Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוסט הזה בא לי בדיוק בזמן...בדיוק נגמר לנו הליסינג על הקורולה ואני מחפש מחליפה, כאשר הקורולה קרוס נמצא בראש הרשימה.

האם יצא למישהו לנהוג בקורולה הנוכחית (הדגם של לפני המתיחת פנים, עם 122 כ"ס) ולהשוות לקרוס? האם ההבדל של 18 כ"ס מורגש?

ואיזה יבואן מקביל מוכר קרוס עם 197 כ"ס?

פורסם
לפני שעה, memilavi כתב:

אוטומקס, ויש גם כל מיני יבואנים קטנים אחרים שמשווקים בעיקר למוניות.

בזמנו - ביררתי עם אוטומקס, ולא היה להם רכב זמין לנסיעת מבחן, וגם נציגי השירות שדיברתי איתם גילו חוסר ידע משווע, ולא הייתה לי סבלנות לזה אז המשכתי הלאה.

עד כמה שזכור לי - המחיר לרמת הגימור הבסיסית מתחיל באיזור ה-190 אלף ש״ח וצפונה.

Toyota runX 2006

Toyota Corolla Cross Adventure 2022

פורסם
לפני 3 שעות, memilavi כתב:

הפוסט הזה בא לי בדיוק בזמן...בדיוק נגמר לנו הליסינג על הקורולה ואני מחפש מחליפה, כאשר הקורולה קרוס נמצא בראש הרשימה.

האם יצא למישהו לנהוג בקורולה הנוכחית (הדגם של לפני המתיחת פנים, עם 122 כ"ס) ולהשוות לקרוס? האם ההבדל של 18 כ"ס מורגש?

איזה עוד רכבים מוצעים לך?

פורסם
לפני 10 שעות, Lt. Dan כתב:

אוטומקס, ויש גם כל מיני יבואנים קטנים אחרים שמשווקים בעיקר למוניות.

בזמנו - ביררתי עם אוטומקס, ולא היה להם רכב זמין לנסיעת מבחן, וגם נציגי השירות שדיברתי איתם גילו חוסר ידע משווע, ולא הייתה לי סבלנות לזה אז המשכתי הלאה.

עד כמה שזכור לי - המחיר לרמת הגימור הבסיסית מתחיל באיזור ה-190 אלף ש״ח וצפונה.

אני רואה שבאוטומקס הרכב מוצג להזמנה עתידית בלבד, ללא תאריך אספקה.

לפני 8 שעות, mottis כתב:

איזה עוד רכבים מוצעים לך?

כעיקרון אני רוצה להמשיך עם הליסינג של טויוטה כי אני מאוד מרוצה ממנו, אז למעשה מוצעים לי כל הרכבים בארץ, בתנאי שהם של טויוטה...

פורסם
לפני כשעה, memilavi כתב:

אני רואה שבאוטומקס הרכב מוצג להזמנה עתידית בלבד, ללא תאריך אספקה.

כעיקרון אני רוצה להמשיך עם הליסינג של טויוטה כי אני מאוד מרוצה ממנו, אז למעשה מוצעים לי כל הרכבים בארץ, בתנאי שהם של טויוטה...

אפ אתה רוצה רק טויוטה, אז מה הדילמה?

הליסינג הוא ישירות מול יוניון יבואני טויוטה שאתה מרוצה מהשירות?

פורסם

2 הסנט שלי לגבי רעש:

אספה אותנו מונית CHR לנתב״ג לנסיעת לילה מהירה.

הייתי במושב הקדמי, הצודקת במושב האחורי, היה קשה מאד לנהל שיחה במהירות של 100 קמ״ש וקצת יותר.

רעשי רוח וצמיגים מוגזמים לדעתי. 

בסוף הנסיעה לאחר שיצאה מהרכב אמרה “כזה אני לא רוצה״.

• מצחיק 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 8 דקות, BeRhthem כתב:

2 הסנט שלי לגבי רעש:

אספה אותנו מונית CHR לנתב״ג לנסיעת לילה מהירה.

הייתי במושב הקדמי, הצודקת במושב האחורי, היה קשה מאד לנהל שיחה במהירות של 100 קמ״ש וקצת יותר.

רעשי רוח וצמיגים מוגזמים לדעתי. 

בסוף הנסיעה לאחר שיצאה מהרכב אמרה “כזה אני לא רוצה״.

מבין על מה אתה מדבר.

שמתי לב שכמות הרעש משתנה על סוגים שונים של אספלט. ככל שאיכות הסלילה נמוכה יותר - נשמעים יותר רעשי כביש. לדוגמא, על כביש 1 - בעיקר באיזור שער הגיא בואכה מחלף לטרון - איכות האספלט כנראה אינה טובה, ויש רעשי כביש לא נעימים. לעומת זאת - בקטעים אחרים שעברו ריבוד חדש - המצב משתפר מאוד.

זה עניין שיכול להיות קשור גם לסוג הצמיג (וראיתי פה בפורום פוסטים על החלפת צמיגים ששינתה באופן דרמטי את כמות הדציבלים בתא הנוסעים).

with that being said - כפי שציינתי, זה לא רכב שמצטיין בנסיעה שקטה (ומהדברים שלך עולה שזה עניין רוחבי בטויוטה), ומבחינתי זאת אכזבה (אבל לא ברמה כזו שאחליף רכב, אבל כן אשקול לקחת לטיפול אקוסטי).

Toyota runX 2006

Toyota Corolla Cross Adventure 2022

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...