Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר הצעתי פה, לחפש דירה אחרת, בעל הדירה עקשן ורוצה את ה200 שקל שלו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, Nemesis כתב:

כפי שכבר כתבתי, גם זה לא תקף אלא אם כן יש סעיף סיום חוזה הדדי לטובת השוכר. אחרת הסעיף הזה בטל.

לא עומד במבחן בית משפט . כן זה סעיף הדדי, אבל אין זכות סירוב   , השוכר רשאי לסיים לפני תום תקופת החוזה. המשכיר חייב להודיע לשוכר. אבל השוכר לא יכול להתנגד.
נבדק ונבחן כבר. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אין זכות סירוב כל עוד מדובר בסעיף הדדי. אם בחוזה כתוב כי המשכיר יכול לסיים את החוזה ללא הפרה של השוכר תוך 90 יום, ומצד שני לא כתוב כי לשוכר גם אפשרות לסיים את החוזה הזכות של המשכיר בטלה.

פורסם

כמשכיר וגם כשוכר אתן את השני שקלים שלי.

דיירים טובים לא קל למצוא. עדיף להפסיד 200 שקל ( ואפילו 400 שקל) ולקבל דיירים ששומרים על הדירה.

המשקיע החדש ( לדעתי) טרם קיבל את השיעור לחיים ומנסה לגרוף את "הקופה" על ההתחלה במקום לתת לדיירים הזדמנות להראות לו שהם דיירים טובים. 

מנגד כשוכר - לעיתים אין אלטרנטיבות באותו אזור ובאותו זמן ( בעיקר עם יש ילדים במסגרות חינוך) ולעיתים שווה לבלוע את הרוק ואת האגו ולתכנן את ההמשך בסבלנות ולקבל את ה"גזירות" החדשות.

עד כה לא הבנתי מה הוא דורש מהם ששונה מבעל הבית הקודם שזה כזה שינוי. ייתכן שהדיירים נלחצים מהשינוי ללא כל סיבה?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

תשמע, אני שילוב של קשיש ומופרע קשב וריכוז. 

(נאנח בקול רם) גם אני... גם אני.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מעדכן שבעל הדירה החדש הסכים פשוט לחתום על נספח המציין שהחוזה ממשיך תחתיו עד סוף החוזה הנוכחי. לאחר מכן אם ירצו יחתמו הסכם חדש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 7

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...