Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני רוצה לקנות רכב (מתאים למשפחה) כאשר מה שחשוב לי בו זה בעיקר אמינות, עדיף שיהיה גם חסכוני בדלק. התקציב שלי מוגבל, אך כרגע אני מתלבט אם לחרוג עד לסדר גודל של 70,000 שקל בשביל לרכוש קורולה היברידית 2021 מסוכנות עם סדר גודל של 180,000 קילומטר. ושאלה נוספת, ראיתי קורולה היברידית 2022 עם 140,000 קילומטר במחיר דומה. השאלה אם זהה שהרכב עשה פחות קילומטר אומר שהוא בגדול במצב יותר טוב? או שזה שהשני עשה יותר קילומטר בשנה עדיף? כמובן שאני לא מדבר על טיפולים קבועים,תאונות וכ', בהנחה שבשני המקרים הנתונים זהים. ואפשרות נוספת למשל זה קורולה 2014 עם 140,000 קילומטר, רכב שעשה מעט קילומטר בשנה אך הוא 7 שנים יותר על הכביש. האם עצם זה שלא "חרשו" עליו עשוי להפוך אותו לעדיף מבחינת אמינות?

תודה מראש 

לאחר שיטוט בפורום, אני כבר בכלל לא בטוח שזה הרכב שמתאים לי. אני לא מתכוון לנסוע הרבה, נסיעות מחוץ לעיר פעם בשבוע-שבועיים, נסיעות בעיר גם לא באופן קבוע, בעיקר חושש ללכת למותגים לא אמינים אחרי שכל מי שאני מתייעץ איתו פחות או יותר אומר רק טויוטה וחושש לקחת רכב עם קילומטראז' גבוה, היברידית זה גם על הדרך לחסוך כסף אבל הבנתי שההשקעה לא שווה את זה?

פורסם

אם לא נוסעים הרבה, קורולה היברידית לא תחסוך יותר מדי.

הביטוחים שלה יקרים ( הרכב גניב).

לא הייתי רץ לקנות רכב כזה מסוכנות שנסע 45 אלף קילומטרים בממוצע בשנה.

עם התקציב שלך, קורולה היברידית 2021 זאת קפיצה מעל הפופיק - לא תמצא רכב כזה עם נתונים נורמליים ובמצב שמור.

אני מאמין שקורולה 2018 בנזין עם נתונים טובים זה רכב מצויין בשבילך.

אפשר גם לחפש יונדאי אלנטרה בנזין אפילו קצת יותר חדשה, רק לבדוק שטיפלו בזמן ואין בוצה במנוע.

מאזדה 3 גם רכב אמין מאוד, אבל גם כאן הביטוחים יקרים בגלל כמות הגניבות של הדגם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תבדוק את הביטוחים של הטויוטות ותבין שכל החסכון בדלק בעצם מתקזז לעומת מחירי הביטוח המטורפים שיש עליהם. 

במיוחד אם אתה לא נוסע הרבה. 

גם אם טויוטה אמינה זה לא כזה משנה כי אתה משלם על האמינות הזו הרבה. רכב פחות אמין אולי יעלה לך קצת יותר בתיקונים אבל אם מחירי הביטוח נמוכים והמחיר של המכירה יותר זול אולי זאת עסקה יותר כדאית (בהנחה והירידת ערך לא גדולה) . 

לגבי השאלה השניה. אם הרכב נסע הרבה והוא מתוחזק כמו שעון לעומת רכב שנסע מעט ולא מתוחזק אז כמובן שהמתוחזק יהיה יותר בריא. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...