Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ערב טוב!
יש לי הצעה לרכישה של פוקוס 2018 אחרי החלפת מנוע בשנת 2023 תחת אחריות של אלבר. באותו הזמן הוחלף גם טיימינג ומשאבת מים. כבר כמעט סגרנו שאגיע לבדיקה אבל אז המוכר אמר שלי שיש 2 דברים שהוא צריך לעדכן אותי:
1. יש ריח של לחות/עובש מהמזגן בכמה שניות הראשונות (פחות מדאיג אותי).
2. לאחר מילוי טנק דלק מלא יש ריח של דלק באוטו עד שיורד רבע מיכל דלק. הוא אומר שהוא נוסע ככה כבר שנתיים מאז שרכש את הרכב וזה לא כל כך נורא. זה קצת מדאיג אותי. האם יכולים בבקשה לייעץ לגבי זה? האם זה נשמע משהו קריטי ולא יקר יותר מידי לתיקון?
יש לציין שהרכב נמצא כ 3 שעות נסיעה מאיתנו ולכן אני לא מגיע לבדוק זאת בעצמי לראות אם זה באמת לא כ"כ מפריע. אם אני מגיע זה לבדיקה ולקניה בעזרת השם אם אין משהו קריטי.
פורסם

לא ברור איזה אדם הגיוני יסכים לנהוג ברכב שיש בו ריח מתמיד של דלק. די בטוח שיש סכנה בריאותית לנשום אדי דלק ועוד עד שיורד רבע מיכל… ובחורף תפתח חלונות שיצא הריח? יש ילדים שנוסעים איתך?

זה ממש ראש בריא במיטה (רכב) חולה. 

פורסם (נערך)

תברח.

ריח הדלק אולי פתיר, אבל הוא נוצר משהו שלא יושב במקום.

כנראה שיש שם כמות קומבינות והזנחה שאין לך דרך לעלות ולטפל בהכל, עם כלים של אדם סביר.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

אוקי, תודה על התשובות.  נראה שאני ארד מיזה.

דרך אגב, האם מישהו יודע אם המנוע החדש שמקבלים במסגרת ההסדר גם נקרא M8DC ?

פורסם

מילת המפתח היא "תחת האחריות של אלבר". בנוסף לעניין ריח הדלק, מה כוללת האחריות? לכמה זמן? מה הפרטים? האם היא תקפה בעת מכירת הרכב? אלבר איננה יבואן הרכב וכל אחריות שתציע תהייה מוגבלת. אני הייתי מתרחק.

פורסם
לפני 29 דקות, yahaga כתב:

מילת המפתח היא "תחת האחריות של אלבר". בנוסף לעניין ריח הדלק, מה כוללת האחריות? לכמה זמן? מה הפרטים? האם היא תקפה בעת מכירת הרכב? אלבר איננה יבואן הרכב וכל אחריות שתציע תהייה מוגבלת. אני הייתי מתרחק.

האחריות כבר לא קיימת.  ההחלפה בוצעה ביוני 2023 כשעוד הרכב היה באחריות של אלבר לאחר שמכרו לו אותו

פורסם

תעלומה בעיני איך אחרי כל מה שאתה שומע אתה עדיין שוקל לקנות את הרכב.

לא הכל זה מחיר, ואם המחיר זול כנראה שזה על חשבונך.

ברח סימבה ברח

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 20 דקות, yuvalganim כתב:

תעלומה בעיני איך אחרי כל מה שאתה שומע אתה עדיין שוקל לקנות את הרכב.

לא הכל זה מחיר, ואם המחיר זול כנראה שזה על חשבונך.

ברח סימבה ברח

לא הבנתי איך הגעת למסקנה שאני עדיין שוקל לקנות אותו

פורסם
לפני 25 דקות, RTuruz כתב:

נשמע נורא. למה להתעקש לקנות דווקא את הרכב הזה? הוא נשמע ממש פגום, למה לך לעשות דבר כזה?

לא הבנתי איך הגעת למסקנה שאני עדיין שוקל לקנות אותו

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...