Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יותר מ-60000 חשמליות עלו על כבישי ישראל מתחילת השנה

PriceDevil

פוסטים מומלצים

למרות שיש לי עליו ביקורת נוקבת בכמה היבטים, בשורה התחתונה מאוד מאוד אהבתי.

אם המיסוי היה נשאר ללא שינוי או עולה בקצת, היה לנו כאן להיט מכירות שיתברג בטופ 5 ב 2025.

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 55 דקות, Nemesis כתב:

תודה. מקווה שיהיה בסדר. הזמנתי אותו מהר לפני סוף השנה בליסינג, בלי נסיעת מבחן. כל דבר אחר עם מרווח סביר היה עולה לי הרבה יותר. 

לא תצטער לרגע. הוא רכב מצוין. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 2.11.2024 בשעה 21:08, PriceDevil כתב:

נטע - רכב סיני חשמלי יבוא של בליליוס כרגע ממש לא מעניין כי מגיע ללא מערכות בטיחות. מדברים על תחילת שיווק ב-2025 עם מערכות בטיחות

משבר ב-NETA: יצרנית הרכב הסינית עצרה את פעילות הייצור בשל קשיים פיננסים | ביזפורטל

אם היא תשרוד עד 2025...

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הונגצ׳י עדיין מוכר משהו?

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 6.11.2024 בשעה 09:18, Nemesis כתב:

אפשר לשאול מה ההתרשמות שלך מה Seal U בתור רכב משפחתי?

בתאריך 6.11.2024 בשעה 16:43, Nemesis כתב:

תודה. מקווה שיהיה בסדר. הזמנתי אותו מהר לפני סוף השנה בליסינג, בלי נסיעת מבחן. כל דבר אחר עם מרווח סביר היה עולה לי הרבה יותר. 

גם לא ישבת בו אפילו?

יש לו קונסולה מרכזית צפה שלי באופן אישי הפריעה לברך ימין עד חוסר אפשרות לשבת במושב הנהג.

אקפסנג g6 לא מוצעת לך במחיר דומה או קצת יקר יותר? 

עריכה אחרונה על ידי green
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישבתי בו באולם התצוגה פעמיים. לא הרגשתי משהו חריג, מצאתי תנוחת נהיגה נוחה בקלות אחרי כיוונון קל של המושב וההגה למיטב זכרוני. אם היה מציק הייתי זוכר.

בוודאות כיוונתי כדי לבדוק מרחב במושב האחורי.

ה xpeng הוצעה למעסיק ב 1000 שח יותר בחודש עי חברת הליסינג. זה הרבה מעבר לתקציב הליסינג של המעסיק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב מכירות של מכוניות חשמליות בישראל, אני תוהה למה הידיעה שהמכונית הנמכרת ביותר בישראל BYD ATTO 3 נכשלה במבחן מערכות בטיחות (למרות שיש לה 5 כוכבים במבחן ריסוק...) לא עשתה יותר רעש

https://www.icar.co.il/news/r17l0000lljg/

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת מוזר, כי במבחן הריסוק יש סעיף חשוב (שניים מחמשת הכוכבים) של מערכות עזר, ובמבחן ב-2022 קיבל בסעיף זה ציון כלל לא רע (74%). עד כמה שאני מבין מהכתבה מדובר במערכות חדשות. שכלל לא הכרנו עד כה ומן הסתם אינן נפוצות. אז ההמלצה לא ברורה לי.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, sperial כתב:

קצת מוזר, כי במבחן הריסוק יש סעיף חשוב (שניים מחמשת הכוכבים) של מערכות עזר, ובמבחן ב-2022 קיבל בסעיף זה ציון כלל לא רע (74%). עד כמה שאני מבין מהכתבה מדובר במערכות חדשות. שכלל לא הכרנו עד כה ומן הסתם אינן נפוצות. אז ההמלצה לא ברורה לי.

לא בדיוק מערכות חדשות אלו פונקציות המתבססות על המערכות הקיימות. זה אכן מבחן בו הארגון רוצה לדחוף יצרנים שלא להסתפק במינימום הנדרש תוך רמיזה שהמבחנים האלו ישולבו בעתיד במבחנים הרגילים של היצרן. 

מה שהמבחן הזה כן מוכיח, שוב, הוא שלא כל המערכות נולדו שוות וכותרת של "בקרת שיוט אדפטיבית" זה נחמד אך כפי שהמבחן מראה יש כאלו "מפגרות" ויש כאלו באמת מתקדמות המתפקדות כפי שנהג אנושי היה מתפקד ומגיב לאירועים שונים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי שום רכב חשמלי , אבל כמה נקודות לגבי ה atto 3  והמבחן מערכות - 

עברתי על התוצאות. זה pdf מעצבן כזה. נשבע שאני לא מבין 80% ממנו. אם אני לא הבנתי, כנראה שכתבלב רכב סטנדרטי שרץ לפרסם התעמק עוד פחות ממני. לא בא להשתחצן. זה פאקן מסובך. זה דורש מילון שלם ומפרט מה נבדק בכל מבחן וכמו כן מה המטרה אם זה לא נהיר.

כמו כן לא ברור מה נבדק במבחן התנגשות הרגיל ואיזה תחומים דומים נבדקים פה אך בקפידה או בצורה שונה.

נראה שהם רוצים לכוון את התעשיה לכיוון מניעת תאונות ai 2.0. מהירות גם על פי שלטים ובצורה חכמה על פי תנאי דרך - פיתולים, מעבברי חציה,גשם שלג. נראה שבקושי נעשו מבחנים כאלה.

עוד כמה שאלות פתוחות -

האם התוצאות יחסית סבירות? זה נגזר מהמון דברים - מתי הרכב הוצג בעולם? כלומר - זאת אלקטרוניקה שמתאימה לשנת הולדת הרכב? זה ממצא אכן חריג? מה המצב באיזה קורינאנית סטנדאטית מאותו שנתון? איזה קיה נירו/איוניק/אלנטרה? באיזה רכב אירופאי אחר בסגמנט דומה לא חשמלי?

כמו כן מי יצרן המערכת? מה מודל המערכת ? האם זאת מערכת סגורה או ניתנת לעידכון? והאם פוטנציאל ההשבחה שלה עם עדכונים הגיע לקיצו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי את הפרסום והבדיקות שעשו בNCAP שבו קטלו את הAtto 3 במבחן מערכות הבטיחות. אבל כל שאר הרכבים שנבדקו ב2024 בפן הזה והועמדו כ"השוואה" הם רכבים בקטגוריות אחרות לגמרי. אז עד שלא יעשו מבחנים לרכבים בקטגוריות/טווחי מחיר דומים אין שום פואנטה לאמירות וההשוואות האלו מלבד כותרת מפוצצת שפורסמה בכל חור. אין לי בכלל ספק שרכבים עממים מקבילים יותר יקבלו גם ציונים פחות טובים.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...