Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

בטיגואן אולספייס של אשתי שכמובן לפני חצי שנה יצאה מאחריות נדלקה ונכבתה התראת gearbox in emergency mode you can drive on

אמנם זה נכבה אבל הייתי רוצה לדעת אם יש מוסך באוזר השפלה שמומלץ לרכבי VAG

שמעתי על מוסך רון אבל הייתי שמח לא להכנס לת"א בשביל בדיקה קטנה ואולי טריוויאלית.

תודה מראש 

פורסם (נערך)

מציע רעיון שמבוסס על מקרה שאני מכיר אישית:

פג'ו נותנים אחריות 3 שנים או 100K ק"מ. מישהו שאני מכיר עשה 120K ק"מ בשנתיים וחצי ואין לו אחריות - הלך מנוע (ברלינגו). לובינסקי התקינו לו מנוע חינם, לקח להם כמה ימים לאשר, אישרו. אולי פנו לפג'ו.

אולי תפנה ליבואן והם יאשרו לך טיפול בחינם? אם עברה רק חצי שנה?

אם תחפש את השגיאה שרשמת עם המילה reddit אתה תראה אנשים ששילמו בין מאות יורו ל3K פאונד בריטי על זה, בארץ אולי תצטרך להיפרד מאלפייה, או יותר.

תנסה, אין לך מה להפסיד.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

תודה רבה לעונים. אני מתחיל להבין שאני אצטרך מערכת יחסים צמודה עם מוסך לאוטו הזה אז גם אם נקודתית מוסך היבואן יהיה מוכן לבוא לקראתי הפעם מבחינת רצון טוב אני כן ארצה למצוא מישהו שאני יכול לסמוך עליו

פורסם
לפני 1 דקה, Shmulikep כתב:

תודה רבה לעונים. אני מתחיל להבין שאני אצטרך מערכת יחסים צמודה עם מוסך לאוטו הזה אז גם אם נקודתית מוסך היבואן יהיה מוכן לבוא לקראתי הפעם מבחינת רצון טוב אני כן ארצה למצוא מישהו שאני יכול לסמוך עליו

שים לב לביקורות בגוגל על גיא מוטורס. נראה מעולה סה"כ וגם הומלץ פה בפוסט

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...