Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

פירקתי היום את הקרבורטור במנוע של משור שרשרת וניקיתי את חלקי הברזל עם ספריי קרבורטורים .

הרכבתי הכל חזרה .

יש לי שני ברגי כיוון : L וH .

לפי מה שאני משער זה שהL הוא מכוון את הטורים הנמוכים והH את הגבוהים זה נכון ?

אם כן ואם לא אשמח לשמוע תגובות, הערות וטיפים ממכם .

תודה

אבי

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

דבר ראשון תתחדש...

הברגים הם לטורים נמוכים וגבוהים.

יש לך פולי עם מקוםם לשים חבל ולמשוך אותו? למה הפולי מחובר? נסה לראות אם אתה מושך אותו אז יש ניצוץ...

אם אין, יכול להיות שזו הבעיה...

אם יש ניצוץ, אז יכול להיות שלא מגיע דלק לקרבורטור. בדרך כלל הקרבורטורים האילו הם עם דיאפרגמה... צריך להיזהר כשפותחים.

תגיד לנו איך מיתקדם...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא נראה לי שיש דיפארגמה, יש צ'וק .

את הבורג של הטורים נמוכים אני מכוון כשהמנוע בסרק ואת הגבוהים כשאני נותן גז ?

תודה

אבי

פורסם

אין קשר בין דיאפרגמה לצ'וק. הצ'וק שבאמת נפוץ בקרבורטורים למנועי שתי פעימות במסורים מעשיר את התערובת. הדיאפרגמה היא משאבת הדלק המשולבת בקרבורטור. היא קיימת בקרבורטורים בעלי ונטולי צ'וק.

לא מכיר את הקרבורטור שלך, אבל בדרך כלל ה-L הוא ויסות לדלק בסרק ובתאוצות ביניים, וה-H הוא ויסות הדלק בעומס. קיים כמובן גם כוון לפרפר הקובע את סיבובי הסרק.

בדרך כלל מכוונים את מצב הפרפר כך שהמצמד לא יסובב את השרשרת ומשחקים עם כוון ה-L להשגת סרק יציב ותאוצות מנוע טובות. את ה-H מכוונים להשגת סל"ד גבוה.

נתונים אופייניים הם 2600 סל"ד בסרק ו-11500 עד 12000 סל"ד בכוח מלא.

אם אתה רוצה חומר מקצועי הכנס לאתר של MAKITA והורד את החומר הנקרא OWNER'S AND SAFETY MANUAL. תמצא שם הוראות אחזקה, כוונון, השחזת השרשרת וכן הנחיות מקצועיות לכריתה, נושאי בטיחות וכדומה.

יוסי

פורסם

אני צריך את המנוע למטרת קורקינט על מנוע, המנוע בלי קלאץ' .

הברגתי את הברגים של הכיוון עד הסוף, מישהו אמר לי תוציא אותם 1 וחצי עד שני סיבובים כל בורג ואז לכוון לפי השמיעה . השיטה הזאת נכונה ?

פורסם

כן. בחוברת ההדרכה אליה הפניתי אותך מומלץ להתחיל מפתיחת שני הברגים 1 סיבוב, אבל זהו רק כלל אצבע. גם 1.5 סיבובים יפעלו כנראה מספיק טוב כדי לאפשר התנעה. כוון קודם את ה-L ואחר כך את ה-H.יוסי

• תוכן חדש...