Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרים שמשות ו / או שלט רחוק

Morde

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

טויוטה קורולה 2007.

הרכב עם שני שלטים פיזיים,

שאלה ראשונה : שכפול / התקנת שלט רחוק, שלט פשוט - פתיחה וסגירה - אשמח להמלצות ומחירים.

שאלה שנייה : אפשרי שהשלט מהשאלה הראשונה גם ירים את השמשות בעת הנעילה?? במידה ולא, ראיתי באליאקס' כל מיני התקנים מסויימים,

למישהו יש ניסיון איך ההתקנים האלה?? ואיך זה עובד בדיוק?

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, Morde כתב:

הרכב עם שני שלטים פיזיים,

מקורי או בהתקנה מקומית ? אם זה מקורי שכפל אמור לעלות סביב 250 אצל מנעולן אם זה לא מקורי לא יודע לגבי שכפול אבל להתקין חדש עולה ג"כ סביב 250-\+ ותקבל 2 שלטים אא"כ אתה מרכיב לבד ותקנה את החלק מאלי אקספרס ב-25 ש"ח 

לפני 5 שעות, Morde כתב:

שאלה שנייה : אפשרי שהשלט מהשאלה הראשונה גם ירים את השמשות בעת הנעילה?? במידה ולא, ראיתי באליאקס' כל מיני התקנים מסויימים,

למישהו יש ניסיון איך ההתקנים האלה?? ואיך זה עובד בדיוק?

בעיקרון כך עובד כל ההתקנות המקומיות ברכבים הישנים אמור להיות טוב  לא יודעעל משהו ספציפי מנסיון אבל אין סיבה שלא יהיה טוב כמובן רכיב שמתחבר לצמה של החלון ולא דונגל שיושב על ה-obd

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן הרכב עם שני שלטים מקוריים,

היה שלט לרכב בעבר אך הוא אבד...

יש דרך לעשות זאת עצמאית או שזה מצריך מכשור מתוחכם שאמור להיות למנעולן??

ולגבי הרכיב של המרים שמשות, יש מצב תפנה ללינק באליאקספרס למוצר כזה או משהו דומה??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, Morde כתב:

כן הרכב עם שני שלטים מקוריים,

היה שלט לרכב בעבר אך הוא אבד..

?? יש שלטים או שאבד 

לפני 5 דקות, Morde כתב:

יש דרך לעשות זאת עצמאית או שזה מצריך מכשור מתוחכם שאמור להיות למנעולן??

להוסיף על המערכת המקורית חייב מנעולן

לפני 5 דקות, Morde כתב:

ולגבי הרכיב של המרים שמשות, יש מצב תפנה ללינק באליאקספרס למוצר כזה או משהו דומה??

אני אתמול הזמנתי 2 כאלה לחבר אם אתה רוצה תמתין עד שזה יגיע ונרכי את זה ואני יגיד לך אם זה טוב

https://he.aliexpress.com/item/1005007220138836.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.3.676fBDiTBDiTSC&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40196.366991.0&scm_id=1007.40196.366991.0&scm-url=1007.40196.366991.0&pvid=d2d9e9b8-8459-4ce7-a099-64ff7cb4f2eb&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40196.366991.0,pvid:d2d9e9b8-8459-4ce7-a099-64ff7cb4f2eb,tpp_buckets:668%232846%238111%231996&pdp_npi=4%40dis!ILS!29.05!26.97!!!56.56!52.51!%40212e532617326902042234710e27d0!12000039854757364!rec!IL!!ABX&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller|query_from%3A

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, של כתב:

?? יש שלטים או שאבד 

אבדו... ככל הנראה...

לפני 3 שעות, של כתב:

אני אתמול הזמנתי 2 כאלה לחבר אם אתה רוצה תמתין עד שזה יגיע ונרכי את זה ואני יגיד לך אם זה טוב

ובטח, אשמח לעדכון, כאן או בפרטי ....

כמה לדעתך זה מסובך להרכיב את זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז יש רק מפתחות בלי שלטים עדיף להתקין מערכת חדשה של שלטים ייצא יותר זול מלקנות 2 שלטים ולקודד

לפני 56 דקות, Morde כתב:

כמה לדעתך זה מסובך להרכיב את זה?

לא אמור להיות מסובך בלנ"ד שיגיע ונרכיב אני יעדכן אני אמור גם להרכיב שלטים לרכב אז אני יוכל להגיד לך גם על ההתקנה שלהם (אם אתה מתכנן לעשות לבד)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...