Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, Jeka88 כתב:

לדעתי אתה קצת מגזים בנוגע ל5008 דיזל 1.6 אבל זה לגמרי זכותך,

מדובר על מנוע אמין מאוד ויש מלא עדויות לזה ולגבי הגיר אין לך מה לחשוש כי מדובר בגיר יפני פלנטרי שאין עדויות על בעיות בו.

בסוף פיג'ו וסיטרואן זה אותם חלקים בהרכבה שונה. החוייה שלי היא שהמנוע אמין וכל השאר מתפרק ומהר אצלי בפיקאסו 2015  שמורה ומטופלת סופר קפדני חצי מהפיצרים של רמת הגימור הגבוהה כבר לא עובדים.

אצל חצי מהמודל15/16/17 מחליף המצבין במזגן תקוע למשל תיקון של כמה אלפים טובים. כל שטות עולה אלפים וכמו פות"ש החיסרון הכי גדול זה שחחייב מוסך מתמחה.

פורסם

בסוף נקנה משהו בשליש מהסכום הזה,

נותן מענה לצרכים מלבד עניין הדיזל וחסך לי מימון, הזמן יגיד אם זה היה צעד חכם או לא.

• אהבתי 1

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לפני שאקבל פה סקילה באבנים אציין שישן לא מדאיג אותי, יש פשרה מסויימת בין בטיחות לכל השאר וזה בהתחשב בכך שאני מראש לא מתעניין בכל המערכות האקטיביות, אני נוסע ביום יום ב mg4 וכמות הפעמים שהמערכות כמעט הרגו אותי עולה על ה 0 פעמים שזה הציל אותי.

מצרף תמונה וכבר תנחשו לבד.

אציין שהרכב יד שניה, 150 אלף ק''מ עם היסטוריית טיפולים מתועדת בחשבוניות, יכנס מחר ליישור קו.

Screenshot_20250302-194603.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כל הכבוד לאיציק, אכן frv 2009 הדגם המפואר

הרכב אחרי הדברים שמאפיינים את גילו ויחסית יקרים (בולמים קדימה, תושבת מנוע, רדיאטור). מבפנים סופר שמור, מבחוץ כנראה נעשה לו צבע כי היא כרגע ב 50 גוונים של אדום ובמקרה הזה גם לא אכפת לי לצבוע כי היא מכאן כנראה תלך ל.....

אחרי שהיו לנו 2 רכבים של 7 מקומות כשהילדים בתא מטען זה בהחלט סידור מעניין, מה שיפה זה שהאמצע גם מקדימה וגם מאחורה זז וזה מאפשר סידור דיי נינוח עבור כולם.

מאחורה נכנסים בכיף 2 כסאות בטיחות + בוסטר גדול, הכל עם איזופיקס.

99 אחוז מהדברים עובד (חוץ מחלון אחד ומראה חשמלית שלא מתקפלת).

נראה, אולי אם יהיה הצדקה אפתח שרשור תחזוקה לרכב...

• אהבתי 1

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

רציתי להגיד (בצחוק...) פיאט מולטיפלה.

אאל"ט ה-FRV נוצרה בהשראתה.  בכל מקרה אכן בחירה מעניינת ולא שגרתית.

ואיזה חמודים אתם..❣️ חמסה חמסה שום בצל 🙃

Un555titled.jpg

פורסם (נערך)

מי שזוכר את העבר שלי יש לי זיקה לאיטלקיות ויש לי זיקה לרכבים ישנים בכללי..... רק איטלקיות שהיו לי זה: לאנצ'יה תמה, פיאט בראבו (דור ראשון), פיאט 500, פיאט בראבו (דור שני), אלפא ספרינט, פיאט 500l.... אפילו השתעשעתי ברעיון של לקנות מולטיפלה אבל זה כבר קיצוני מדי ולך תמצא חלקים....

את ה frv יש יחסית הרבה גם היום....

עריכה אחרונה על ידי system_x
  • רעיון טוב! 1

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אכן לא קשה לנחש הFRV,

עשית בשכל (רציתי לכתוב לך שתלך על זה ותרוויח שקט),

רכב מרווח ואמין מאוד (יש 3 בשכונה שלי ושכן אחד מכר אחת עם 320K ק"מ) והתחדש באחת זהה עם 200K ק"מ.

אני בעבר החזקתי מולטיפלה בנזין ידנית - הרכב היה נהדר ומרווח!
בזמנו הוחלפה בלוגאן בנזין ידנית שגם הייתה מרווחת באופן מעולה גם בשורה השלישית (אבל להבדיל מהמולטיפלה ללא תא מטען) וגם גילתה אמינות מופלאה.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...