Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמרון חניה בחניון תת קרקע צפוף

ay115

פוסטים מומלצים

לפני 10 דקות, סולל הדרך כתב:

סטוניק לא עולה כו ספורטאז
גם לחנות כמו בנאדם זה איכות...

רק אומר!

קיה ספורטז' 2017 - 2018 עולה כמו קיה סטוניק 2018, לא בדקתי מחירונים, אבל בפועל אלו המחירים ביד 2...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה כותב שזה אפשרי אבל קשה/לא נוח אז קח בחשבון שעם הזמן זה יהפוך ליותר נוח והרבה פחות קשה.

אתה סכ"ה מדבר על חנייה קבועה במקום קבוע עם תמרון קבוע. לעשות את אותה פעולה בדיוק לפחות פעם ביום הופך ליותר פשוט ואינטואטיבי עם הזמן.

• רעיון טוב! 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, אורח לרגע כתב:

אם אתה כותב שזה אפשרי אבל קשה/לא נוח אז קח בחשבון שעם הזמן זה יהפוך ליותר נוח והרבה פחות קשה.

אתה סכ"ה מדבר על חנייה קבועה במקום קבוע עם תמרון קבוע. לעשות את אותה פעולה בדיוק לפחות פעם ביום הופך ליותר פשוט ואינטואטיבי עם הזמן.

וזה בדיוק הרגע בו בגלל חוסר תשומת לב מגרדים את הצד של הרכב בעמוד או ברכב של השכן.

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 41 דקות, TheTaxAvenger כתב:

התמרון היחיד שאני רואה הוא לעשות רוורס כבר מאזור חנייה 77

זה מה שאני חשבתי, אבל אתמול ביצעתי תמרוני חניה עם יונדאי טוסון - והצלחתי להיכנס לאזור החניה שלי עם החזית, לעשות פרסה לכיוון חניה 69 ולהיכנס לחניה שלי ברוורס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, garicho כתב:

וזה בדיוק הרגע בו בגלל חוסר תשומת לב מגרדים את הצד של הרכב בעמוד או ברכב של השכן.

מי שכשהוא מרגיש נוח עם השליטה ברכב צריך להזהר מעמודים אולי מוטב כי ירכוש רב קו ויפרסם את הרכב למכירה.

אני ממש לא מסכים איתך. לומדים את דקויות הרכב ואת דקויות מקום החנייה ועם הזמן זה הופך לפשוט יותר.

מי שהופך לשאנן יתר על המידה כשהוא מרגיש בטוח ברכב צריך לעשות עם עצמו הרבה חושבים לפני שהוא מנייד טון ברזל לידי ולידך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, Mr.Hybrid כתב:

אגב שמתי לב שחנייה מס' 63 היא ברוחב 200 ס"מ, אני לא בטוח שזה תקני.. 

חניה במקביל למדרכה = 600/200

העניין הוא, שאם יש קיר לאורך החניה, כמו כאן, צריך להוסיף מדרכה ברוחב 30 ס"מ לאורך הקיר.

אולי בתור רמה 2 זה עובר.

(דרך אגב, גם החניה של פות"ש היא רמה 2. מעניין אם זה נרשם היכן שהוא במסמכי המכר שלו)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 29 דקות, natco כתב:

חניה במקביל למדרכה = 600/200

העניין הוא, שאם יש קיר לאורך החניה, כמו כאן, צריך להוסיף מדרכה ברוחב 30 ס"מ לאורך הקיר.

אולי בתור רמה 2 זה עובר.

(דרך אגב, גם החניה של פות"ש היא רמה 2. מעניין אם זה נרשם היכן שהוא במסמכי המכר שלו)

למיטב זכרוני לא צוין,

בניגוד אגב, לחניות אחרות בהן צוין במפורש - רמת שירות 2 - להבנתי בגלל רוחב החניה/רוחב המסעה (ראה לדוגמא),

למרות שמצבם טוב ממצבי, מאחר שיש להם אפשרות להיכנס ברוורס דרך המסעה בניגוד לחניות שלנו.

image.thumb.png.77ef159f59a4b4db0c00a52e5dfa0cbf.png

image.thumb.png.257616c33e2d7d3b8a8a4b50aa088b45.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראה בטבלה:

Screenshot_2025-03-15-14-41-11-84_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.thumb.jpg.1f489ad1af8a0c39bdd3f16748311bcb.jpg

כדי שחניה של 245 תחשב ר"ש1, המיסעה מאחוריה צ"ל 6 מ'.

אם לא נרשם (ומן הסתם לא תומחר) כרמה 2,  יתכן ויש כאן עילה לפיצוי.

עריכה: אני אגב, עדיין לא מוצא בחוק איך הם יכלו לעשות חניה מקבילה לאורך קיר עם רוחב 2 בלבד...

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה הכוונה "רמת.שירות", ומה מחוייב בבניין מגורים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שקורה זה שבסוף אחרי שתגרד עמוד או רכב של שכן תתחיל לחנות בחוץ.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 דקות, natco כתב:

ראה בטבלה:

Screenshot_2025-03-15-14-41-11-84_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.thumb.jpg.1f489ad1af8a0c39bdd3f16748311bcb.jpg

כדי שחניה של 245 תחשב ר"ש1, המיסעה מאחוריה צ"ל 6 מ'.

אם לא נרשם (ומן הסתם לא תומחר) כרמה 2,  יתכן ויש כאן עילה לפיצוי.

עריכה: אני אגב, עדיין לא מוצא בחוק איך הם יכלו לעשות חניה מקבילה לאורך קיר עם רוחב 2 בלבד...

אולי אתייעץ עם חבר שמאי לגבי הפיצוי הפוטנציאלי לפני שאצא לעוד מלחמה מול הקבלן. גם אם תהיה פגיעה מסויימת בשווי החניה בשל אילוצי תמרון זה לא בהכרח כסף גדול.

לגבי חניה 63 - אין שם קיר רציף אלא קיר חלקי וגרם מדרגות.

עריכה אחרונה על ידי ay115
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...