Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות משוערת של ביטוח חובה זמני לתקופה של 90 יום

פוסטים מומלצים

שלום-רב,

רציתי לשאול כמה בערך אמור לעלות ביטוח חובה זמני בלבד לנהג יחיד  נקוב בפוליסה ללא עבר תאונתי בעשרים שנים האחרונות,רכב מודל 2005 נפח מנוע :2000,אם אני זוכר נכון שנה שעברה עלה לי החובה לשנה כ 1400 לערך,אז בהנחה שאני הפעם רוצה לעשות אותו רק ל 3 חודשים מלאים ובהנחה שאני יודע שביטוח חובה זמני יותר יקר פר חודש מביטוח שנתי ,עדיין כמה יותר יקר?יש למישהו מושג או הערכה מבוססת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בסביבות 2000 ש"ח לשנה, תעשה לשנה אחרי זה תבטל

מה הסיבה שאתה רוצה לבטל אחרי 3 חודשים?

@fatboy1340 בעבר עשיתי חובה בלבד בווישור, הם חסמו את האפשרות באתר. לפני כחודש יצא לי לעשות דרך אתר hova.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, אלעדית כתב:

זה בסביבות 2000 ש"ח לשנה, תעשה לשנה אחרי זה תבטל

מה הסיבה שאתה רוצה לבטל אחרי 3 חודשים?

@fatboy1340 בעבר עשיתי חובה בלבד בווישור, הם חסמו את האפשרות באתר. לפני כחודש יצא לי לעשות דרך אתר hova.co.il

בדקתי אצלי שנה שעברה החובה עלה 1640מה הסיבה שאלת?התאריך תפוגה של הביטוח הקיים חובה פלוס ג לא מתכנס לי באותו תאריך אם הטסט השנתי בתחילת אפריל, מכיוון שזה אוטו עשרים שנה עדיין לא החלטתי עם עצמי האם להמשיך איתו או להיפטר ממנו,השלושה חודשים זמני יעניק לי עוד זמן מחשבה,אין לי בעיה לנהוג רק עם חובה את אותם 90 ימים, הנסועה שלי נמוכה עד מינימלית,במידה ואחליט לקראת סוף מרץ להישאר עם הכלה כמובן אעשה ביטוח חובה לשנה פלוס צד ג-אני בהתחלה תיכנתי כבר בדצמבר להיפטר מהרכב ,נזכרתי שיש אופציה לחובה זמני, לגבי המחיר לא ענו לי באתר שלהם אבל יש לי עדיין זמן עד סוף דצמבר-אני לא בקטע של לעשות ואז לבטל,אני מעדיף את השיטה ההפוכה, לעשות מלכתחילה מה שאני רוצה בלי לבטל ולבקש זיכוי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טעות חמורה ביותר!. אל תזיז את הרכב מטר בלי ביטוח צד ג׳, כי אם תשרוט רכב אחר, אפילו גרוטאה כמו שלך, תעמוד מול תביעה של אלפי שקלים. תאונה קצת יותר קשה ורכב קצת יותר יקר או איזה רמזור, וזה יכול להיות מאות אלפים.

קנה שילוב של חובה וצד ג׳ ובטל אותו עם מכירת הרכב או השבתתו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חכם לומד מטעויות של אחרים, מה שכתב ספריאל זה מניסיון של הרבה מאד אחרים, אז קח את הדברים ללב...

• מעניין 1
---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, sperial כתב:

טעות חמורה ביותר!. אל תזיז את הרכב מטר בלי ביטוח צד ג׳, כי אם תשרוט רכב אחר, אפילו גרוטאה כמו שלך, תעמוד מול תביעה של אלפי שקלים. תאונה קצת יותר קשה ורכב קצת יותר יקר או איזה רמזור, וזה יכול להיות מאות אלפים.

קנה שילוב של חובה וצד ג׳ ובטל אותו עם מכירת הרכב או השבתתו.

