Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 שעות, גולדן191 כתב:

לאחר בירור,

היום, כשיש עמדות טעינה בבניין, מי שיש לו עמדה לא מקבל חשבון חוזה מחברת חשמל. מתחלקים בזה כל הדיירים שיש להם עמדת טעינה. חשבון של "ועד בית - חניון"

לכן, אין להם אינטרס שיהיה שם מישהו עם 220V כשקע, לדעתי, כי יש מצב שהוא פשוט יריץ מכשור בתדירות גבוהה מטעינת רכבים (נניח רכב ממוצע משתמש בכ- 70 קוט"ש בשבוע) ויש מצב שמישהו יתחיל לחגוג שם על החשמל וזה יצא להם גבוה, כי זה לא חשבון חוזה פרטי שלו אלא משותף.

כמובן שלא חושדים בך שאתה תריץ, אבל אם יפתחו את האופציה לכולם יהיה מי שינצל זאת לרעה.

זה המצב כרגע, להבנתי.

זה ממש לא נכון. גם בבניינים גבוהים. 

את העמדת טעינה מחברים לשעון של הדירה.

בבניינים חדשים החדר מונים נמצא בחניון ומי שרוצה משרשר מהמונה שלו לחנייה. 

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Nakamichi כתב:

בבניינים חדשים החדר מונים נמצא בחניון ומי שרוצה משרשר מהמונה שלו לחנייה. 

לא יודע אם היא דיברה על בניין חדש האמת. אבל מקבל את מה שאתה אומר, ולומד מזה.

אתה בעצם מדבר רק על בניין חדש, ואני חושב שהיא מדברת על בניינים בני 20-30 שנה כנראה.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

כמה אפשר לברבר?!

1. יש חיבור דרך מונה פרטי לחברת החשמל/או ועד ואז תעשו מה שבא לכם בהתאם לחשמלאי "הצדיק", שמים לוח חשמל משני לפני העמדה ומוצאים שקע מהלוח הנ"ל.

2. חיבור עמדה בבניינים חדשים בד"כ נעשה ע"פ חוזה מול חברה שעושה את ההתקנות מחלקת חשבונית לדיירים, והחשבון הוא תשלום חודשי+קוט"ש, הציוד לא שלכם ואני לא רואה מצב שיעשו את מה שרשמתי בסעיף הקודם. ולמי שאין רכב חשמלי אני לא רואה שום הגיון לחוזה כזה.

בהצלחה לכולם

פורסם (נערך)
בתאריך 15.2.2026 בשעה 17:59, amosbmw כתב:

במסגרת הליך פינוי בינוי אני צריך לבחור דירה וחניות בבנין החדש, שאני בספק אם באמת אגור בו או אמכור.

שאלתי את החברה, וכל מקומות החניה עם הכנה לעמדת טעינה לרכב חשמלי.

אין לי רכב חשמלי ומקווה שעוד הרבה שנים לא יהיה לי. אבל יש לי צורך בשקע 220 רגיל בחניה, למטען מצברים/גרניק/שואב אבק או סתם כלי עבודה.

לא מצאתי ברשת איזשהו מתאם שהופך את עמדת הטעינה לשקע 220 רגיל, האם הגיוני לבקש מהחברה או חשמלאי להתקין שקע רגיל ליד מטען לרכב חשמלי? ניתן יהיה להשתמש לפחות באותה כבילה מלוח החשמל עד לחניה?

תביא חשמלאי שיעשה פיצול

image.thumb.jpeg.30f27393a9557034452a99cd5a706142.jpeg

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • תוכן חדש...