Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשובה מהירה לא תהיה לך, כי נגרם נזק למתלה והשאלה היא כמה רכיבים ייצטרכו להחליף (כנראה את כל האחורי) וכמה זה עולה (לך תדע...)

בכל מקרה, הרבה נזק והרבה עבודה 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מעריך שיותר מ-5000 אבל תצטרך לקבל הערכה כדי לדעת. מצילום חיצוני אי אפשר לדעת אילו רכיבים התעקמו.

כלומר, אתה תצטרך להכניס למוסך קודם כל ואז לקבל הערכה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מניח שגם לרכב שלך נגרם נזק. אם יש לך ביטוח מקיף (ולא רק צד ג׳)כדי לקבל החלטה תצטרך להכניס גם את הרכב שלך לבדיקה, ולסכם את עלות התיקונים.

עוד רכיבים שיהיה עליך לשלם:

1. ירידת ערך, אם תהיה.

2. שכ״ט שמאי, סדר גודל של 1,000 ש״ח לכל רכב שנבדק.

3. גרירת הרכב.

ההמלצה שלי: לדווח לסוכן/חברת הביטוח שלך על התאונה, בשלב ראשון בלי להגיש תביעה, ולהתייעץ איתו.

אגב, ההחלטה על תשלום מכיסך מול תביעת הביטוח צריכה להביא בחשבון לא רק השתתפות עצמית אלא עליה בפרמיה בשנים הבאות. וגם את מצב חשבון הבנק שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי האפליקציה המחירון היבש של מאזדה 3 2011 בין 14,000-21,000 ש״ח (בערך), יש מספר גירסאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מניסיון עם תאונה דומה - מדובר כנראה באבדן מוחלט - צריך כנראה להחליף את המתלה ולעשות תקנה 309. זה יעלה עשיריה לפחות.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
בתאריך 29.10.2025 בשעה 11:36, קרקטרטר כתב:

כמה הכי יקר זה יכול לעלות?

הייתה לי תאונה דומה, אבל עם גלגל קדמי.

בגלל שאני מבוטח צד ג' ונהג רכב אחר לא לוקח אחריות, תיקנתי לבד את המתלה בצד אחד בלבד - משולש, מסרק הגה(זרוע שלו נשבר ולא נמכר בנפרד ממסרק) ומיסב של הגלגל.

חלפים חדשים ועבודה במוסך מורשה יבואן, רק מכאניקה, עם הנחות של עד 20%, עלה 15 אלף שקל, ללא תיקוני פח.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...