Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברכותיי על עוד קניה לא שגרתית, מקווה שהיא תישאר איתך כמה שנים טובות.

באירופה יש שוק מפותח לוולוו דיזל מהתקופה הזאת, כאשר רובן עם סביב 350-400 אלף ק"מ ואלו עם 250 נחשבות לחדי-קרן. מעל 500 נחשב לקילומטרז' יחסית גבוה, שכנראה יצטרך אוברול ויראה סימני שחיקה בתא הנוסעים אבל יכול להמשיך לחיות בכיף עד 750 פלוס.

לא הייתי דואג מדי לגבי השמן, אבל לא הבנתי בשביל מה היית צריך תוסף דלק.

• אהבתי 1
פורסם

קטונתי מלחוות דעה על טיב השמן שמוסכי יבואן מאיר/ וולבו משתמשים בו. 

עדיין , לפחות במקרה שלי מדובר ברכב שעבר 293000 ק"מ וטופל תמיד רק במאיר וולבו עם תיעוד מלא. 

המנוע במצב מעולה. 

כפי שציינתי אתמול בטיפול בארתור מורשה ירושלים - מנהל המוסך אמר לי בסוף: "בדקנו כל רכיב ומערכת ברכבך, הכל פיקס במצב נדיר. לא מצאנו שום ריג'קט חוץ מנורת פנס ערפל קדמית שרופה. בכל רכב שמכנס לטיפול יש רשימה ארוכה של דברים שאנו מוצאים."

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
  • אחראי פורום
פורסם

יבואנים לא סתם מאשרים יצרני שמן אחרים.

השמן עובר בדיקת מעבדה ובהתאם לתוצאות מאושר (או נפסל) לשימוש במוסכים.

תתחדש על עוד קניה מעניינת.

• אהבתי 3

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עכשיו אתה צריך לקחת אותה לאיזה טיול ולעשות לה בוק לתפארת - כי המכונית הזו נראית דוגמנית לקטלוג.

תהנה! 

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתחדש! :-) 

נראית מדהים לגילה וגם שלא לגילה.

מודרנית, נעימה מאוד לעין, נאה עם קימורים, וגם מגיעה עם ניחוח של "מאסיביות" כמו טנק מודרני.

מיוצרת בשבדיה על באמת?...

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Derish כתב:

לא הייתי דואג מדי לגבי השמן, אבל לא הבנתי בשביל מה היית צריך תוסף דלק.

בדיוק מה  שקפץ לי בטיפול הזה.
איכשהו אצל אף יבואן המילה "תוסף" לא נמצאת במסמך שמתאר את לוח הטיפולים של הרכב (מה שהיצרן מגדיר), אבל כשמגיעים לטיפול תמיד רואים אותה בהצעה וזה לא משנה אם זה טיפול קטן או גדול.

זה לא מיוחד רק למוסכים של מאיר...
לפני הטיפול רצוי לעבור על ההצעה ולבקש מ"יועץ השירות" (כינוי קצת מצחיק למישהו שמנסה להשחיל אותך) הנחמד למחוק כל שורה שמכילה את המילה "תוסף".

לגבי הרכב, עשית פחות או יותר את כל הדברים שלא הייתי עושה אף פעם, קניה מסוחר, ק"מ גבוה וכו', אבל נראה שנפלת טוב.
תתחדש. מקווה שתהנה ממנו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לפי תיאור הסוחר קנית מניסים אלימלך? הוא יחסית מוכר בקהילת הוולוו

תתחדש! היא נראת ממש מצוין! כמו שאמרת, אם הרכב טופל ונשמר כמו שצריך, היד והקילומטר הם יחסית משניים 

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
בתאריך 21.8.2025 בשעה 10:42, Derish כתב:

באירופה יש שוק מפותח לוולוו דיזל מהתקופה הזאת, כאשר רובן עם סביב 350-400 אלף ק"מ

אמת ויש דגמים מסוימים שהמחיר שלהן רק עולה עם השנים (דגמים מוצלחים שכבר הפסיקו לייצר, דוגמא קלאסית היא XC70).

בשוודיה זה לא תלוש לקנות V70 או XC70 עם 300 אלף ק"מ היום, לסוע 25 אלף ולמכור שנה הבאה ברווח.

בתאריך 21.8.2025 בשעה 20:19, DAHUJI כתב:

מיוצרת בשבדיה על באמת?...

אכן הדגם יוצר בשוודיה... גם בארה"ב היה ייצור של הדגם כמדומני אבל סביר להניח שזו שהגיעה לשוק הישראלי יוצרה בשוודיה.

הייצור בשוודיה לא הופסק עם רכישת וולוו קארס ע"י הסינים וחלק נכבד מהדגמים מיוצרים בשוודיה כל שכן סדרת S - הדגל של המותג.

אפשר לבקר במפעל ההרכבה בטורשלנדה (בקרבת גוטנברג).

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...