Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית חשמל לא מובנת

Benjamin Franklin
מעבר לפיתרון נפתר ע"י Benjamin Franklin,

פוסטים מומלצים

שלום אני צריך עזרה אני מגיעה עכשיו לאוטו לנסיעה ואני רואה שהאורות נדלקים וניכבים מגבים פתאום עובדים חיישני רוורס נדלקים וכשהאוטו לא מונע האורות מסרבים להכבות מזה יכול להיות ואם אפשר המלצה על חשמלאי מקצועי בירושלים זה דחוף למחר תנו לי אופציות בבקשה😩

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרבה בעלי מקצוע בתחום הרכב אינם עובדים בימי שישי.

מקצוען בתחום חשמל הרכב ואיבחון ושפועל בימי שישי ובתקוה שאינו עמוס הנו

אביב ב"אלקטריקאר מבית מרכז שירות גיל ניב מודיעין" שבא.ת שילת,

טל' 08-9761718.

בברככה  -  רפי לין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• פיתרון

אז  ככה , אני מעדכן הרכב הוא פורד מונדאו 2014 מנוע טורבו. התקלה היתה שהאורות לפתע נדלקו ונכבו , מגבים פתאום עבדו והכל כשהאוטו כבוי הלכתי היום לפורד מזדה "הבירה" הירושלים , חמי המליץ לי עליהם. הגעתי ברבע לשומנה הם היו כבר פתוחים אמרתי למאבחן שם את הבעיה הוא אמר לי מיד תשעים אחוז זה חדירת מים לקופסה של הפיוזים מתחת לדשבורד ליד הנהג  באמת אחרי בדיקה הוא קרא לי העובד הראה לי שיש סימני קורוזיה כחולים על משטח אלקטורניקה של הפיוזים, אמר לי אני אנסה לנקות אוטו תתפלל... ב"ה זה הצליח, הם גם ניקוי את הניקוז של המים מקדימה וסה"כ שילמתי 295 ש"ח כולל מע"מ 

הסוף

תודה רבה לכל הממליצים  בכל זאת אני ממליץ מאוד על מוסך הבירה אומנם הוא יקר בדרך כלל אבל אמין מאוד ומקצועי ושירות אנושי בגובה עיניים .

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...