Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עזבו אתכם מכול סיפורי ספירות מיליליטרים של דלק שקופצת ברכב  ALARM במסך ברגע שהם קצת לוחצים על הדוושה. 

איזה רכב היה ברשותכם שלא משנה כמה ניסיתם לנהוג חסכוני בו, הוא פשוט שותה דלק בכמויות? 

השיא מבחינתי היה יונדאי טוסון 2.7 בנזין מוסבת גז. ידעתי מראש שאני לא אצפה לצריכת דלק של פיזו 108, אבל לא ציפיתי שהיא תהיה כול רך רעה.

בנהיגה 95 אחוז בינעירוני - נהיגה רגילה 1 ל-6-5. נהיגת סבתא חסכונית עם ליטוף דוושה ולא עוברים את ה-90 - 1 ל-8. 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
  • מבאס 1
פורסם

דודג' ניטרו

3:7 v6

מיכל דלק באזור ה80 ליטרים

צריכת דלק 1:6 לא משנה איך תביט על זה 

• מבאס 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שום דבר חריג מבחינתי.

הרכב הקודם שלי, BMW עם מנוע 2.5 גיר אוטומט 5 הילוכים הנעה אחורית, משקל ריק כ1550 ק"ג, שתה 5.5 עד 6 ליטר בנסועה עירונית. בבינעירוני טהור ניתן היה להגיע במקסימום ל8 ליטר לקילומטר.

הרכב הנוכחי, מנוע 3 ליטר, גיר אוטומט 8 הילוכים, הנעה 4x4, משקל ריק כ1900 ק"ג - אותה צריכה בדיוק. הבאסה שהקטינו לי את המיכל מ80 ליטר ל63. 400 ק"מ על מיכל, לא קורה אף פעם. לפחות ההספק עלה מ192 כ"ס ל258 כ"ס.

הפלא ההנדסי מבחינתי, יש לי גם גולף TSi נפח 1400 עם 150 כ"ס, גיר DSG ששוקלת 1200 ק"ג. צורכת 11 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית ויכולה גם 14 ק"מ לליטר עם נסיעות בינעירוניות, בלי שמרגישים התפשרות בביצועים. מפלאי מנוע הטורבו הקטנים. מערכת הסטארט/סטופ מנוטרלת. למרות המיכל הקטן של 50 ליטר עוברת את ה400 ק"מ לתדלוק בלי קושי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 9 שעות, amosbmw כתב:

בבינעירוני טהור ניתן היה להגיע במקסימום ל8 ליטר לקילומטר

צריכת דלק של מטוס..😉

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מכל הרכבים שהיו לי, הגטס הייתה הכי פחות חסכונית.

צריכת דלק משולבת בסביבות 1:12-1:13, אולי 1:14 ביום מאוד טוב.

לא להיט ביחס לרכב קטן. בעיר בסביבות 1:11, לפעמים 1:12.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני גר בחיפה. זה נתון משמעותי, העליות והעומסים (הקלים יחסית בהשוואה למקומות אחרים) הן משמעותיות. 

אני מאמין שאני יכול להגיע לבין 410 ל-430 בין תדלוקים, אבל עקב אילוצי זמנים ונוחיות, אני לא רואה את הספרה 400- אולי פעם אחת יצא לי לראות אותה. 

צריכה ממוצעת 1:10, טנק של 40 ליטר אם אני זוכר נכון.

הלנסר הקודמת שלי- 1:7 . גם כן בחיפה. המצב היה יותר טוב כשגרתי לתקופה בקריות, אבל לא זוכר בכמה יותר טוב. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מאזדה 3 2010 1,600 - 8 קמ״ל. כמו ברווז, בחיפה. וזאת היתה הבעיה הקטנה, כי היא התקשתה בעליות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

5 שנים חדשה יותר מזו שהייתה לי, ורק נהיית יותר גרוע... המאזדה 3 2005 שהייתה לי, היא הסיבה שהייתה לי לנסר :lol:

פורסם

אם אני זוכר נכון, בהאמר צבאי המדידה הפוכה: ליטרים לקילומטר. 

• מצחיק 3

פורסם (נערך)

מיצובישי L300 ידנית הזכורה לרע .

צרכה 1 ל 5 (כן כן , זו לא טעות)  . תדלוק כל 200 ק"מ 

הרכב הרע ביותר שהיה לי  מאז ומעולם

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
  • מבאס 1
פורסם

יש לי אופנוע שצורך משוקלל 1:5.

הייתה לי פעם קורבט זוועתית שעשתה בנהיגה לא רגועה 1:3.5...

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

פוקוס סטיישן 2.0 

מיכל 55 ליטר המקסימום שהצלחתי להוציא בבין עירוני היה 420 קילומטר,

בקיץ עם מזגן ונהיגה קצת יותר מהירה היה עושה סביב 275 קילומטר לטנק.

• מבאס 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...