Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדחס אוויר נייד

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :)

רציתי להתייעץ עם בנוגע למדחס אוויר נייד. נמאס להיות במצב של כניסה לשטח, להוריד אוויר מהצמיגים, ואז לנסוע על איזה 20 קמ״ש עד לתחנת דלק הקרובה..

לכן, אשמח ממש להמלצות על מדחסי אוויר ניידים.

תודה :)

פורסם

קומפרסור הוא אביזר חובה בכל רכב שטח שבאמת יוצא לשטח. 

אני משתמש כבר כמה שנים בקומפרסור כזה https://joseph-car-shop.co.il/product/מדחס-אויר-t-max-12v-ראש-גדול-160-ליטר-דקה/

בגדול המותג זו מדבקה, אבל אתה רוצה קומפרסור חזק, וכזה שלא ימות כשאתה מנפח ארבעה צמיגים ב 40 מעלות בחוץ. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שים לב שצריכת הזרם של המכשירים בעלי הספיקה הגבוהה מחייבת חיבור ישיר למצבר.

המכשיר שדיסקו משתמש צורך 45! אמפר.  יש מכשיר חזק יותר באותו מחיר https://joseph-car-shop.co.il/product/ממ-60-150psi-90a-hd-קומפרסור-בוכנה-כפולה/.  שצורך אפילו יותר .

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שרשור קצת ישן ובטח כבר קנית והחלפת והחזרת ליצרן וקנית חדש, גם לי יש T-MAX 160 שעולה בסביבות 650 ש"ח (מן הסתם מותג מדבקה, אין לי מושג) מנפח מהר ביעילות כמה רכבים ברצף ולא מתחמם. רק מה, הוא שוקל איזה 10 ק"ג וזה קצת כבד בשביל אביזר שצריך להיות ברכב כל הזמן לא רק בטיולים. הייתי שמח לקומפרסור נוסף ליומיום, קל יותר בשביל להסתדר עם פנצ'ר חו"ח, ואת הבהמה להעמיס רק כשיוצא לטיולים יותר ארוכים. 

בכלל אם כמו אצלי ציוד החילוץ אצלך קבוע, ופק"ל קפה, ומיכל המים מלא, זה כאילו אתה תמיד נוסע עם עוד אדם באוטו לפני שהכנסת בדל ציוד קמפינג. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...