Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי..לא שאני נוהג לנסוע עם מזגן בד"כ אבל זה משהו שמציק לי כבר די הרבה זמן. אם יש יום ממש חם ואני כבר מחליט להפעיל את המזגן(שרייד ידנית 1 ליטר)..אז במקום שהמנוע בעצם יקפיץ טורים שהרכב לא יכבה,נוצר מצב הפוך שהטורים יורדים במצב ניוטרל נגיד של עמידה במקום האוטו פשוט נכבה. הדבר לא חוזר על עצמו כאשר אני נוסע על 100 קמ"ש כי יש מספיק סיבובי מנוע..

אמרו לי שזה יכול להיות בגלל שאחד הצינורות קרוע ולכן המנוע בעצם לא יודע מתי המזגן מודלק ולא מחפה על זה בהעלאת סל"ד..

מה דעתכם?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

לפני יומיים כשהייתי עם האוטו במוסך לטיפול ראיתי בחור על גולף שנת 2000 1.4 עם אותה בעיה.

המוסכניק סידר את גוף המצערת מחדש.

לפי מה שהבנתי כבל המצערת קצת השתחחר ואז סלד הסרק היה נמוך מדי.

תנסה להעלות את סיבובי הסרק...אוליי זה יעזור.

פורסם

QUOTE=snowbol]אוקיי..לא שאני נוהג לנסוע עם מזגן בד"כ אבל זה משהו שמציק לי כבר די הרבה זמן. אם יש יום ממש חם ואני כבר מחליט להפעיל את המזגן(שרייד ידנית 1 ליטר)..אז במקום שהמנוע בעצם יקפיץ טורים שהרכב לא יכבה,נוצר מצב הפוך שהטורים יורדים במצב ניוטרל נגיד של עמידה במקום האוטו פשוט נכבה. הדבר לא חוזר על עצמו כאשר אני נוסע על 100 קמ"ש כי יש מספיק סיבובי מנוע..

אמרו לי שזה יכול להיות בגלל שאחד הצינורות קרוע ולכן המנוע בעצם לא יודע מתי המזגן מודלק ולא מחפה על זה בהעלאת סל"ד..

מה דעתכם? דעדתו שכנראה צינורית וואקום המובילה למגבר טורים מזגן קרועה ולכן המגבר לא מתפקד.

התיקון לוקח מספר שניות העלות אפסית!

גש לכל מוסך חשמלאי מזגניסט מכון קרבורטורים והדבר יסודר בקלות, וזאת בתנאי שאבחנתי בשלט רחוק נכונה!

בברכת חג שבועות שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אין דבר כזה כבל המצערת השתחרר גם ללא כבל הרכב יעבוד מכיוון שלא הכבל הוא זה שעוצר את הפרפר.

נראה לי שהמוסכניק עשה קומבינה עם הטורים סרק - במקום להחליף חיישן או לפתור את הבעיה כראוי.

JDM :twisted:

פורסם

שלום.

יש שתי אפשרויות, או צינורית וקום היתנתקה ואז המנוע יזיף בסרק או מגבר טורים לקוי.

בכול המיקרים תיקון קטן.

אים תרצה עזרה תפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אין דבר כזה כבל המצערת השתחרר גם ללא כבל הרכב יעבוד מכיוון שלא הכבל הוא זה שעוצר את הפרפר.

נראה לי שהמוסכניק עשה קומבינה עם הטורים סרק - במקום להחליף חיישן או לפתור את הבעיה כראוי.

מה קורה לכם חברה עד שיש כבר צדיק בסדום שכותב כותרת שמציינת את סוג הרכב אתם מטעים איתו?

שימו לב לכותרת מדובר בשרייד 92 קרבורטור!!

איזה פרפר ואיזה כבל מצערתו ואיזה חיישן בראש שלכם, מדובר במגבר טורים וצינור וואקום סך הכל...!

בברכה

צביקה

פורסם

קודם כל תודה רבה לצביקה ולבני על התגובות. כמו שציינתם באמת חשבתי שזה הצינורית הזאת.. עכשיו יש לכם מושג אם אני יכול לתקן את זה לבד? כאילו ללכת לחנות ולקנות צינורית ולהתקין אותה לבד?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
קודם כל תודה רבה לצביקה ולבני על התגובות. כמו שציינתם באמת חשבתי שזה הצינורית הזאת.. עכשיו יש לכם מושג אם אני יכול לתקן את זה לבד? כאילו ללכת לחנות ולקנות צינורית ולהתקין אותה לבד?
בהחלט כן, וזאת בתנאי שהמגבר טורים עצמו קיים ותקין, והשסתום החשמלי שנותן פיקוד והוראה לפתוח מעבר וואקום ממנו, למגבר טורים תקין ועובד.

בקיצור החלף כל צינורית וואקום קרועה הקימת באזור(ויש הרבה מאד!), ועדכן בפורום על התוצאות.

בברכה

צביקה

פורסם
מה קורה לכם חברה עד שיש כבר צדיק בסדום שכותב כותרת שמציינת את סוג הרכב אתם מטעים איתו?

שימו לב לכותרת מדובר בשרייד 92 קרבורטור!!

איזה פרפר ואיזה כבל מצערתו ואיזה חיישן בראש שלכם, מדובר במגבר טורים וצינור וואקום סך הכל...!

בברכה

צביקה

צביקה ידידי , דיברתי על הבחור עם הגולף שנת 2000 שהבחור ראה במוסך ומתחו לו את הכבל !

JDM :twisted:

פורסם
צביקה ידידי , דיברתי על הבחור עם הגולף שנת 2000 שהבחור ראה במוסך ומתחו לו את הכבל !
אם כך איתך הסליחה!

זה הסיבה שיש לענות לעיניין ולא לסטות מהנושא, משום שאז הולכים לאיבוד,ולא יודעים למי מתיחסות התשובות.

בברכה

צביקה

פורסם

טוב החלפתי כמה צינוריות...יש שימור ממש מינימלי..אבל זה עדיין לא זה...אני חושד במגביר טורים שמזייף...בקיצר בפעם הבא שאני אצא הבייתה אני אחליף אותו....45 שקל :(

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
טוב החלפתי כמה צינוריות...יש שימור ממש מינימלי..אבל זה עדיין לא זה...אני חושד במגביר טורים שמזייף...בקיצר בפעם הבא שאני אצא הבייתה אני אחליף אותו....45 שקל :(
שלום רב!

יתכן ושסתום הפיקוד החשמלי החד כווני הנועד לפתיחת מעבר וואקום למגבר טורים, אינו תקין, וגם יש אפשרות שהמגביר טורים לא תקין/ או מכוון, יש לגשת לבעל מקצוע בתחום המזגנים, נסיעה במזגן ללא מגביר טורים היא סיוט גדול, המנוע רועד מאד ונוטה להתכבות, ויעלות הקרור בסרק נפגעת,

חובה לגשת למתקן מזגנים, מהיכן אתה אמור לצאת הביתה מבסיס צבאי?

בברכה

צביקה

פורסם
מהיכן אתה אמור לצאת הביתה מבסיס צבאי?

אכן כן...עוד 17 יום אני אשוב...ואעדכן...אם יהיה לי מזל אבא יקח את האוטו למוסך ויטפל בזה..

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...