Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

אשמח לעזרתכם

אני מעונין למכור את הטנדר והפרייבט ולהביא הכלאה- רכב 4×4 שמסוגל לגרור 1.5 טון מדי פעם בלי נזקים לגיר.

אשמח לרכב אוטומטי אמין, שלא שותה יותר מדי דלק, אם אפשר אז סולר בתקציב עד 100 אלף.

אשמח לשמוע את דעתכם

פורסם

אין הרבה כלי רכב בעונים לכל הדרישות שלך. אני הייתי בוחר בדודג' ראם או שברולט סילברדו אם אתה יכול להסתדר עם הגודל וצריכת סולר די גבוהה.
הגרירה זה קטן עליו, כלים כאלה יכולים לגרור עד 3.5 טון ומיועדים לכך

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני כשעה, Shushahar2 כתב:

רכב 4×4 שמסוגל לגרור 1.5 טון מדי פעם בלי נזקים לגיר.

אשמח לרכב אוטומטי אמין, שלא שותה יותר מדי דלק, אם אפשר אז סולר בתקציב עד 100 אלף.

אין רכב בדרישות האלו, תצטרך להתפשר (גודל\צריכת סולר\אחזקה גבוהה)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 2 דקות, Shushahar2 כתב:

מה לגבי הג'יפונים בסגנון של סנטה פה?

סבבה, רק אל תצפה למשהו חסכוני במיוחד - בטח שלא בבנזין. הסולר יחסית לבנזין יהיה חסכוני אבל לא אמרת מה זה חסכוני בשבילך (1:15 ? 1:20 ? 1:10 ?).
אנשים שמחזיקים רכבים כאלה (מנוע 2.2 ל' עם גיר אוטומטי) טוענים לצריכת דלק שהיא באיזור ה 1:12 (וזה יהיה פחות עם גרירה של טון וחצי).

תקציב של 100K מביא אותך למודל 2017 בערך.

בנוגע לאחזקה - ב 2016\2017 זה צריך להיות גיר פלנטרי 6 הילוכים.

למרות זאת, אתה חייב להבין שאם אתה קונה 2017 או 2016 ומשאיר כמה לירות ליישור קו אחרי קניה, זה עדיין רכב בן 8 (או 9) ויש בלאי ולעיתים אתה גם נדחק למכוניות עם ק"מ גבוה, כי לרוב מי שקונה את הדיזל - נוסע הרבה - מה שמעלה לטווח הרחוק את עלויות האחזקה של הרכב, כמו בכל רכב....

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 5 דקות, איציק נ. כתב:

סבבה, רק אל תצפה למשהו חסכוני במיוחד - בטח שלא בבנזין. הסולר יחסית לבנזין יהיה חסכוני אבל לא אמרת מה זה חסכוני בשבילך (1:15 ? 1:20 ? 1:10 ?).
אנשים שמחזיקים רכבים כאלה (מנוע 2.2 ל' עם גיר אוטומטי) טוענים לצריכת דלק שהיא באיזור ה 1:12 (וזה יהיה פחות עם גרירה של טון וחצי).

תקציב של 100K מביא אותך למודל 2017 בערך.

בנוגע לאחזקה - ב 2016\2017 זה צריך להיות גיר פלנטרי 6 הילוכים.

למרות זאת, אתה חייב להבין שאם אתה קונה 2017 או 2016 ומשאיר כמה לירות ליישור קו אחרי קניה, זה עדיין רכב בן 8 (או 9) ויש בלאי ולעיתים אתה גם נדחק למכוניות עם ק"מ גבוה, כי לרוב מי שקונה את הדיזל - נוסע הרבה - מה שמעלה לטווח הרחוק את עלויות האחזקה של הרכב, כמו בכל רכב....

איציק

1 ל12 זה אחלה יחסית לטנדרים של ה1ל9. 

על מה היית ממליץ? היכולת 4×4 קריטית לפרוייקטים שיש לנו עם כניסה (קלה יחסית) לשטח. 

פורסם
לפני 39 דקות, Shushahar2 כתב:

1 ל12 זה אחלה יחסית לטנדרים של ה1ל9. 

על מה היית ממליץ? היכולת 4×4 קריטית לפרוייקטים שיש לנו עם כניסה (קלה יחסית) לשטח. 

זה לא שיש לך מבחר מטורף, סה"כ נראה שהסנטה-פה יענה על רוב הדרישות שלך, עכשיו רק נשאר לך לחפש אחת במצב נורמלי.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Shushahar2 כתב:

הרכב מיועד לעובדים שמתחלפים

מנסיון שלי ושל קולגות, עם מסחריות עבודה גדולות וקשוחות GMC,

אלה כמו שלי עם נהג יחיד שהוא בעל הרכב, שרדו שנים רבות עם מעט מאוד תקלות,

ואלה שנהגו עליהן "עובדים מתחלפים" ביקרו הרבה במוסך עם חשבונות גבוהים.

2 גמרו מנוע, אחת גם גיר, והם פשוט כל פעם קנו עוד אחת שהחזיקה בקושי שנה-שנתיים.

קולגה אחד שלי מרוב תיסכול אילתר בורג מתחת לדוושת הגז, שלא יקרעו את המנוע,

אבל זה היה מסוכן בעליות, והעובדים פשוט נסעו בהילוך נמוך כל הזמן אז הוא פירק את האילתור...

ואחד אחר היה קונה רכב חדש ומחליף שוב לחדש אחרי 3 שנים, אז אצלו היה יחסית מצב סביר.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, BoazB11 כתב:

מנסיון שלי ושל קולגות, עם מסחריות עבודה גדולות וקשוחות GMC,

אלה כמו שלי עם נהג יחיד שהוא בעל הרכב, שרדו שנים רבות עם מעט מאוד תקלות,

ואלה שנהגו עליהן "עובדים מתחלפים" ביקרו הרבה במוסך עם חשבונות גבוהים.

הוא יבין את זה מתישהו...

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רציתי להציע לך BMW X3 עד שהגעתי לחלק של הנהגים המתחלפים. לא יילך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...