Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללת התנעת חירום

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Cerebral Cortex כתב:

נוקו מתחייבים שהוא יחזיק מתח למשך שנה שלמה. אבל כפי שאתה יודע, כמו כל סוללה זה יותר בריא להשתמש בה מדי פעם ולהטעין מחדש. גם אם לא משתמשים בבוסטר בכדי להתניע מכוניות אפשר להטעין מדי פעם טלפונים וכדומה בכדי"לשמן" את הסוללה. 

מחזק. כל חצי שנה אני נותן לו להיפרק לאט (מדליק הפנס), וטוען חזרה. וגם שומר שלא יהיה בחום.
שניהם סגולה לאריכות ימים של הסוללה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

למה לשלם כ"כ יקר על הנוקו, תקנה אחד איכותי מאליאקספרס במחיר השווה לכל נפש.

קניתי בוסטר מאליאקספרס 7000A גם מנפח צמיגים ב 210 ש"ח. משתמש בו הרבה שווה כל שקל.

(הבעיה היחידה היא שלפעמים החיבור "החכם" של התנינים מתי שהמצבר מת לגמרי הוא לא מזהה מתח ואז הוא לא מעביר זרם (גם בנוקו יש את זה אבל שם יש כפתור שעוקף שאפי' שאין מתח הוא יעביר זרם, בכל אופן אפשר לפתור את זה אם קונים בנפרד חיבור "חכם" עם כפתור (משהו כמו עוד 20-30 ש"ח)

פורסם
לפני 21 שעות, Deutz912 כתב:

למה לשלם כ"כ יקר על הנוקו, תקנה אחד איכותי מאליאקספרס במחיר השווה לכל נפש.

קניתי בוסטר מאליאקספרס 7000A גם מנפח צמיגים ב 210 ש"ח. משתמש בו הרבה שווה כל שקל.

(הבעיה היחידה היא שלפעמים החיבור "החכם" של התנינים מתי שהמצבר מת לגמרי הוא לא מזהה מתח ואז הוא לא מעביר זרם (גם בנוקו יש את זה אבל שם יש כפתור שעוקף שאפי' שאין מתח הוא יעביר זרם, בכל אופן אפשר לפתור את זה אם קונים בנפרד חיבור "חכם" עם כפתור (משהו כמו עוד 20-30 ש"ח)

כסף לא משקר, אף פעם לא שיקר. קנה בזול תקבל זול. לו רק הייתי מקבל כסף על כל פעם שחילצתי מישהו עם הנוקו שלי כאשר הבוסטר שלו כשל או שלא היה לו בכלל.  ושום פעם, למען הסר ספק, אין לי שום קשר באף דרך או צורה כלשהיא לחברת נוקו או מי שעובד מטעמה. אני רק קניתי את הבוסטרים השונים שלהם והם נותנים תמורה מלאה למחיר כל פעם מחדש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 3 שעות, Cerebral Cortex כתב:

כסף לא משקר, אף פעם לא שיקר. קנה בזול תקבל זול. לו רק הייתי מקבל כסף על כל פעם שחילצתי מישהו עם הנוקו שלי כאשר הבוסטר שלו כשל או שלא היה לו בכלל.  ושום פעם, למען הסר ספק, אין לי שום קשר באף דרך או צורה כלשהיא לחברת נוקו או מי שעובד מטעמה. אני רק קניתי את הבוסטרים השונים שלהם והם נותנים תמורה מלאה למחיר כל פעם מחדש.

נכון שזול שווה זול, אבל זה לא תמיד בהכרח. גם בזול צריך לברור את האוכל מהפסולת. כמו שבצרפתי צריך לדעת איזה רכב לקחת, וכן כמעט לכל דבר. כמעט בכל דבר אני מחפש היכן ניתן להוזיל את העסקה (באופן שזה לא הולך על חשבון איכות וכו'.) והרבה פעמים אחרי חקירה וחיפוש טוב אתה מוצא דברים שווים בזול, במקרה הזה זה בוסטר איכותי מאוד, הנעתי איתו כמעט עשרות פעמים

פורסם

ב-100% מהפעמים שהזמנתי מוצר מאליאקספרס, זול או "סיני פרימיום", או שהתגלתה איתו תקלה כבר בפתיחת החבילה (ואז הוא נזרק באותו הרגע לפח), או שהיא הגיעה בהמשך. תמיד יש משהו, זה לא מושלם. אם אתה מוכן לקחת את הסיכון הזה, בשביל לחסוך כמה מאות שקלים - זה שלך. לדעתי, במוצר כזה זו טעות. אתה קונה אותו בשביל הרגע הספציפי שתצטרך אותו - ואז לגלות שיש כשל יהיה מאוד מבאס (ואני מצטרף למה שאמר  @Cerebral Cortex, כבר הייתי עד להמון מקרים שבמקרה הכי טוב זה לא הניע את הרכב).

ואת האמת? מה אתה בדיוק חוסך כאן? הדגם הכי זול עולה 400 ש"ח - זה גרושים למוצר שיחזיק לך שנים. אם ה-Noco היה עולה 2,000 ש"ח אז הייתי מבין אותך - אך ההבדל הוא זניח. גם אנחנו לא בעד לשפוך את הכסף שלנו בכל מקום שאפשר, אבל כשקונים מוצר שהפרמטרים העיקריים שלו הם אמינות ובטיחות - אני באמת לא רואה סיבה לחפש לחסוך.

