Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 2009 הדגם הישן, מנוע 2000 סמ"ק.

משהו מאוד מוזר. החלפתי בעצמי לפני חצי שנה (13 אלף ק"מ) את כל התושבות לתושבות חדשות ומקוריות (מ-amayama). לאחרונה אני שומע רעשים עמומים כאלה מתחת לרגליים, ובעבודה אחרת שעשיתי שמתי לב שהתושבת התחתונה זזה בדחיפה יותר מדי. לא בדקתי את זה ממש לעומק (אנסה לבדוק יותר השבוע).

זה נשמע לכם הגיוני שאחרי חצי שנה התושבת נגמרת?

זה יכול להיות בגלל התקנה לקויה? משקל המנוע צריך להיות על התושבת לפני שמהדקים? אני לא זוכר אם זה מה שעשיתי או לא.

מדובר בחלק שמתחבר לsubframe ולא שמתחבר לגיר (התושבת מחולקת ל2).

מאזדה 3 2009 האצ'בק, 2000 סמ"ק

סיטרואן c אליזה 2013, 1600 סמ"ק, מנוע EC5

פורסם

אני מניח שגם בהרכבת 3 תושבות יש סדר פעולות נכון לביצוע העבודה.

(איזה תושבת ראשונה, איזה אחרונה, וסדר פעולות נכון לחיזוק בתושבות, כולל מומנט הידוק).

יכלול להיות שמשהו התפקשש קצת .

לפעמים נופלים על חלק לקוי. גם חדש מהשקית.

כן, גם יפני מקורי.

פורסם

אז אני לא באמת זוכר מה עשיתי, אבל כן עבדתי לפי ספר הטיפולים אז אני מניח שעשיתי את זה כמו שצריך. יכול להיות שפשוט נפלתי לא טוב. מוזר.

מאזדה 3 2009 האצ'בק, 2000 סמ"ק

סיטרואן c אליזה 2013, 1600 סמ"ק, מנוע EC5

פורסם

כן, לעיתים התושבות המקוריות במזדות למיניהן מתקלקלות מהר.
אצלי ב CX30 הוחלפו 3 התושבות באחריות ב 45,000 KM. ולאחר כ 10,000 ק"מ אני שוב מרגיש רעידות, וכבר השארתי את זה ככה.
לדעתי - הבלאי נובע מעומסים כבדים שפועלים על הרכב במיוחד בנהיגה על מהמורות/כבישים משובשים/במפרים.

• מבאס 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...