Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דירה שכורה, אין לי כוח לדבר עם בעל הדירה, וגם יקח לו זמן להגיע, כי זה לא קריטי, בגלל המרווח הזה יש רעש מעצבן עקב הרוחות.

האם גם סיליקון ממש זול סביב 10 ש"ח לטיובה יעבוד?

כמו זה?

אקדח סיליקון יש

נסיון עם עבודה יש רק בכיורים

https://ksp.co.il/web/item/117589

תודה

IMG_20260130_144915.jpg

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Gauss כתב:

בגדול אם יש שם מגע עם מים או לחות עדיף לך סיליקון דוחה עובש.

תודה.
בעקרון, אני מסודר ולא צריך טיובה שלמה. רק בשביל החלק הזה, הלוואי והייתה טיובה ממש קטנה. אבל נניח וכן אקנה טיובה סטנדרטית, ארצה שהטיובה תוכל לשמש אותי עוד שנה+, עשיתי את השיטה הזו ובאמת חודשיים הסיליקון עדיין לא התייבש. אחרי חצי שנה כן וזרקתי לפח. טיובה יקרה יחסית למה שפרסמתי, סביב 30 ש"ח נגד עובש שמחזיק כבר שנה וחצי+ מעולה.

יש שיטה אחרת מזו? להחזיק טיובה שנים?

פורסם

אין לך מושג כמה שפורפרות כבר זרקתי, כי הייתי צריך קצת- והן פשוט התייבשו למוות אחרי תקופה. 

סיליקון זה זול, בנאדם, אין יותר מדי מה לחשוב. 

יש (לפחות ממה שאני מכיר) סיליקונים בשפורפרת (ספציפית מכיר את סופר7 שזה דבר סיליקון). כמות קטנה יחסית, אמור להתאים לשימוש יחיד. 

יש גם סרט דביק לאיטום שניתן לרכוש, לא יודע עד כמה זה יעיל - אולי יש פה חברים עם ניסיון מעשי בזה ויוכלו לשפוך אור על הנושא. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, ברווז כתב:

אין לך מושג כמה שפורפרות כבר זרקתי, כי הייתי צריך קצת- והן פשוט התייבשו למוות אחרי תקופה. 

סיליקון זה זול, בנאדם, אין יותר מדי מה לחשוב. 

יש (לפחות ממה שאני מכיר) סיליקונים בשפורפרת (ספציפית מכיר את סופר7 שזה דבר סיליקון). כמות קטנה יחסית, אמור להתאים לשימוש יחיד. 

יש גם סרט דביק לאיטום שניתן לרכוש, לא יודע עד כמה זה יעיל - אולי יש פה חברים עם ניסיון מעשי בזה ויוכלו לשפוך אור על הנושא. 

העלות לא משנה לי בכלל (זניח מאד ביחס ל "חיים עצמם" :) )

העניין שהדירה לא שלי, אני כן מטפל פה ושם במה שאני יכול כדי לא להטריח את בעל הדירה שגם סוגר לי פינות כשאני צריך, סתם מנסה לחסוך כי בתכלס זה לא אחריות שלי

כנראה שאדבר איתו אם הרעש ימשיך

פורסם

לי היתה בעיה של דליפת מים סביב חלון (מערבי - חשוף לגשם ולרוח), לאחר כל מיני ניסיונות זה נגמר ההחלפת כל החלון, כי היתה בעיה בהתאמת המסגרת למבנה. אז נסה את מזלך כפי שהוצע כאן, אבל דבר עם בעל הבית שיביא איש אלומיניום לבדיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי בעיית רטיבות, מזל.

רק רעש מעצבן מאד כשיש רוחות. המסקנטייפ יישאר שם כנראה, גם ככה אף אחד לא מסתכל על החלון.

אבל היה בא לי לסדר את זה, אבל לא דחוף, אשחרר מזה כנראה

אלא אם כן בעל הדירה בכל מקרה יצטרך להגיע לכאן.

זה לא אלומיניום זה עץ ישן.

פורסם
לפני 28 דקות, גולדן191 כתב:

סתם מנסה לחסוך כי בתכלס זה לא אחריות שלי

לפני 4 דקות, גולדן191 כתב:

רק רעש מעצבן מאד כשיש רוחות.

תבחר מה אתה מעדיף... 

להשקיע 10 שקלים על טיובה סיליקון, להשקיע סכום דומה על שפורפרת קטנה, להשקיע סכום נמוך יותר על דבק איטום יעודי לחלונות (כמו זה) או להמשיך לסבול מהרעש כי זה לא האחריות שלך... התשובה מבחינתי ברורה, והייתי עובר עם קצת סיליקון על החלון.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 8 דקות, ברווז כתב:

טיובה סיליקון, להשקיע סכום דומה על שפורפרת קטנה,

מסקנטייפ גם יכול לעזור לא? שמתי כדי שלא תעבור רוח מציקה

אבל אקנה טיובה ב10 ש"ח מה הבעיה

זה טוב ל glazing windows אני מבין

לא חייבים חומר ייעודי יקר

פורסם

לעזור? כן, יכול לעזור. 

"פתרון של חאפר", זמני למדי. לא לעניין לדעתי... במיוחד כשהתיקון הנכון הוא כל כך זניח מבחינת עלות.

פלוס. למסקינגטייפ יש גם חסרונות- הוא לא מתיישן טוב, כשתוריד אותו הוא עלול לקחת איתו חלק מהצבע\טיח של הקיר, הוא מתייבש ונהיה סיוט להוריד אותו, הוא ייסדק ולא יהיה אטום בהמשך- זה לא פתרון אמיתי אלא אילתור. כאילתור, זמני בלבד, זה נסבל- אבל לא לאורך זמן, בנאדם...

פורסם

זהו, שמתי לב עכשיו שזה חלון עץ- התפלאתי שאין לך שם גומי בידוד כמו בחלונות סטנדרטיים, אז התעמקתי בתמונה. 

בכל מקרה, אם הצבע רופף המסקינגטייפ יכול בקלות למשוך חלק ממנו איתו. בדוק. 

• תוכן חדש...