Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 39 דקות, levy כתב:

איך אתה יודע שהכל בסדר? אולי אחד הסנסורים מזייף?

תראה את הערכים... 

ברוב הזמן הן תקינים 

בהחלט יכול להיות שסנסור אחד נסתם או נהרס 

פורסם

אני יכול להעריך שהערכים תקינים באופן כללי כל הזמן כי לא ראיתי ערכים חריגים אבל נראה משאר כנראה יש מדי פעם איזה שהוא זיוף שבגללו המחשב מעלה דקות תקלה אבל הקוד תקלה לא מופיע לא מופיע כל הזמן זאת אומרת הערכים תקינים

פורסם

היה שרשור ממזמן. שמשהו היה לו סוזוקי. קרוסובר חושב.  שהחליפו במוסך מורשה פלגים. אצלו נדלקה נורת טעינה. לפעמים.

מתברר שהרכיבו פלגים של דנסו. החליפו לו ל מקוראים. ונעלמה הבעיה. האיתי בודק איזו חברה הפלגים. אולי זאת הבעיה.

כן גם במוסכים מורשים. מרכיבים חליפי לפעמים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

לא מדוייק. בטיפול התקינו לו פלגים לא מתאימים והוא קיבל כל מיני התראות, במוסך לא אבחנו את התקלה עד שהגיע למוסך היבואן בחיפה ושם איתרו את הבעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא נתן למוסך בחיפה תפטרון. אחר שראה סרטון ביוטיוב. מרוסיה.. אולי גם לפותח השרשור. לא שמו פלגים תואמים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 4 שעות, אודי זק כתב:

אני לא מאמין ששמו פלאגים לא מתאימים.. 

שנה הוא כבר נוסע מצויין 

זה לא שאחרי טיפול התחילו בעיות

אם זה מוסך לא של היבואן יכול לקרות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...