Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

אני מעוניין להעביר בעלות ברכב על שם אבי, אני אמשיך להיות הנהג העיקרי ברכב, הרכב בבעלותי כבר 5 שנים.

האם הדבר צפוי לגרום לשינוי בתעריף הביטוחי אותו אני אשלם, כאשר אני הנהג העיקרי אך לא הבעלים הרשום של הרכב?

תודה

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם (נערך)

לא צפוי שינוי בתנאי הביטוח כתוצאה משינוי בעלות , כאשר מוצהר מה גיל וותק של הנהג העיקרי.

אבל הפעולה הזאת מוסיפה יד.

יש סיבה מספיק טובה ליד נוספת? אביך מקבל הוצאות רכב? 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הרכב לא שווה כלום, והתכנית לשמור אותו עד שהוא מתפגר.

כן, זה יוביל לחסכון מסויים.

פורסם

האם לאביך ותק ביטוח מלא ונקי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא הנהג המשני הנקוב בצד ג' על הרכב שלי בשנים האחרונות, אין לו רכב על שמו ועבר ביטוחי על רכב בבעלותו.

פורסם

לפני ביצוע הפעולה עליך לוודא שיקבל ותק ביטוחי על סמך הרישום בפוליסה שלך. אחרת מחיר הביטוח עלול לעלות ותצטרך לחשוב האם זה כדאי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זאת בדיוק כל השאלה, אני מעוניין להשאר נהג ראשי ברכב שאינו על שמי, ושאבי, בעל הרכב (העתידי) ישאר הנהג המשני ושכמובן המחיר יקבע לפי עברי הביטוחי, שכן לאבי אין עבר ביטוחי מהשנים האחרונות כיוון שלא היה רכב על שמו.

כלומר, האם זה בכלל משנה לחברות הביטוח שהנהג הראשי המוצהר הוא לא בעל הרכב או שזה ישפיע על פרמיה? שכן אז שכרי יצא בהפסדי.

פורסם

בעל הרכב הוא בעל הפוליסה. מעבר לכל לכל חברה יש שיטות התימחור שלה. אתה צריך לברר פרטנית.

• רעיון טוב! 1

פורסם

מנסיוני, בביטוח 9000000 אפשר לבטח נהג עיקרי שאינו בעל הרכב, אבל אי אפשר שבעל הרכב יהיה נהג משני נקוב.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

בעל הרכב הוא בעל הפוליסה. מעבר לכל לכל חברה יש שיטות התימחור שלה. אתה צריך לברר פרטנית.

לא נכון, שעשיתי ביטוח אמרתי לחברת הביטוח שהרכב רשום על שם אשתי והביטוח יהיה על אבא שלי ואני הנהג העיקרי והם הסכימו.

פורסם

כנראה שלא יהיה מנוס מלהתקשר לחברת הביטוח שלי ולעדכן, מניח שעל החובה זה לא ישפיע כי הוא במילא לא נקוב בשם, רק על הצד ג' אם בכלל.

אבדוק ואעדכן.

פורסם
לפני 10 שעות, Deutz912 כתב:

לא נכון, שעשיתי ביטוח אמרתי לחברת הביטוח שהרכב רשום על שם אשתי והביטוח יהיה על אבא שלי ואני הנהג העיקרי והם הסכימו.

אצלי להפך - העברתי רכבים לבנים שלי בלי להעביר בעלות, הם ביטחו את הרכבים, אבל השם שלי צורף לבעלות על הפוליסות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...