Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה משהו מעניין שנתקלתי בו. אני מתייחס לחלק שמדבר על משומשות -  שוק אמריקאי, אמנם, אבל בגדול - ללא טורבו ויש שנים שבהן הרכבים פשוט נוסעים, כמו שאוהבים פה דלק וזהו. (כן טיפול בזמן) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 8 שעות, yulianx כתב:

רוב בעלי הרכב מרוצים, אם כי לכמה היו בעיות בגיר אך לא ברור אם הוחלף שמן גיר. בגלל המחיר חלק מוותרים ומי שלא מטפל ביבואן אולו גם לא מחליף בזמן.

יש גם ספייס סטאר, קנינו חדשה ב2014 ומכרנו לפני כמה חודשים עם 205 אלף ק"מ. למעט צריכת שמן של ליטר ל 4 אלף בערך אמינות טובה מאוד. אבל היא פחות חזקה ורועשת יותר.

לא הבנתי. על מה מוותרים? 

מה צריך לבדוק? 

כפיר הג'ינג'י

פורסם

מוותרים על החלפת שמן גיר.

לכן צריך לבדוק בהיסטוריית טיפולים שהוחלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חלק לא יודעים שצריך אם זה לא יבואן.

חלק יכולים להמליץ שלא צריך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אני זוכא נכון כול 4 שניםצאו 60/80 אלף. אך כדאי לבדוק מול היבואן.

• רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 3.9.2025 בשעה 11:37, cfir71 כתב:

ועוד כאלה שנמכרים מתחת למחירון בגלל שהוא איטלקי או צרפתי אבל הוא עם אמינות מופלגת ומוכחת.

תודה לכל עזרה!

הרשה לי לגחך

רוצה אמינות קח טויוטה וזהו אין מה להוסיף.

סיפורי מעשיות על רכבים איטלקיים או צרפתיים שאמינים יותר מטויוטה יש באגדות לא במציאות.

פורסם
לפני 8 שעות, צ'ופצ'יק כתב:

הרשה לי לגחך

רוצה אמינות קח טויוטה וזהו אין מה להוסיף.

סיפורי מעשיות על רכבים איטלקיים או צרפתיים שאמינים יותר מטויוטה יש באגדות לא במציאות.

לא יודע אם אמינים יותר (איך אתה בכלל בודק?), אבל לי תמיד היו מכוניות אירופאיות ולא היו לי בעיות. כפי שכתבתי למעלה היתה לי פונטו אוטומטית 2002 עד שנת 2017 אז היא הלכה בטוטאל לוסט. היתה עם 340 אלף קמ' ללא כל בעיה. המנוע אפילו לא אכל שמן. 

כעת יש לי רומסטר ידנית 2012 מנוע 1.4. 353 אלף קמ' . תקלות יחידות מדחס מזגן וכבל גיר סביב 300 אלף, וכעת היה לי נתק בחלון חשמל צד נהג. 

חוץ מזה רק טיפולים שוטפים שאותם אני נוהג להקדים. לאבי היתה קסנטיה 2000 מודל 94 או 93 שעשתה 420 אלף קמ ללא בעיות. אתה בטח תגיד שיש לי מזל, אבל הכל עניין של תחזוקה. 

פורסם

יש משהו בדבריו, פיורטק, מנוע thp 156, שרשרת ב1.5 דיזל מיכל אוראיה.

פורסם

הנתונים הרשמיים השתנו עם מתיחת הפנים של 2019. תכל'ס גודל תא המטען בפועל לא השתנה משמעותית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולם

מעדכן שבקרוב אתחדש ברכב קיה סטוניק, מנוע 1.4, שנת 2022 (עליה לכביש ביולי)

יד 1, היה מונית, 120,000 קמ. במחיר של 50,000 (אחרי מסים)

רכב במצב דומה בשוק הפרטי היה עולה כ 75,0000. 

הבדיקה היתה טובה מאד (במכון שאני בחרתי)

אולי אפתח על זה שרשור אחזקה מתגלגל בעתיד

• רעיון טוב! 1

כפיר הג'ינג'י

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...