Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבוע אשתי הייתה מעורבת בתאונת פח קלה שבה מישהו לא היה סבלני בפנייה ימינה בצומת ונכנס ברכב של אשתי בצד השמאלי אחורי. לכאורה אין שום נזק, הפח כמעט לא התעקם (הברגים או מה שזה לא יהיה מאחורי הטמבון בולטים דרך הפח), אין רווח בין הטמבון לשאר גוף הרכב ויש שיפשוף שאת חלקו ניתן להוריד בפוליש והרבה סבלנות לדעתי. השאלה שלי היא האם לדעתכם יכול להיות נזק פנימי שלא נראה בעין? האם זה שווה בדיקה במוסך? 

שאלה נוספת: האם משהו כזה כדאי לתקן אצל פחח או להשאיר כמו שזה מחשש לירידת ערך ("הרכב עבר תאונה ותיקנו אותו")?

תודה מראש.

פורסם

בעידן המצלמה... למה לא לצרף תמונות של הנזק?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, סולל הדרך כתב:

בעידן המצלמה... למה לא לצרף תמונות של הנזק?

רציתי להגיד שחשוך עכשיו ואני לא יכול לצלם אבל אז נזכרתי שאני דביל.
צילמתי אחרי התאונה... 🤦‍♂️

IMG_20250921_140952.thumb.jpg.18255502ee96076531c0efe40d91507d.jpgIMG_20250921_140947.thumb.jpg.79823a989bf0424448b83d7adbdf7954.jpg 

עריכה אחרונה על ידי Spongebob
פורסם

אתה יכול לבקש מהפוגע לצבוע את הפגוש... עניין של 1000 שקל לעבודה טובה
אתה יכול לנסות להוריד עם פוליש... 90 אחוז ירד ולדעתי את ה 10% לא יראו כי הפגוש שחור ולחיות עם זה
אני באופן אישי הייתי מנסה להגיע להסדר עם הפוגע על פיצוי מוסכם ומשאיר ככה
אם קליפסים לא יצאו והפגוש נמצא במקומו, אין שום נזק נסתר, זאת גם לא נראית פגיעה שכזו, סה"כ שפשוף קל
לא נעים, לא נורא.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 3 דקות, סולל הדרך כתב:

אתה יכול לבקש מהפוגע לצבוע את הפגוש... עניין של 1000 שקל לעבודה טובה

זה בדיוק מה שאני מתלבט לגביו.
אני אנסח את זה בצורה אחרת: בעתיד אני ארצה למכור את הרכב, יהיה המחיר אשר יהיה באותה נקודת זמן, האם יכול להיות שבבדיקה יראו שהפגוש עבר צביעה ויקבעו שהרכב עבר תאונה כלשהי וזה יגרור ירידת ערך?

פורסם

צביעת פגוש חסרת משמעות בטח אם עשו עבודה טובה 

אין ירידת ערך

מצד שני פגוש מיועד לחטוף. תתקן היום מחר ישרט שוב. בשביל זה המלצתי שלא לתקן

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

ואם תשאיר את זה ככה .

ותרצה בשלב מסויים למכור, אז בטוח שהקונה הפוטנציאלי יבחין שהייתה תאונה, ויבקש ממך להוריד במחיר, בגלל שצריך לצבוע.

אני מקוה שאתה מבין את הכשל הלוגי בטיעון שלך?

זו בדיוק המשמעות של ירידת ערך. (מסחרית)

(*) האם דלת תא המטען נפתחת/נסגרת רגיל, בלי להשתפשף בפלסטיקה של הפגוש.

( התמונות שצירפת העלו את האפשרות)

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

אף אחד לא מוריד על שפשוף בפגוש

הרוב בכלל ירד עם פוליש

יש פה נטיה בפורום להפחיד ולעשות מכל זבוב פיל.

פגוש צפוי וטבעי שיחטוף מעט שפשופים. מי שרוצה בלי שיקנה רכב חדש. אני לא הייתי מוריד אגורה על שפשוף כזה

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 11 דקות, IsraCar כתב:

ואם תשאיר את זה ככה .

ותרצה בשלב מסויים למכור, אז בטוח שהקונה הפוטנציאלי יבחין שהייתה תאונה, ויבקש ממך להוריד במחיר, בגלל שצריך לצבוע.

אני מקוה שאתה מבין את הכשל הלוגי בטיעון שלך?

זו בדיוק המשמעות של ירידת ערך. (מסחרית)

(*) האם דלת תא המטען נפתחת/נסגרת רגיל, בלי להשתפשף בפלסטיקה של הפגוש.

( התמונות שצירפת העלו את האפשרות)

אין כשל לוגי לדעתי מכיוון שתיאורטית אני יכול להראות שמדובר בשיפשוף בלבד ואין שום פגיעה אחרת. אחרי התיקון - לך תוכיח שאין לך אחות.

אין שום פגיעה בדלת תא המטען. נפתחת ונסגרת כרגיל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...