Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעזר בעמותת ידידים ותובע אותם על ספאם

yor2

פוסטים מומלצים

מדובר באדם  שתבע בעבר את העמותה. קיבל 1000 שקלים.  ונעזר שוב. אבל הפעם רוצה הרבה כסף. בגלל s.m.s. 

אני בעצמי ביקשתי עזרה. אבל ביטלתי בסוף. קיבלתי מסרון בוואסאפ. וגם s.m.s.  פעמיים. לא חשבתי לתבוע. פשוט חוצפה.

https://www.mako.co.il/news-israel/2025_q1/Article-c3c10aa77296491026.htm

נעזר בעמותת ידידים כדי שיחלצו אותו - ואז תבע אותם

לאחר שנעזר במתנדבי ארגון "ידידים - סיוע בדרכים" כשנתקע עם רכבו בכביש תושב עכו הגיש נגדם תביעה ייצוגית על מיליוני שקלים בשל הודעת טקסט שנשלחה אליו לתרומה • ארגון ידידים: "מדובר בשחקן חוזר בעולם התובענות הייצוגיות שנוהג לנצל באופן שיטתי וציני את המערכת המשפטית לצרכיו האישיים".

• מבאס 8

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נורא ואיום. לא הייתי מאמין אם לא הייתי רואה.

לא להאמין איזה אנשים יש היום

• אהבתי 1

סקודה פאביה סטיישן 2013 1.2 T 

"להפסיק לעשן זה הדבר הכי קל בעולם. מי כמוני יודע. עשיתי את זה אלף פעם." מארק טווין

"יום יום אני תולש מהלוח דף"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במחילה, אבל גם אם התביעה מוצדקת והם באמת שיגעו אותו בצורה קיצונית, [בחייאת סה"כ SMS, שלח ביטול וחלאס]

עדיין לתבוע ארגון כמו ידידים זה גועל נפש,

המתנדבים שם זה אנשים מדהימים אחד אחד, שתמיד אבל תמיד באים אך ורק לעזור גם בזמנים הזויים ובתנאים לא נוחים,

הם תמיד שם.

אז לבוא ולתבוע את הארגון והסמל לכל הדבר הגדול והיפה הזה?

פשוט מזעזע! כפיות טובה.

זוהי דעתי סליחה על ההתפרצות.

[גילוי נאות אכן נעזרתי בהם כמה פעמים בכל מיני נושאים, כמו כולנו.]

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...