Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צ'אק נוריס נפטר לפני עשרים שנה.  נדרשו למלאך המוות עשרים שנה כדי לאסוף מספיק אומץ לספר לו את זה.

וכל מילה נוספת מיותרת.

May be an image of text that says 'Chuck ChuckNorris Norris went to a feminist rally and came back with his shirt ironed and holding a sandwich.'

(לא יכולתי להתאפק).

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

יהי זכרו ברוך, אבל... אני בן 38 ולא ראיתי אף שלו שהוא משחק בו. יש המלצה לסרט טוב ששווה לראות? 

לדוגמא, משהו ברמת Under Siege - סרט ברמה, לא סתם אקשן, יש משהו כזה?

גם של סטיבן סיגל ראיתי רק 3 סרטים, רק 2 מהם היו שווים צפיה. Under Siege אחד מהם (והיה מפתיע לראות את זה שמשחק את טוקו סלמנקה בשובר שורות :) )

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תמשיך ככה, הוא יחזור לטפל בך.  צ'ק נוריס חבר.  כל סרט.  כל סדרה.  ולהזכיר את ההוא שהזכרת, באותה נשימה?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

אני רק יכול לומר, שמישהו מהגולשים הרשומים בפורום, יכול להיות אפילו אחד מהמנהלים, דפק לצ'אק נוריס מכות. בחיים האמיתיים. 

עכשיו אתם חושבים שאני צוחק, שזה לא יכול להיות, שהנה ההשפעות של הקרינה האלקטרומגנטית מהאיוניק שבמקום להצמיח לי זנב כמו כולם, דפק את המוח.

אבל הסיפור אמיתי. קרה במציאות. 

אני לא יכול לספק עוד פרטים, אם אותו אחד ירצה לשתף - ישתף. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 55 דקות, גולדן191 כתב:

יהי זכרו ברוך, אבל... אני בן 38 ולא ראיתי אף שלו שהוא משחק בו. יש המלצה לסרט טוב ששווה לראות? 

מחץ הדלתא. אופנוע שיורה טילים.. חלום ילדות.

• רעיון טוב! 3

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

איך נפלו גיבורים...

ברצינות, מעבר לצחוקים שרצים כבר 20 שנה באינטרנט, היה כיף איתו. הסרטים המצחיקים של פעם שהרעים מפסידים והטובים מנצחים בעזרת חוקי פיסיקה אלטרנטיביים ובלי גיבורי על.

חוץ מזה ידיד ישראל, אז בכלל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, גולדן191 כתב:

יש המלצה לסרט טוב ששווה לראות?

האמת היא שלא. אין.

ראיתי בשנות ה80 את רוב הסרטים שלו, אם לא את כולם. חלקם ראיתי כמה וכמה פעמים. אבל זו הייתה תקופה שונה. ואנחנו היינו ילדים\נערים. והיום הם יהיו פשוט גרועים. לא יכול לחשוב על סרט אחד שבא לי לראות שוב.

• רעיון טוב! 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

האמת היא שלא. אין.

ראיתי בשנות ה80 את רוב הסרטים שלו, אם לא את כולם. חלקם ראיתי כמה וכמה פעמים. אבל זו הייתה תקופה שונה. ואנחנו היינו ילדים\נערים. והיום הם יהיו פשוט גרועים. לא יכול לחשוב על סרט אחד שבא לי לראות שוב.

סבבה, תודה

נראה לי שלראות את הסדרה 24 הרבה יותר יבוא לך בטוב מהסרטים האלה

עושה re-watch אחרי 20 שנה

• אהבתי 1
פורסם

האמת שלא התלהבתי ממנה כבר אז.

ראיתי את העונה הראשונה ואני חושב שלא שרדתי את השניה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• אחראי פורום
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

האמת היא שלא. אין.

אני אוהב את האבולוציה של הסרטים האלה.

מסרט נעורים מגניב לטראש ומשם לגילטי פלז'ר.

אבל בטח לא סטיבן סיגל, זה עלבון לאנושות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 16 שעות, גולדן191 כתב:

גם של סטיבן סיגל ראיתי רק 3 סרטים, רק 2 מהם היו שווים צפיה

זה כי אכן לסטיבן סיגל יש רק 2 סרטים ששווים צפייה.

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, גולדן191 כתב:

לדוגמא, משהו ברמת Under Siege - סרט ברמה, לא סתם אקשן, יש משהו כזה?

גם של סטיבן סיגל ראיתי רק 3 סרטים, רק 2 מהם היו שווים צפיה. Under Siege אחד מהם (והיה מפתיע לראות את זה שמשחק את טוקו סלמנקה בשובר שורות :) )

סטיבן סיגל זה בדיחה של בן אדם. 

זה יותר meme מאשר כל דבר אחר. 

למה להכניס אותם לאותו משפט🤔

סרטים של צ׳אק ראיתי עוד בתור ילד על קלטות וידאו (אני בן 35)

עריכה: חשוב לציין שאני שונא את סטיבן בגלל מגוון סיבות בינהם פועלו מאז שפרצה המלחמה בין רוסיה לאוקראינה

עריכה אחרונה על ידי Stangg
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...