Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתיאוריה הם אמורים להיות המומחים בתחומם מטעם היבואן. מוסך ענק וסופר עמוס, צריך לקבוע תור שבועות מראש. מחירים גבוהים מאד אבל לפחות שירות לקוחות טוב (אם מעניינים אותך בורקסים בחדר ההמתנה - זה המקום). השמן שהם ישימו זה שמן בתקן המתאים המומלץ לפי היצרן ובקטע הזה הם לא יעגלו פינות. עדכון תוכנה ככל הידוע לי הם יעשו אם תבקש, לא מיוזמתם.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, Shay_u כתב:

מחירים גבוהים מאד אבל לפחות שירות לקוחות טוב

לוקחים מחיר גובה יותר ממוסכי יבואן אחרים?

לפני 3 דקות, Shay_u כתב:

עדכון תוכנה ככל הידוע לי הם יעשו אם תבקש, לא מיוזמתם.

זה עולה מחיר נוסף?

והאם עושים בדיקה כללית לרכב כמו צמיגים, ברקסים וכו'

או שרק מה שרשום בספר לטיפול וזהו?

סליחה על החפירה אבל זו פעם ראשונה שאני הולך למוסך יבואן עם עם רכב באחריות ורציתי לדעת

למה לצפות ומה אני צריך להגיד להם שיעשו כמו בדוגמה של עדכון תוכנה.

פורסם

המחירון אמור להיות זהה בין מוסכי היבואן אבל בפועל הרבה פעמים קורה שבמוסכים מרכזיים אין הרבה הנחות כי גם ככה המוסך עמוס והוא המוסך הבכיר בתחומו.

לגבי כל השאלות/בקשות (שׁהן לגיטימיות) - אתה יושב מול ״יועץ שירות״ במוסך ומבקש את כל הדברים האלה (הוא רושם במחשב את הבקשות שלך ומתייחסים אליהם לפי הסדר). בדיקה כללית היא בקשה סבירה מכל מוסך, בטח ממוסך יבואן.

אני לא חושב שעדכון תוכנה אמור לעלות כסף. 

תתחיל מלקבוע תור (זה גם ככה עניין של כמה שבועות המתנה).

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...