Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, די מיואש מהתקלה הזו ואשמח מאוד לעצה.

לפני כמה ימים המזגן (מיני מרכזי תדיראן בן כ10 שנים) התחיל לנזול תוך כדי עבודה. לאחר שכמה אנשים תיקנו והחליפו צינור ניקוז נראה שהבעיה מתנקזת (ראיתם מה עשיתי?) לכך שברגע שמכבים את המזגן מתחילה נזילה.

הנזילה היא גם מכיוון צינור הניקוז (אם כי לא נראה שמהצינור עצמו) וגם מהצד השני איפה שיש פקק.

ראו סרטונים מצורפים.

בינתיים הכיוונים שנזרקו הם נזילה/סדק באמבטיה, בעיה כלשהי בסוללת המאייד (סתימה?), או סתם מזל נאחס ואין מה לעשות.

אנשי המקצוע שהיו פה די נרתעים מלגעת אם זה לא תיקון פשוט וברור.

אשמח מאוד לעזרה.

@איציק נ.  🙏 🙏 🙏

פורסם

אני לא אתייחס לבעיה ברשותך

רק אשתף שבמזגן ישן שהשקעתי כל הזמן בפתרון בעיות, לבסוף הוחלף בחדש. הייתי צריך לעשות את זה קודם. עוצמת הקירור ותצרוכת החשמל... עולם אחר. מה שאני אומר. תחליף בחדש חסכוני.

ולעניין התקלה. לדעתי סוללה מטונפת. הרגע שהיא מפסיקה לקרר כל הקרח שהצטבר נוזל... רק ניחוש שלי.

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תצלם את הסוללה אם היא סתומה אז צריך ניקוי , 

בכל מקרה במצבים כאלו כל עוד והמזגן עובד תקין אז בד"כ שמים מגש חיצוני ושוכחים מזה עד לבעיה הבאה. 

פורסם

תודה לעונים, היום היה טכנאי אחר וזיהה שהסוללה מלוכלכת וסתומה, ניקה עם חומצה וטוען שזה המקסימום שאפשר לעשות. עוד מחכה לראות אם זה עזר. 

פורסם

בעבודה מזגן מיני מרכזי בן שנה או שנתיים של אלקטרה, נוזל. 

בסופו של דבר היה מדובר במגש עודפים שבור, 1200 ש"ח. 

אני חושב שהמזגנים החדשים פחות אמידים מהישנים.

פורסם

אעדכן שממשיך לנזול (רק כשמכבים). נראה שאין מנוס מללכת לפי העצה של @סולל הדרךולהתחיל לחשוב על להחליף. 

זה לא סופר דחוף כי אני לא משתמש המון במזגן והנזילה סה"כ בשליטה. 

האם אני צודק שבחורף יהיה יותר זול לקנות מזגן אולי? 

ובכלל איך עושים - יש יחידה חיצונית שעדיין לכאורה תקינה - האם אפשר להחליף רק את הפנימית? האם אפשר לא רק של תדיראן? 

תודה חבר'ה

פורסם (נערך)

תבדוק מחיר של מגש חיצוני. 

לגבי להחליף יחידה פנימית רק(מאייד) אם זה אינוורטר לא יהיה אפשרי להחליף לחברה אחרת ולא בטוח שתמצא רק מאייד. 

אם זה on/off לא תמצא משהו חדש ואם תמצא חדש זה יבוא רק פנים וחוץ ואז תחליף כבר לאינוורטר. 

החלפה של כל המזגן זה עלות של 15/20 אלף. לשים מגש במידה ואפשרי להכניס לשם יעלה לך 1000₪+-  

עריכה אחרונה על ידי nisim91
  • תוכן חדש...