Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנעול חכם לדלת כניסה

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

המסקנה שלי מהדיון הנוכחי - לא רוצה מנעול חכם עם כל הסיבוכים שלו. נשאר עם הרב-בריח, שממילא צמוד לשלט של הרכב

להפך

מנעולים חכמים שמאובטחים נכון זו המקבילה הכי טובה לאפל פיי / וולט

אתה יכול לבטל את המפתח מרחוק / להגביל אותן , הוא מוצפן בפני עצמו ושונה ממכשיר למכשיר. (במקרה של אפל פיי עם הכרטיס שלהם בנוסף למספר השונה והקוד / אישור הנפרדים לעסקה - אתה אפילו יכול לגנרט מספר כרטיס מחדש… וקוד וריפיקציה חדש כל פעם ידנית כשאתה משתמש במספר)

אני לא מדבר על Bluetooth / WiFi או רק nfc

מפתות של אפל / גוגל כבר מאובטחים ברמה מעל.

לפני 7 שעות, Derish כתב:

יש לי גם power bank בתיק הגב, אבל זה פתרון מסורבל שלוקח זמן ולא תמיד יש איפה לתקוע אותו.

יש לי סוללת חירום אחת שגם טוענת בqi/magsafe בשביל זה

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

אני מודע לזה שהבעיה אצלי. חתך קטן לא מפריע אבל כשזה יותר רוב המכשירים לא מזהים.

למי שעובד עם הידיים / עם חומרים כימים זה אכן בעיה , במיוחד בקוראים פשוטים יותר. 👌

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 7 שעות, Derish כתב:

סצנריו טיפוסי - טיסה שהתעכבה, רכב שכור של יונדאי/קיה ששקע ה-USB שלו בקושי נושם, ולפניי עוד ארבע שעות נהיגה ללקוח/בית מלון. לפני הטיסה לא היה לי זמן להטעין, במטוס לא היו שקעים (כי זה לואו קוסט אירופאי), וברגע האמת אני עם 15% סוללה שלא יספיקו אפילו לשעה. אם לא זכרתי לחבר את ה-power bank במטוס, אז בהצלחה עם זה.

בתור מי שגם מטייל הרבה - מטען 12v לרכב (שקע מצת) חובה. יותר קל וקטן מסוללת גיבוי ואת הכבל אפילו גם ככה אתה לוקח איתך

• רעיון טוב! 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני שעתיים, yuval1111 כתב:

האם בשביל לשלוט בNOKI מרחוק צריך רכיב גישור (שנרכש בנפרד) או שבגרסא האחרונה המנעול יודע להתחבר ישירות לראוטר WIFI בבית?

גירסת פרו כוללת wifi, גירסה שהיא לא פרו צריך לרכוש מגשר נפרד כדי שיהיה wifi

https://ksp.co.il/mob/item/191916

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
בתאריך 20.4.2025 בשעה 08:07, Night Driver כתב:

אני מעדיף מה שפחות אלקטרוניקה ומשיכת תשומת לב בדלת כניסה.

זה כמו בטירונות שמחפשים להפיל תיק על מישהו תמיד נופלים על זה שבולט מול האחרים. שהגנב ילך לשכן.

יש לי נוקי 4 פרו.
לא רואים אותו מבחוץ בכלל, הדלת נראית נורמלית לגמרי.
זה בנוסף ולא במקום הנעילה הרגילה. סה"כ מדובר במנוע חשמלי נשלט דרך אפליקצייה שמסובב את הפרפר בצד הפנימי של הדלת.
הייתי סקפטי לגבי זה  אבל זה באמת משנה חיים מבחינת הנוחות.

• רעיון טוב! 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מזהה את הקרבה אוטומטית (ועובד נהדר), אפשר גם לבטל את זה בהגדרות.

המקרים היחידים שזה לא עובד זה אם לא יצאת מהפוליגון - למשל אם ירדת להוריד זבל וחזרת אז מבחינתו כאילו לא יצאת מהבית ואז הוא לא פותח לך אוטומטית (כדי שהדלת לא תיפתח במקרה  שהתקרבת אליה מבפנים מתוך הבית למשל). בנוסף למשל אצלי בלילה מוגדר שאין פתיחה אוטומטית בכלל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)

וכשיוצאים מהבית - הוא מחכה שנתרחק ורק אז ננעל? 