תאמין לי שאני מודע להשלכות,אני  גם יודע מה הסיכוי שאבצע תאונה קשה באשמתי באותם 90 ימים,הסיכוי זהה לזה שמכבי פתח תקווה תניף את הגביע של הצמפיונס ליג בכדורגל,מה עוד שאני מתכוון לנהוג איתו באותם ימים על ביצים ורק באזור מגוריי,אני נהג משופשף מבלי להשתחצן והתאונה היחידה שעלתה לי כמה אלפיות זה כשאיזה טמבל שישב אצלי מאחורה באוטו אחר פתח דלת אחורית שמאלית ונכנס בדלת גיפ חדש ,בכל אופן לגבי לעשות ולבטל?אני לא מתכוון לבטל כי אין לי מה לעשות עם הזיכוי כי אני לא מתכוון לקנות אוטו אחר בזמן הנראה לעין,אם יש אופציה לעשות חובה פלוס ג לשלושה חודשים אשמח,ממה שידוע לי אין כזו אופציה,זו האפשרות לא הכי טובה שיש בזה אני מסכים איתך, אבל היא הכי מתאימה לצרכים שלי לאותם 3 חודשים,מאות אלפים זה לא יכול להיותת ,יש פתרונות גם לזה,זה בהחלט יכול להגיע לאלפי שקלים זה נכון-כאמור מוכן לקחת את הסיכון, תתפלא יש כאלו שנוסעים קבוע לא זמני רק עם חובה או חלילה ללא ביטוח בכלל, אז אני עוד נחשב ילד טוב ירושלים, תודה על העצה,אני יודע ומבין שזה בא מכוונה טובה

• מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, יריב 7 כתב:

אני לא מתכוון לבטל כי אין לי מה לעשות עם הזיכוי 

מה הכוונה ?  כאשר אתה מבטל את הביטוח, אתה מקבל החזר כספי לחשבון הבנק/ כ.א.. לא זיכוי שאפשר לנצל רק ברכישת ביטוח אחר.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מה אתה מדבר.

עושים ביטוח חובה + צד ג', משלמים בתשלומים.

אחרי שהרכב הושבת \ נמכר, אתה מעדכן את הביטוח, ומקבל החזר ו\או החיוב מפסיק

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מציע שתעשה סקר טלפוני בין מספר חברות ותבקש הצעה לחובה פלוס צד ג'

כמו שהציעו לך מעליי.

צד ג' יכול לעלות פחות מאלף ש"ח לשנה תחלק בארבע, זה כמה מאות בודדות.

אם תצליח למצוא רק חובה, רק החובה יעלה לך יותר פר חודש מאשר עלות החובה בחבילה עם צד ג', דבר שמקזז לך את התוספת עבור צד ג'. 

תפגע בטעות בפנס שעולה 30,000₪, ויש היום הרבה כאלה, אתה תנשום לרווחה שלא חסכת כמה גרושים. 

מקווה שתשקול מחדש. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מדויק. החיוב נמשך ובמקביל יש זיכוי.

@יריב 7 אם אתה רוצה לקחת סיכונים זבש״ך. חכם זה ממש לא. שריטה לאיזה ג׳יפון סיני והפסדת כמה חודשי שכר. שריטה למרצדס ואתה בפשיטת רגל. ו״לנהוג על ביצים״ זה בסדר כשאתה לבד במסלול. על כביש ציבורי הפתעות הן הכלל.

לגבי הזיכוי - זה כסף לחשבון הבנק. תוכל לשלם בו במכולת.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, יריב 7 כתב:

תודה על העצה,אני יודע ומבין שזה בא מכוונה טובה

אז הנה עוד אחת.

כשאתה כותב, בעיקר הודעות ארוכות:

1. רווח אחרי כל סימן פיסוק

2. שימוש בפסקאות, כשאתה כותב הכל בגוש אחד זה מעייף לקרוא.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...