Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא בהכרח.

יש היום נוכלויות ורמאויות שגורמות לזה שהמוכרים לא מעוניינים לפרסם מס' חשוף באינורנט.

אם אתה מעוניין ברכב, תתקשר למפרסם ותבקש את מס' רישוי. אם הוא יסרב, עבור לרכב הבא.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פנה למוכר בטלפון ובקש לראות רישיון רכב ודוח סליקה, או לפחות לקבל את מספר הרכב. לפעמים אנשים מסתירים את המספר מתוך פחד וחוסר הבנה כאילו המספר הזה לא חשוף כבר בנתוני משרד התחבורה.

אם תראה שהוא לא מוכן לתת את המידע הזה עד ש"תרצה לסגור עסקה" או "תגיע לראות את הרכב, נעשה אותך מבסוט", תדע שאולי יש לו מה להסתיר.

• אהבתי 1
פורסם

ברכבים משנת 2017 בערך יש שקיפות לציבור של היסטוריית הבעלות של הרכב לפי המספר שלו , באפליקציות השונות.

יש אתרים שבתוספת תשלום אפילו יכולים לתת אינדיקציה לרכב שהיה אובדן להלכה או שהמנוע הוחלף.

אז מי שמוכר רכב שלא רוצה מאיזשהי סיבה ש"יחקרו" את מספר הרכב שלו, מסתיר אותו , לא רק סוחרים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Una Macchina כתב:

אם אין מספר רישוי, אי אפשר לבדוק נתונים על הרכב וזה מחשיד.

לא רק מספר רכב בשביל לבדוק באתרים כמו בבלקר צריך עוד פרטים שמופיעים ברישיון הרכב.

לפני שעתיים, zvit כתב:

לא בהכרח.

יש היום נוכלויות ורמאויות שגורמות לזה שהמוכרים לא מעוניינים לפרסם מס' חשוף באינורנט.

אם אתה מעוניין ברכב, תתקשר למפרסם ותבקש את מס' רישוי. אם הוא יסרב, עבור לרכב הבא.

רובם ככולם של המוכרים מתנגדים ומתנהגים בחשדנות  ותוקפונות כאשר מבקשים את רישיון הרכב.

ולא פעם אנשים מנסים להסתיר תאונות ושעבודים.

פורסם

נו. אז מה? יש בישראל 4 מיליון כלי רכב. איך תדע בלי מספר רישוי לאיזו רשומה להיכנס?

עם ההונאות שהתרחשו בשנה האחרונה לא הייתי מעביר שום מסמך לאדם לא ידוע אלא פנים אל פנים. וגם אז מראה אבל לא מוסר לו. אתה רותצה להתעורר מחר ולגלות שהבעלות על הרכב שלך עברה בלי ידיעתך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, sperial כתב:

נו. אז מה? יש בישראל 4 מיליון כלי רכב. איך תדע בלי מספר רישוי לאיזו רשומה להיכנס?

עם ההונאות שהתרחשו בשנה האחרונה לא הייתי מעביר שום מסמך לאדם לא ידוע אלא פנים אל פנים. וגם אז מראה אבל לא מוסר לו. אתה רותצה להתעורר מחר ולגלות שהבעלות על הרכב שלך עברה בלי ידיעתך?

קודם כל מה אפשר לעשות אם רישיון רכב??!@

דבר שני, מה טתה מצפה ממישהוא שגר באילת שיסע עד מטולה (כי המוכר הבטיח השאוטו נקי "בובה של אוטו" "רק לשים דלק ולנסוע").

ואז כשבודקים את הרכב אחרי נסיעה של שעות צצים כל מיני בעיות שהיה אפשר כבר להמנע מהם אם המוכר היה מוסר רישיון רכב

פורסם

מה אפשר לעשות עם רישיון רכב? יש לך פרטי הרכב ופרטי הבעלים. שת״פ קל בדואר ואתה יכול להעביר את הבעלות עליו. לא מספיק?

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, Una Macchina כתב:

אם אין מספר רישוי, אי אפשר לבדוק נתונים על הרכב וזה מחשיד.

שלח הודעה שאתה מתעניין בקניית הרכב, וקודם כל מעוניין לבדוק האם הוא מעוקל/ משועבד/ מרותך מרכב ליסינג ורכב לימוד נהיגה.
מוכר רציני שלא מסתיר כלום ישלח לך בכיף.
אני יכול להעיד על עצמי שאני מוכן לשלוח מספר בהודעה, ולפרסם בלוחות את המספר- לא (אולי זה מ"בורות" כמו שכתבו כאן. סבבה. אני בור).

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 20 דקות, שביט כתב:

שלח הודעה שאתה מתעניין בקניית הרכב, וקודם כל מעוניין לבדוק האם הוא מעוקל/ משועבד/ מרותך מרכב ליסינג ורכב לימוד נהיגה.
מוכר רציני שלא מסתיר כלום ישלח לך בכיף.
אני יכול להעיד על עצמי שאני מוכן לשלוח מספר בהודעה, ולפרסם בלוחות את המספר- לא (אולי זה מ"בורות" כמו שכתבו כאן. סבבה. אני בור).

אבל בשירותים בדיקת הרכב לדוגמא בלקר, מספר הרכב בלבד לא מספיק..

פורסם

כשרציתי למכור את הרכב הוצאתי דו"ח סליקה וגם את דוחות השמאי שהיו לי וספקתי לכל המתעניינים. בשביל למכור את הרכב היה לי שווה לשלם 12 שקלים עבור הדוח.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...