Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח שלא נפגעת קשה.על האוטו-חבל מאד,תמונות כואבות,אבל-שוב-מה שחשוב זה שאתה בסדר.המון בהצלחה עם התביעה והביטוח והכל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום עשיתי סיבוב פחחים....(מומלצים כמובן)

3 פחחים כלל לא רצו לקבל את העבודה, בסוף מצאתי את האחד ואני מחכה למתן אישור תיקון גלובלי על הרכב משמע, בחשבון הבנק שלי יופקדו 24.000 ש"ח ויש לי יד חופשית לעשות מה שבא לי עם האוטו...

מקווה לטוב, תחזיקו לי אצבעות.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

האוץ לא יודע מה איתך בנאדם אבל אני הייתי יושב ובוכה ואחרי השיבעה הייתי מתעורר מחפש את הקבלן ולוקח לו כל דבר אפשרי אפילו את הבגדים עד שהוא משלם לי מחיר מחירון + כל התוספות על הרכב שלי כדי ללכת ולקנות הכל חדש כזה

פורסם
היום עשיתי סיבוב פחחים....(מומלצים כמובן)

3 פחחים כלל לא רצו לקבל את העבודה, בסוף מצאתי את האחד ואני מחכה למתן אישור תיקון גלובלי על הרכב משמע, בחשבון הבנק שלי יופקדו 24.000 ש"ח ויש לי יד חופשית לעשות מה שבא לי עם האוטו...

מקווה לטוב, תחזיקו לי אצבעות.

אוהב אותך, אבל שיהיה בהצלחה....

(גם בכללי, וגם במתיחה שתצטרך לעשות ל-24,000 כדי שיכסו את הנזק...)

HFturbo

פורסם
ותנחשו למה...?

כי איזה קבלן טמבל שמע"צ שכרה החליט להציב כיכר מאולתרת מגדר פלדה באמצע הכביש, ללא כל שילוט או אורות אזהרה ויש לציין שהכביש לא מואר, התוצאה?

5 כלי רכב שהתנגשו בערמת הברזלים שהונחה על הכביש ממש אחד אחרי השני, נפלו למלכודת המסוכנת הזאת, אני אישית כעט ודרסתי את הנהגת בסוזוקי בלנו שנכנסה בכיכר ממש 40 שניות לפני, שברתי את כל ההגה ימינה נכנסתי ב"כיכר" ועפתי לתוך גדר ותעלה בצד הכביש.

אהה כן, והניידת שהוזמנה למקום הארוע גם נכנסה ב "כיכר" וחוץ מזה אני לא זוכר יותר מידי כי פינו אותי לבית החולים וביליתי שם את הלילה...

נתן ושבי, החברים/מכונאים שלי שאני חייב להם תודה ענקית ששמרו על האוטו כשאני הייתי בבית החולים.

עוד משהו קטן, הקבלן נעצר בלילה על רשלונות.

למה הוא לא האיר את הכיכר? למה הוא לא שם שלטי אזהרה? ביחד איתי הושבתו עוד 4 כלי רכב וכמעט כולם יצאו פצועים, הכל בגלל קמצנות זלזול ואי אכפתיות מצד הקבלן ומע"צ.

אני עכשיו בחופשת מחלה בבית תר אחרי חלקים בשביל להחזיר את האוטו לכביש, שום ביטוח לא ישבית את הנסיכה שלי.

סתם שאלה, מדובר בכיכר המאולתרת שבנו בכביש המושבים של יגל וזיתן?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אתה לא אשם בתאונה ולכן תקבל את כל הפרמיה בחזרה - חברת הביטוח תתבע את הקבלן על כל הנזקים..
צודק.

יש לי נסיון בכך עם הרכב הקודם שלי שהושבת בתאונה.

עקרונית מה שעשיתי זה להקפיא את הביטוח ,ואז חידשתי אותו אחרי שמצאתי את הפולו (לקח איזה 3 חודשים) אבל עקרונית יכולתי לקבלאת החלק היחסי של הפרמיה שנותר מיום התאונה עד סוף השנה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...