Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן - Executive אוט׳ דיזל 1.5 2020 116 כ''ס חוות דעת

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום. וערב טוב.

שואל בשביל בן דוד שלי שגר בבאר שבע ומחפש רכב חדש,אני בעצמי בעלים של צרפתייה גם רנו אבל לא יודע כלום על מגאן ורק רוצה למסור לו כמה שיותר מידע. וגם ככה הוא ביקש שאני אברר.

בן דוד שלי אחרי מעבר מחפש רכב,וראה מספר רכבים,ממש לפניי יומיים הלך לראות רנו מגאן והתלהב ממנה,טוען שהיא במצב מצויין אחד דבר אחד שעוצר אותו מלסגור את הקנייה זה החשש של הסטיגמה של צרפתיות,אף פעם לא הייתה לו צפרתייה. (מכר לפני חודש את KIA FORTE שלו 😁) ולפני זה הייתה לו סקודה פאביה.

רק רוצה לשאול לגביי רנו מגאן דיזל. שלא לדבר שמה שמפחיד אותו זה דיזל גם..

אפשר לקבל חוות דעת, אמינות,מחלות,צריכת דלק.

הוא עובד בבאר שבע וזה רכב שנועד לנסיעות בתור העיר 

פורסם

צריכת דלק נמוכה מאוד 1/18-19 בממוצע, מרווחת מאוד ונוחה.

אמינות המנוע טובה מאוד,

זה גיר רובוטי כפול מצמדים מה שאומר שבאיזה שלב יצטרכו להחליף קלאצ'ים (כמה אלפים טובים) או מוח גיר (גם כמה אלפים טובים),

זה מנוע שכבר מגיע עם האוראה גם שם ישנה תחזוקה,

משולשים קדמיים רגישים יחסית.

זה אמנם נשמע מפחיד אבל גם כל הוואגיות (סקודה ושות') עם אותו סוג של גיר ואותם צרות...

בה"כ אחזקה צריכה להיות טיפה יותר קפדנית ובגדול היא מעט יותר יקרה מהממוצע היפני (אבל בקניה אתה חוסך הרבה מאוד כסף בייחס ליפניות).

פורסם

דיזל בנסיעות עירוניות פחות יעיל. גם ההסתברות לבעיות גיר עולה.

לנסיעות עירוניות הייתי מחפש רכב הברידי..

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב מהנוחים שנהגתי בהם. לא יתאים לנסיעות בעיר בגלל הגיר המעצבן. מחוץ לעיר, תענוג. בצד השלילי, רגיש להזנחה, טיפולים יקרים יחסית ותנוחת הישיבה קצת נמוכה. 

פורסם

היה אצלי כזה רכב צמוד רמת גימור ZEN. מניח שלא רלבנטי לרמת הגימור עליה אתה כותב, המולטימדיה אצלי היתה לא פחות ממחורבנת, אפילו קליטת רדיו  FM היתה בלתי נסבלת. האוטו נסע יפה, נוח יחסית, היגוי ואחיזה בהחלט טובים, מרווח ותא מטען די מכובד. לשלילה אני מזכיר מולטימדיה ( כאמור בדרגת הגימור אצלך שונה וכנראה טובה משמעותית ) והתראות שווא חוזרות ונשנות על בעיות במערכת הפליטה והאוריאה. לא נורא, אבל בהתחשב שהיה מדובר באוטו דנדש משנת ייצור 23, קצת מעצבן.

פורסם

המולטימדיה לא מגיבה טוב לשמש (לפחות בגראן קופה 23 שלי, רמת הגימור הכי נמוכה אז לא יודע כמה זה רלוונטי) ונוטה להתחרפן שהטמפרטורות ברכב עולות.

מבחינת חסכון האוטו ממש טוב, בנסיעה בין עירונית הוא לחלוטין hidden gem.

בנסיעות עירוניות הגיר הדו מצמדי קצת מבולבל אבל לא משהו שמוציא אותך מהנהיגה.

הפלסטיקה זולה באופן נוראי, התפרקו לי שני פאנלים, אחד במושב הנוסע הקדמי ואחד מצד שמאל בבגאז' עם פחות מ 20 אלף קילומטר על השעון, אבל שוב, זו הרמת גימור הנמוכה ביותר ואני בספק שתתקל בבעיה הזאת.

בסה"כ? אוטו משפחתי שעושה עבודתו נאמנה. רק לבוא בתיאום ציפיות.

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...