Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה התחלתי לשמוע רעש בעת נסיעה 

הכנסתי את האוטו למוסך רשמי ואמרו לי שזה בעיה בגיר

נסעתי למוסך אחר,אמרו בעיה במייסב של הגיר

השאלה האם ניתן למכור את האוטו כך ללא תיקון,רק להגיד שיש בעיה במייסב ואפשר לנסוע באוטו

או לתקן ולמכור

חשוב לציין שזה רכב חדש  יצור מאי 2022

אולי גם אפשר לתקן ללא תשלום?

תודה לעונים

פורסם

ניסית לפנות ליבואן? אאל"ט אתה כמה חודשים מחוץ לאחריות. אם טופל במוסכי היבואן יתכן שיבואו לקראתך. 

בתאריך 12.12.2025 בשעה 14:13, טריקו96 כתב:

אולי גם אפשר לתקן ללא תשלום?

לזה התכוונת? 👆

מה הצעות המחיר שקיבלת לתיקון? 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, Jack457 כתב:

ניסית לפנות ליבואן? אאל"ט אתה כמה חודשים מחוץ לאחריות. אם טופל במוסכי היבואן יתכן שיבואו לקראתך. 

לזה התכוונת? 👆

מה הצעות המחיר שקיבלת לתיקון? 

שלום,במוסך הרשמי אמרו לי שזה כבר מחוץ לאחריות ועלות התיקון בין 34 ל63 אלף

במוסך לא רשמי אמרו סביב 15 אלף

יבואנית רשמית לא עונה לפניות שלי 

נגיד אני מתקן במוסך של גירים בעלות של 15 אלף

האם יהיה ניתן למכור את האוטו בעלות מחירון של 75 אלף?

עריכה אחרונה על ידי טריקו96
פורסם

אני לא חושב שמישהו יקנה אותה ללא בדיקה, ואם יעשו בדיקה יגלו את הבעיה של הגיר.

ברכב הזה יש גיר רובוטי דו מצמדי, הם ידועים כגירים לא אמינים בלשון המעטה ובבדיקה מכירים את הפרט הקטן הזה על הגיר.

מעבר לזה שאתה יודע שלרכב יש בעיה די משמעותי תבגיר ואתה שוקל למכור אותו מבלי לידע את הרוכש, כשיש לך הצעת מחיר ביד על התיקון, פה אתה כבר נופל בחוסר גילוי נאות וחוסר תום לב, אני לא יודע אם החוק מחייב אותך לגלות לרוכש הפוטנציאלי שאתה נודע לבעיה אבל ..... זה כבר עניין של בן אדם לחברו.

לגבי מכירה במיחר מחירון אחרי התיקון, אתה תמיד יכול לבקש מחירון, אם תיקנת את הגיר אז אין סיבה להוריד מערך הרכב, אם תספק גם קבלה והסטוריית טיפולים לרוכש זה עוד יכול לבוא לטובתך.

פורסם
לפני שעתיים, Roycohen1979 כתב:

אני לא חושב שמישהו יקנה אותה ללא בדיקה, ואם יעשו בדיקה יגלו את הבעיה של הגיר.

ברכב הזה יש גיר רובוטי דו מצמדי, הם ידועים כגירים לא אמינים בלשון המעטה ובבדיקה מכירים את הפרט הקטן הזה על הגיר.

מעבר לזה שאתה יודע שלרכב יש בעיה די משמעותי תבגיר ואתה שוקל למכור אותו מבלי לידע את הרוכש, כשיש לך הצעת מחיר ביד על התיקון, פה אתה כבר נופל בחוסר גילוי נאות וחוסר תום לב, אני לא יודע אם החוק מחייב אותך לגלות לרוכש הפוטנציאלי שאתה נודע לבעיה אבל ..... זה כבר עניין של בן אדם לחברו.

לגבי מכירה במיחר מחירון אחרי התיקון, אתה תמיד יכול לבקש מחירון, אם תיקנת את הגיר אז אין סיבה להוריד מערך הרכב, אם תספק גם קבלה והסטוריית טיפולים לרוכש זה עוד יכול לבוא לטובתך.

רשמתי שאני אומר לקונה שיש בעיה המיסב של הגיר,אני לא מסתיר

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...