Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני לא מבין, זה איך מושב מגיע למצב כזה ואיך לא מגעיל לאנשים לשבת על מושבים כאלו. 

תוצאה מעולה!

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני שעה, סולל הדרך כתב:

מה שאני לא מבין, זה איך מושב מגיע למצב כזה ואיך לא מגעיל לאנשים לשבת על מושבים כאלו. 

תוצאה מעולה!

כזוג צעיר לא יוצא לי ולאשתי לשבת ואפי' להציץ במושבים מאחור, ככה שהצטבר ליכלוך מטרמפיסט לאחיין

אז מעל במה זו אני אתנצל מכל הטרמפיסטיים והאחיינים שישבו שם, זה חברים שלכם עשו את זה😀

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 23 שעות, shlomiko כתב:

פירקתי את המושב ע"י לחיצה על שני תופסנים - שמתי בקערה כפית אבקת כביסה מדוללת בהרבה מים, לקחתי מברשת והחדרתי באמצעותה את התמיסה לריפוד

ניגבתי עם סמרטוט יבש את הריפוד - מה שספח אליו את הנוזלים (אחרת האבקת כביסה תיצור כתמים לבנים על הריפוד),

שמתי כפית סודה לשתייה בכוס מים - והחדרתי את הנוזל ע"י המברשת לריפוד, מכאן הנחתי את הריפוד בשמש לייבוש

איך מפרקים את המושב? זה לא מסובך? בתור אחד עם איביזה זה מעניין.

אומנם האוטו שלי חדש, אבל בעתיד כנראה שארצה לעשות דבר כזה, ויש לי מברשת מסתובבת כזאת, שמתלבשת על מברגה. 

כל הכבוד על התוצאה המרשימה, והמון תודה על השיתוף!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 5 שעות, סולל הדרך כתב:

תוצאה מעולה!

יש לך ילדים בני 2-7?

סתם לדוג'  שיתוף אישי מהיום.

היום הבת שלי החליטה שהיא פותחת את קופסת האוכל בדרך לגן (נסיעה של 3 דקות) 

במזל רק כמה מלפפונים נפלו על המושב.

אבל בקלות זה היה יכול להגמר בלחם עם גבינה/שוקולד (וכל מה שנראה לך) מרוח על המושב האחורי.

או בחורף שהבוץ של הנעלים פוגש את המושב 

ועוד לא דיברנו על זה שילדים לפעמים עושים אפצ'י עם המון נזלת, בורח להם פיפי או שהם מקיאים באוטו.

לא שילדים אשמים בהכל. 

אבל רכב עם ילדים מלוכלך משמעותית הרבה יותר.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 2 דקות, om2 כתב:

יש לך ילדים בני 2-7?

היו לי... עכשיו הם כבר גדולים

והיה לי גם רכב ליסינג באותן השנים

זה אף פעם לא היה מלוכלך.

אני לא שופט, אבל לי באופן אישי זה מאוד מפריע לנסוע ברכב מטונף.

בשביל זה יש מגבון לח. נשפך אז מנגבים.

אבל זו לא מטרת השרשור אז נחזור להחמיא על התוצאות 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעה, saar5555 כתב:

איך מפרקים את המושב? זה לא מסובך? בתור אחד עם איביזה זה מעניין

לעומת המושבים הקידמיים שמחוברים עם ברגי טורקס, המושבים האחוריים מתרוממים ע"י משיכה בחיבור בין המשענת למושב

ואז יש שני ברזלים שיושבים בתושבות מזיזים אותם והמושב משוחרר 

ככה שפירוק המושב האחורי ממש קל לעומת הקידמי, שזה אפשרי אבל מחוסר עניין לא פירקתי אותו

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...