Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בכי תמרורים

tinoki

פוסטים מומלצים

• תגובות 570
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ו-813. ואולי 203.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, NAPOLEON כתב:

על תמרור 145 שמעתם?

20250723_151828.jpg

כפי שבועז כתב תמרור 618.

תמרור 618 מוצב בתחילת הרחוב, אין צורך לשים אותו באמצע הרחוב. כאן מסיבה כלשהי רוצים לתזכר את הנהגים שהם רשאים לנסוע בשני הנתיבים, ולכן שמו שלט מילולי, מעניין לתת קישור בגוגל מאפ כדי להבין את העניין.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Ron Poh כתב:

כאן מסיבה כלשהי

שאם יבוא הולך רגל לחצות מצד שמאל לשים לב במיוחד. כי הוא יכול להסתכל שמאלה ולהתחיל לחצות בעוד שהנהג שלנו בנתיב השמאלי עוד שניה מוריד אותו

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

במצב הזה מתקינים שלט המכוון להולכי הרגל. לדוגמה במעברי החציה של המטרוניתֶבשד׳ ההסתדרות בחיפה ובקריות. הנה דוגמה ממפות גוגל, כאן האזהרה היא כי יש תנועה משני הכיוונים:

image.thumb.png.a588c312a454e2197cf0dcccee902514.png

יש אזהרות דומות גם בהצטלבויותֶשל כבישים עם מסילת רכבת כפולה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, Ron Poh כתב:

כאן מסיבה כלשהי רוצים לתזכר את הנהגים

יש מצב שרוצים לתזכר את אלו שעוד רגע יחנו בשמאל - שיזכרו אח"כ לצאת מהחניה לכיוון הנכון

אפשרות נוספת בהקשר לאותה חניה - הנוסעים בנתיב ימני ומתכננים להיכנס לחניה בשמאל - שיעברו לנתיב שמאלי, ושלא יקרה מצב שהם יעברו מנתיב ימני לחניה בשמאל בלי לשים לב למישהו שנוסע לידם בנתיב שמאלי.

אם החניה היתה בניצב לכביש אז לא היתה סיבה שנהגים יטעו, אבל חניה כזאת עלולה בהחלט להטעות את מי שלא מכיר וזוכר באיזה כביש הוא נמצא.

• רעיון טוב! 1
פורסם

פשוט חץ לבן על הכביש ב-2 הנתיבים כל X מטרים?...

מה שכן, זה אכן מבלבל. דרך הים בחיפה- יש שם קטע דו מסלולי שהוא אכן חד סטרי, ואני תמיד שוכח את זה. למה? כי אין שם שילוט מתאים. או בכלל. 

אחרי שזה נאמר. לכל התיאורטיקנים שפה שחושבים למה טרחו לשים את השילוט- התשובה יותר פשוטה ממה שחשבתם:

למה שמישהו ירצה לנסוע עד לכיכר כדי לפנות, במקום לנסוע קצת פחות נגד כיוון התנועה כדי לצאת מהרחוב?

יש בעירי רחוב שאני נוסע בו תדיר, כדי לעשות שם פרסה בכיכר. 

אני בין האדיוטים היחידים שאשכרה עושים את כל הדרך, ולא עולים על קו הפרדה לבן רצוף באיזור רווי מעברי חצייה ותנועה הומה בכביש די ראשי. הכל כדי לחסוך 150 מטרים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

החץ על הכביש הוזכר כתמרור 813 (ויש גם גרסאותֶצהובה וכתומה).

קצרנים יש בכל מקום, אלה עם סופר ג׳יפים  מדלגים אפילו על איי תנועה. ויש וולטרים שמערכת התקנות שלהם מוכתבת על ידי השעון.

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

קצרנים יש בכל מקום, אלה עם סופר ג׳יפים  מדלגים אפילו על איי תנועה. 

תודה על מספר התמרור, מודה שהתעצלתי אחרי שגיגול מהיר לא העלה תשובה- הפסקתי לחפש. 

על הוולטרים למיניהם, אין טעם להרחיב את הדיבור. 

אבל אלו שבג'יפים. וואו. 

ביום מן הימים, היה היה לו פקק תנועה חריג בגודלו והיקפו ברחוב שלי. איתרע מזלי, ובמקטע בעל צומת T מימיני היה ג'יפ מרצדס. שבעליו ביקש ממני לזוז קצת כדי שיוכל להתחמק מהפקק ולעלות על אי התנועה כדי לצאת משם. 

לא ממש היה לי מקום לזוז. סרבתי בנימוס. 

מפה לשם. אותו אינדיבידואל כנראה לא רגיל לשמוע "לא". 

הצלתי חיים באותו היום- ע"י זה שלא יצאתי מהאוטו. 

אני חושב שהיה לו כלבת או משהו, לפי הקצף הלבן שכבר יצא לו מהפה תוך כדי שהוא דופק לי על החלונות באטרף. 

פורסם

יען במרצדס?

אם תעמוד מספיק בצומת מת״ם מצפון תוכל, בין ג׳אגלר להומלס, לראות כל מיני טכניקות לעקיפת הפקק.

לטובת כל חברי הפורום לוח תמרורים

פורסם

יען? יותר כמו יונה שחושבת שהיא טווס. 

עוד חתיכת Hרא שחושב שזה שיש לו כסף הופך אותו למשהו חשוב. 

בגלל אנשים כאלו אני לא רוצה להיות עשיר, אם זו התוצאה הסופית של המטמורפוזה הזו. 

(בדיחות על "ברווז טחון" בעוד 3...2...1...)

פורסם

יען מקישה על חלונותֶהרכב. סע ליוטבתה.

פורסם

image.png.4d2eceea493400bc28b751de51628cf8.png זה תמרור 145 אבל מי מכיר אותו. אז עשו במקומו במלל 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המלל הוא כביש חד סטרי

תמרור 145 הוא כביש דו סטרי

לכן לא מתאים.

מה שמתאיןם אלה 613 ו-813. אולי (ובספק) 203.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...