2016 BMW M235i.

פורסם

יש לי בוסטר של WUHAI למעלה מעשר שנים. עבד מצוין אצלי ובני משפחתי, הייתי גורר אןתו גם לטיולים בחו"ל, עד שהבנתי שאני לוקח פצצה פוטנציאלית במטוס. הוא עדיין עובד אבל מראה סימני גמגום.

האמת, חשוב שיהיה בוסטר באוטו וטעון תמיד. לא נורא אם אחרי שימוש אחד נטעין אותו.

פורסם
בתאריך 15.4.2025 בשעה 16:16, שביט כתב:

בוסטר התנעה זה אחד מהדברים שישבו אצלי ברשימת ה"וואי נכון, אני צריך לקנות כזה", ובגלל שאני עצלן, זה לא קרה, עד שגיסי נתן לי את שלו

בשבת שעברה, בדרך מהאוטו למסעדה, נתקלתי במישהו שמנסה להניע ולא מצליח. קפצתי לאוטו, לקחתי את הבוסטר והנענו לו את האוטו. 
שנינו התלהבנו כל כך, ברמה שהוא צילם את הדגם כדי לקנות, ואני הזמנתי עוד אחד, לאוטו השני, והיום אני אוסף אותו מהדואר. 

במחירים המצחיקים של המוצרים האלה, ביחס לתמורה שהם נותנים- רוץ לקנות , אתמול.  

בול !
כבר הספקתי לשכח להטעין אחד ונפרק לגמרי ומאז קניתי עוד 2, חובה בכל רכב, האמת גם קומפרסור - בסוף תתייחס לזה כמו אל עוד מטען לטלפונים
(:

לפני 23 שעות, Fraysa כתב:

ב-100% מהפעמים שהזמנתי מוצר מאליאקספרס, זול או "סיני פרימיום", או שהתגלתה איתו תקלה כבר בפתיחת החבילה (ואז הוא נזרק באותו הרגע לפח), או שהיא הגיעה בהמשך. תמיד יש משהו, זה לא מושלם. אם אתה מוכן לקחת את הסיכון הזה, בשביל לחסוך כמה מאות שקלים - זה שלך. לדעתי, במוצר כזה זו טעות. אתה קונה אותו בשביל הרגע הספציפי שתצטרך אותו - ואז לגלות שיש כשל יהיה מאוד מבאס (ואני מצטרף למה שאמר  @Cerebral Cortex, כבר הייתי עד להמון מקרים שבמקרה הכי טוב זה לא הניע את הרכב).

ואת האמת? מה אתה בדיוק חוסך כאן? הדגם הכי זול עולה 400 ש"ח - זה גרושים למוצר שיחזיק לך שנים. אם ה-Noco היה עולה 2,000 ש"ח אז הייתי מבין אותך - אך ההבדל הוא זניח. גם אנחנו לא בעד לשפוך את הכסף שלנו בכל מקום שאפשר, אבל כשקונים מוצר שהפרמטרים העיקריים שלו הם אמינות ובטיחות - אני באמת לא רואה סיבה לחפש לחסוך.

אחרי מוות איטי של הסיני ה1, דווקא סיני שני ושלישי אצלי עובדים אחלה

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

תודה למגיבים

בסופו של דבר קניתי מכשיר משולב של בוסטר עם משאבה. ברור שזה לא אופטימלי אבל אני יוצא מתוך הנחה שאטעין אותו אחרי כל שימוש (פעם ב...).

המצבר שלי חדש והמטען הקודם עדיין חי ומונשם (30000 א/ש).

פורסם

קניתי באמזון כזה:

No featured offers available
Learn more 
This item cannot be shipped to your selected delivery location. Please choose a different delivery location.
See Similar Items

• Tire Inflator Portable Air Compressor with Jump Starter - 150PSI & 25000mAh Car Battery Jump Starter with Tire Pressure Gauge,Electric Air Pump for Car Tires,Motorcycle,Bike, Balls
  • Tire Inflator Portable Air Compressor with Jump Starter - 150PSI & 25000mAh Car Battery Jump Starter with Tire Pressure Gauge,Electric Air Pump for Car Tires,Motorcycle,Bike, Balls
פורסם
בתאריך 28.4.2025 בשעה 20:41, jw כתב:

תודה למגיבים

בסופו של דבר קניתי מכשיר משולב של בוסטר עם משאבה. ברור שזה לא אופטימלי אבל אני יוצא מתוך הנחה שאטעין אותו אחרי כל שימוש (פעם ב...).

המצבר שלי חדש והמטען הקודם עדיין חי ומונשם (30000 א/ש).

אני לא מחכה לשימוש...פעם בחודש פלוס מביא לטעינה בבית

• רעיון טוב! 1

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 21.4.2025 בשעה 14:53, Deutz912 כתב:

הדגם הכי זול ב 400 ש"ח של נוקו עם 500A פריקה, אני לא הייתי קונה אותו אפי' בצחוק ואפי' בחצי מחיר זה צעצוע

אם הרכב זקוק בשביל התנעה בסביבות 300A, מה הבעיה עם 500A ?

פורסם (נערך)

לא לגעת בבוסטר no name מעליאקספרס לדעתי!

תקנו UTRAI משם וזה אמור לעבוד סבבה

התניע רכבים 4 פעמים כשהייתי צריך, 0 בעיות

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...