ואז בעצם צריך לנעול ידנית מהאפליקציה?

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם
בתאריך 21.4.2025 בשעה 14:25, Night Driver כתב:

טביעת אצבע מאוד בעייתי אצלי כי היא נתונה לשינויים תכופים עקב מפגשים בלתי מתוכננים עם דברים חדים ו/או חמים ו/או כבדים.

בשעון הנוכחות הזנתי 4 אצבעות ועדיין כשאני צריך לשמנות משהו בהגדרות אף אצבע לא עוברת ואני משתמש בתג.

תוסיף את אותה אצבע כמה פעמים זה מוריד את הפספוסים משמעותית 

עשיתי את זה הרבה פעמים בטלפונים עם חיישן לא כ''כ מתקדם וזה עבד מעולה 

פורסם
לפני 5 שעות, yuval1111 כתב:

יש המון אפשרויות קונפיגורציה באפליקציה.

אני הגדרתי נעילה אוטומטית אחרי חמש דקות ויש לי גם אפשרות לנעול ידנית מהקודן כשאני יוצא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 שעות, yuval1111 כתב:

כאשר מגיעים הביתה - צריך להפעיל את האפליקציה לפתיחה או שיש זיהוי קרבה של הנייד שמביא לפתיחה אוטומטית?

זה תלוי במנעול ובפלאפון.

בגדול יש כמה סוגי מנגנונים:

1. מרחק מבוסס bluetooth

2. באמצעות האפליקציה

3. מבוסס WiFi (כששני המכשירים באותה רשת)

4. (שהוא האידאלי לדעתי מבחינת אבטחה) מבוסס מפתח חכם (תחשוב כמו nfc אבל הרבה הרבה יותר מאובטח).

אני בהתחלה השתמשתי באחד מבוסס Bluetooth וWiFi  (יש הרבה מנעולים שתומכים בכמה או בכל השיטות) - היה נח , אבל מעדיף להצמיד את השעון לדלת לשניה ולקבל עוד רמת אבטחה מעבר ללהיות קרוב לבית. (ולהתבסס על טכנולוגיה משמעותית פחות מאובטחת - ואגב - משמעותית יותר אוכלת סוללה)

לפני 6 שעות, yuval1111 כתב:

כמו בעניין של הפתיחה - זה תלוי במנעול ובהגדרות שלו. בגלל עניין ההתרחקות וההתקרבות לבית (+ כמה בני בית) בסופו של דבר - אני מעדיף כמעט תמיד דלת נעולה - אז בסטאפ הנוכחי היא פשוט ננעלת אחרי 2 דקות תמיד. (אני תמיד נועל מהכפתור בקודן - אבל למקרה שמשהו לא זכר וכו) 

אני רוצה לדעת שהדלת נעולה. (בנוסף אני מקבל התראות בHomeKit + כשפותחים אותה אני מקבל התראה מי פתח אם פתחו מבחוץ - לפי המכשיר או הקוד שפתחו אותה)

Then dying is forgetting

פורסם

יש לכל בני הבית שעון חכם, או שטלפון פועל באותה דרך?

יש צורך לפתוח אפליקציה, או שקירוב המכשיר מספיק?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטלפון עובד באותה שיטה. אין שום צורך לפתוח את האפליקציה עם מפתח חכם (למעשה בחלק מהמנעולים אין אפילו צורך להתקין את האפליקציה בכלל , אלא אם רוצים לרדת לרמת הגדרות יותר ספציפית). השעון פשוט יותר נח כי הוא על היד + יש לי ארנק magsafe על הפלאפון שאחרת אני צריך להוריד לשניה.

בנוסף לילדים יש את הקוד לקודן (אישי לכל אחד - ככה שאני יודע מי נכנס) בתור בקאפ.

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 16 שעות, yuval1111 כתב:

לחיצה כפולה על כפתור המנעול ביציאה ינעל את הדלת לאחר 20 שניות. אפשר גם להגדיר נעילה אוטומטית בכל מצב אחרי זמן מה.

פורסם
לפני 58 דקות, Liviur כתב:

אישי לכל אחד - ככה שאני יודע מי נכנס

חלאס עם סיפורים. כולם יודעים שזה בשביל שתוכל להשאיר אחד מהם בחוץ 

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...