Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג משומש

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עניין תאריך הייצור לא באמת רלוונטי.

יש צמיגים בני שנתיים שכבר פסולים לנסיעה, ויש צמיגים בני 8 שנים במצב חדש כמו חודשיים אחרי שנרכשו. ראיתי בעיניים שלי צמיג קונטיננטל מקורי  של BYD שהגיע לשחיקה מקסימלית לפי מדדי ה״סטופרים״, אחרי 6 אלף ק״מ.

״תאריך הייצור״ של הצמיג מקבל חשיבות יתרה בארצנו, ללא שום סיבה הגיונית.

הגומי הוא גומי, ואם נחשף לשמש ״מתקלקל״ מהר.

בנוסף, איכות הצמיג ותרכובת הגומי משפיעים על עמידותו.

אם לא נחשף לשמש תהליך ההתחמצנות שלו בא בקצב איטי ביותר. 

אני עוסק בתחום ולפני כשלושה חודשים התקנתי ברכבי(גולף GTI 2011) צמיגים בני ארבע שנים, מסוף שנת 2020. כל מי שרוצה מוזמן לעיר האורות פתח תקווה לעשות נסיעה ולבדוק האם יש איזה שהיא בעיה באחיזת הכביש של הצמיגים בני 4 השנים.

עריכה:

הצמיגים המדוברים הם מישלין פיילוט ספורט קאפ2, שברכב הנעה קדמית נשחקים לגמרי לאחר כ10 אלף ק״מ. 

עריכה אחרונה על ידי צ'ופצ'יק
פורסם
בתאריך 6.12.2024 בשעה 04:55, kompy כתב:

המחמירים - 3-4 שנים.

אני מחליף אחת ל-4 שנים. נוסע יחסית מעט כך שאין לי בלאי בתוך ה-4 שנים האלו (לא בלאי שיגרום לפסילה, למעט!!! בפעם האחרונה שהייתי בטסט. פעם ראשונה בחיי שפסלו לי צמיגים- אשמתי, לא מילאתי אוויר כמו שצריך).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...