Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלמתי שאני פותח אתר לשירותי ליווי

Zar4U

לא יודע למה אבל אני חושב שאתבע כאן על זכויות יוצרים או גניבת זהות.

חלום מוזר שכזה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, lanosforce כתב:

או גניבת זהות.

?

רק אם זה דודו זר.

ברוח הזמנים: מה משותף בין צביעה וכדורגל?

its Messy!

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כל עוד זה לא עדנה קרנבל הכל טוב.

פורסם

תקשיבו רגע. נכון שיש כתבות על השירים שהיוו את הלך הרוח במלחמה הזו?

אז מה אם אני אגיד לכם שהשיר שמייצג את הקונספציה זה "לחם חביתה".

התפרסם אחרי מבצע שובר גלים, לפני מבצע בית וגן.

סוחף את ההמונים, שמח ולבבי.

4 חודשים לפני השביעי לאוקטובר.

אשכרה שיר קונספציה

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 44 דקות, DareDevil כתב:

תקשיבו רגע. נכון שיש כתבות על השירים שהיוו את הלך הרוח במלחמה הזו?

אז מה אם אני אגיד לכם שהשיר שמייצג את הקונספציה זה "לחם חביתה".

בדיוק ההפך, לא?

השיר הזה הביא שמחה, מלא אנשים שעמדו בתור לאכול איזה כריך עם חביתה, מי ישמע, והמלחמה הביאה איתה מוות עצב ובעיות לעסקים בדרום, ומשלוחים מחו"ל שלא זזים, לפני ה 7.10 היה פה חגיגה. היה הרבה יותר קל בביזנס. אחרי זה היה כאוס ועצב למשך הרבה חודשים טובים.

פורסם

לא הייתי אומר חגיגה הינו פסע ממלחמת אזרחים אבל לפחות יש לחם, חביתה. 

השלאגר הבא - חלב, מילחיה 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תגידו. 

מישהו פעם נתקל בדוב קוטב לבקן? 

איך זה אמור להיראות דבר כזה בכלל. הדמיון שלי לא מסוגל לנפק תמונה. דווקא כשצריך אותו. 

• מצחיק 1

פורסם

זה כמו לצעוק "חייל" בבית החייל. 

Pioneer TS-X150

פורסם

הרס"ר שלך הזכיר לי משהו, 

[נתקל באותו מישהו בפעם השנייה בתוך זמן קצר]

-זה עוד פעם אתה, עוד פעם אני- או עוד פעם אנחנו?

וכן אני יודע שלהגיד "שוב היי" זה יותר קצר.

ביום ניקיון בסיסי שהיה לנו, הרס"ר שלנו הסתובב עם מסור שרשרת, והוריד עצים בעיתיים, ענפים גדולים וכל זה. 

סבבה. אני והחבר'ה כל היום הרצנו דאחקות שהוא רוצה להוריד את כל העצים בבסיס. 

מגיעים לאזור החדר אוכל, הרס"ר ממלא דלק ושמן, ואני תוהה ביני לבין עצמי בקול רם לאיזה כיוון הוא מתכנן להפיל את העץ שהיה שם (כך זה נראה, שזה מה שהוא מתכנן לעשות).

הרס"ר מסתובב אלי ואומר לי "תגיד לי, מה נראה לך, שאני רוצה להוריד את כל העצים בבסיס?!".

פשוט נחנקתי. מנוטרל. 

אותו חבר שכל היום התלוצצתי איתו התעשת ראשון, התחיל לטפוח לי על הגב, ולומר לי ש"שמע אתה חייב להפסיק לעשן, זה לא עושה לך טוב" :lol:

לפני 12 דקות, lanosforce כתב:

זה כמו לצעוק "חייל" בבית החייל. 

בתרגיל נפגעים שהייתי בו, חבר לפלוגה התייבש (זה הבנו אחר כך). התנדנד- ונפל. 

החבר'ה התחילו לצעוק "חובש, חובש". החובשים (והסתובבו שם הרבה באותה נקודת זמן) היו בטוחים שזו בדיחה מפגרת. 

קלטתי את זה, וצעקתי להם שזה אמיתי. רק אז הם באו. 

• מצחיק 2

פורסם

הזכרת לי 2 דברים מצחיקים,

בטירונות היה ג'ינג'י עם פטור משמש, אז תמיד הוא היה בצל, אבל פעם אחת היה משהו חשוב והוא היה חייב לעמוד בשמש, והיה איזה קקטוס גדול כזה עם עלים אני חושב, והוא התחבא מתחת לעלה.

דבר שני, מישהו שהוא מקושר לרס"ר הבסיס מצא קקי בתוך ארגז ענק, והאשים אותי. אמרתי לו שיקח DNA, הוא השתפן, כנראה שמע מילה באנגלית.

פורסם

Stool sample..? : r/funny

אצלי היה מישהו שהחליט לעשות חורים בספסל כלשהו עם סכין. זה לא הייתי אני (להשאיר ראיות בשטח? באמת?) ולצורך הדיון, נגיד שאני לא יודע מי זה היה. ועם איזו סכין זה בוצע.

כמובן שהאשימו אותי, כי תמיד יש עלי סכין. (קצת יותר מאחת. אבל פחות מ-8 סה"כ אני חושב, בתקופה ההיא)

כמובן, טענתי בכנות לחפותי, כמו גם שאין לי מושג מי כן עשה את זה. אכן הייתי חף מפשע, ההוכחה? אמרתי למי שדיבר איתי משהו פשוט. בוא, קח את הסכין שלי, ותנסה לדחוף את השפיץ שלה לחור. שלי גדולה יותר, זוית אחרת, זה לא ייכנס- תחשוב הנעל של סינדרלה. וכך אכן הוכחתי את חפותי. ידע מקצועי בתחום מחד, ובקיאות באגדות והשלכותיהן בתחום המדע המעשי מאידך :lol:.

ולשמחתי, אף אחד לא החליט לבדוק אם סכין דומה בגודל, שיש לי, גם נכנסת לשם. 

החורים בוצעו עם להב של לדרמן WAVE, כשלי באותה תקופה היה סופרטול. זה קצת יותר קשה להוכיח, הגודל דומה מאד.

• מצחיק 1

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

תגידו. 

מישהו פעם נתקל בדוב קוטב לבקן? 

איך זה אמור להיראות דבר כזה בכלל. הדמיון שלי לא מסוגל לנפק תמונה. דווקא כשצריך אותו. 

תשובה מקצועית=דוב עם עיניים אדומות/משקפי שמש

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...