Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מפה לשם הציעו לי חבילה שאטרקטיבית לי ומשפרת את מה שיש לי היום בכמה דברים

ובשאר זה נשאר זהה.

שאלתי, נותנים לי מגדיל טווח אחד בנוסף למודם/ראוטר שמשמש גם כאחד.

אני זקוק לעוד אחד.

האם כל מגדיל טווח של חברת טיפיליניק ( זה החברה שהם מספקים ) יוכל להתחבר ל 2 שהם מביאים לי?

או שצריך אותו דגם מדוייק?

קונה לבד, לא רוצה להתקשר חודשית אליהם על המגדיל טווח.

תודה מראש למי שיוכל לעזור.

פורסם

אני סידרתי את כל הרשת הביתית על בסיס ציוד פרטי - הספק (סלקום) נתן מתאם סיב - הוא מחובר למודם פרטי שמחובר לעוד 3 נקודות גישה (במקרה שלי דאגתי מראש לחיבור רשת קווי בכל חדר). הציוד שלי הוא asus ויתרונו הוא שכל ציוד ה-mesh שלהם תואם, כל שכשהייתי צריך להוסיף נקודה קניתי את המכשיר שהיה במבצע, חיברתי אותו לקיר וקינפגתי אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה קריטי לי

לא מעוניין לקנות מהם את המגדיל או להשכיר

גם לא רוצה להשקיע מאות שקלים במוצר בודד

יש ביד 2 ובפייסבוק מוכרים.

פשוט רוצה לוודא שאפשר לחבר כל מגדיל שלהם.

אחרת כל ההצעה שלהם לא רלוונטית לי

פורסם (נערך)

כן.

ביצעתי את זה בדירה שיש בה מודם/ראוטר של סלקום TV, אני עשיתי את זה עם ראוטר של שיאומי, עובד מושלם שנתיים כן, ראוטר שהסבתי להיות מגדיל טווח. זה לא MESH. יש עמדת מחשב בקצה השני של הבית, שמחוברת אלחוטית רק למגדיל טווח הזה.

מעולם לא היו לי מגדילי טווח אמיתיים, רק ראוטרים שהסבתי למגדילי טווח.

הסיבה שקניתי ראוטר והסבתי למגדיל טווח, כי אם יום אחד אצטרך ראוטר, פשוט אוכל להשתמש בו כראוטר ולא רק מגדיל טווח.

ככה מסבים ראוטר של טיפי לינק להיות מגדיל טווח (יישום, קיבוע IP ראשי של המכשיר, ביטול DHCP) :

שים לב:

פעלת לפי הסרטון עד דקה 2:45.

הוא מסביר את זה בצורה כזו שרק מביני עניין יבינו, לא הסבר מלא. 

ההסבר הוא כזה:

נניח הכתובת של הנתב הראשי היא 192.168.0.1

הוא מחלק כתובות מ 192.168.0.100 עד 192.168.0.200 נניח (המשפט שלא נאמר בסרטון)

אתה נותן למגדיל טווח שלך את הכתובת 192.168.0.2 כי זה מחוץ לטווח.

מבטל DHCP כמובן כי מגדיל הטווח שלך לא צריך לחלק כתובות.

אם אתה רוצה MESH כמו ש SP הזכיר, אתה צריך לשאול בתמיכה של פרטנר. אני לא מכיר. כשאני התקנתי לא היה להם צורך בכך.

אם תהיה לך תשובה לגבי MESH עם מודם/ראוטר של פרטנר, תיידע אותנו. לדעתי זה לא אפשרי.

וכן, זה אומר שנניח מישהו הגיע מהקצה של הבית לאיפה שהראוטר, אולי הוא יצטרך להחליף רשת או שזה יעבור לו לבד לרשת אחרת.

ראוטר שיכול להיות מוסב כמגדיל טווח

https://ksp.co.il/web/item/208595

עוד אינפורמציה

https://www.tp-link.com/en/support/faq/1384/

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תוכן חדש...