Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 2016 - הגה "כבד"

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
יש לי סקודה פאביה 2016, מנוע 1.2TSI עם תיבת DSG, ואני מרגיש שההגה קצת "כבד" – כלומר, צריך להפעיל יותר כוח כדי לסובב אותו, בעיקר במהירויות נמוכות או בחניה.

מה שמוזר הוא שלאחרונה קניתי רכב נוסף, קיה נירו חדשה, וכמעט שלא נהגתי בפאביה, אז אני לא בטוח אם ההגה תמיד היה כזה ואני פשוט משווה לרכב החדש – או שאולי משהו באמת השתנה לאחרונה.

מה לדעתכם יכול לגרום לתחושה כזו?

השאלות שלי:

1. האם זה סימן אפשרי לתקלה במערכת ההגה (למשל במשאבת ההגה או במנוע החשמלי של ההגה)?

2. האם לפאביה הזו בכלל יש שמן הגה, או שמדובר בהגה חשמלי לגמרי?

3. אם כן יש שמן – האם הוא נכלל בטיפולים השוטפים לפי הספר, ואיך אפשר לדעת מתי הוא הוחלף בפעם האחרונה?

אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בתחושה דומה, או יודע איך לבדוק את זה לפני שאני רץ למוסך.

תודה מראש על כל עצה

פורסם
לפני 28 דקות, YogiBear2k כתב:

לאחרונה קניתי רכב נוסף, קיה נירו חדשה, וכמעט שלא נהגתי בפאביה, אז אני לא בטוח אם ההגה תמיד היה כזה ואני פשוט משווה לרכב החדש

לדעתי זה הנכון.

וגם, ההודעה מעלי הזכירה לי להזכיר לך לבדוק לחץ אוויר בצמיגים. בעיקר אם אתה לא מרבה לנסוע בפאביה.

פורסם
לפני 9 דקות, car_me כתב:

מתי החלפת צמיגים? תמיד אחרי שמחליפים ההגה מרגיש קל, במיוחד ברכב חדש לגמרי.

החלפתי את כל 4 הצמיגים לפני בערך 6 חודשים
אבל לא בדקתי לחץ אוויר לפחות 4 חודשים, אני אעשה את זה מחר!

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...