Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתיות של סוזוקי

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נאלץ להחליף את הפיג'ו 308 המהממת שלי (הלך המנוע) שהייתה מושלמת עבור המשפחה מבחינת גודל ונוחות נסיעה וזוועה מבחינת תקלות.

ככל שאני נובר יותר אני מבין שהאפשרויות כרגע מבחינת תקציב, גודל ואמינות הן המשפחתיות של סוזוקי, בעיקר הקרוסאובר והויטרה שנת 2019 והלאה.

מה בעצם ההבדל בין שני הדגמים מלבד האסתטיקה?

פורסם

קרוסאובר רכב יותר מרווח ועם בגאז' גדול יותר - מתאים יותר למשפחה.

ויטרה לא זולה יותר,  כנראה בגלל מראה חיצוני יותר מושך וביקוש גבוה. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בנוסף למה שכתבו,

הקרוסאובר נקרא גם SX4.

הויטארה דגם וותיק יותר, והגדש שלו הוא יותר על נהיגת-שטח, כלומר בשטח הוא אמור לתפקד יותר טוב.

גם מרווח הגחון שלו קצת יותר גבוה.

כמובן שהויטארה לא חיית שטח, אך תתפקד יותר טוב בשטח-לייט.

פורסם

הקרוסאובר נקרא גם S-cross. אבל בארץ מוכר כקרוסאובר

@ntd הויטארה הוא ג׳יפון עירוני, יתרונו בעיקר בעיצוב, ובדור הראשון גם בתיבת הילוכים פלנטרית אמינה בהשוואה לרציפה של הקרוסאובר מדור ראשון.

הויטארה אינו רכב שטח, אתה מבלבל אותו עם הגראנד ויטארה שקדם לו באי אילו שנים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

במשך כמה שנים טיפולנו בסוזוקי אלטו במוסך יבואן ביפו. לדעתי ברחוב עציון גבר ליד בלומפילד. אני לא זוכר את השם. לדעתי המוסך עבר מקום. אם תברר עם היבואן יגידו לך לאן עבר (אם אני צודק שעבר ולא פשוט הפסיק להיות מורשה יבואן או נסגר).

היו בסדר גמור. אבל צריך לציין שמדובר באלטו שרק עשתה טיפולים תקופתיים אז לא נדרש ליותר מידי.

בתאריך 25.10.2024 בשעה 10:24, exigez כתב:

שלום לכולם,

נאלץ להחליף את הפיג'ו 308 המהממת שלי (הלך המנוע) שהייתה מושלמת עבור המשפחה מבחינת גודל ונוחות נסיעה וזוועה מבחינת תקלות.

ככל שאני נובר יותר אני מבין שהאפשרויות כרגע מבחינת תקציב, גודל ואמינות הן המשפחתיות של סוזוקי, בעיקר הקרוסאובר והויטרה שנת 2019 והלאה.

מניח שזה מנוע ה 1.2 הארור. נכון?

308 או 3008?

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם
לפני 11 שעות, exigez כתב:

תודה לכולם. כנראה הולך על קרוסאובר 2021.

מישהו מכיר מוסך מורשה סוזוקי אמין וטוב בתל אביב?

מנסיון אישי הילוך שישי ביפו בסדר גמור. מחירים מהזולים ברשת ולא מנסים לדחוף דברים מיותרים. 

מומלץ, כמו בכל מקום, לעשות שעורי בית. כלומר, לבדוק מה נדרש לבצע בטיפול ולבקש הצעת מחיר בהתאם לפני תיאום הגעה. 

לא התנסיתי שם בביצוע עבודות/תיקון תקלות מעבר לטיפולים שוטפים, אז אני לא מכיר את ההתנהלות שלהם מעבר לטיפולים השוטפים. 

פורסם
בתאריך 25.10.2024 בשעה 10:24, exigez כתב:

שלום לכולם,

בדקת אם ה308 נכנסת לריקול ?

יש שקיבלו מנוע חדש. אם לא טופלה לפי תקן זה בעיה ( וגם חבל לא לטפל כנדרש) . 

פורסם
בתאריך 10.11.2024 בשעה 09:36, razi_pazi כתב:

במשך כמה שנים טיפולנו בסוזוקי אלטו במוסך יבואן ביפו. לדעתי ברחוב עציון גבר ליד בלומפילד. אני לא זוכר את השם. לדעתי המוסך עבר מקום. אם תברר עם היבואן יגידו לך לאן עבר (אם אני צודק שעבר ולא פשוט הפסיק להיות מורשה יבואן או נסגר).

היו בסדר גמור. אבל צריך לציין שמדובר באלטו שרק עשתה טיפולים תקופתיים אז לא נדרש ליותר מידי.

מניח שזה מנוע ה 1.2 הארור. נכון?

308 או 3008?

308, אכן המנוע 1.2 שלהם.

לפני 20 שעות, RROONNII30 כתב:

בדקת אם ה308 נכנסת לריקול ?

יש שקיבלו מנוע חדש. אם לא טופלה לפי תקן זה בעיה ( וגם חבל לא לטפל כנדרש) . 

לא קיבלנו מעולם קריאה לריקול, וגם לא הייתה מעולם בעיה להעביר את הרכב טסט (להבנתי אם היה ריקול ולא ביצענו, אי אפשר היה להעביר טסט).
לא טיפלנו ברכב מספיק טוב כנראה. טעות שלנו, לא היינו מודעים לבעיות הפוטנציאליות במנוע הזה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...