Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת סנרוף לרכב

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

דווקא יש קיה פורטה עם סאנרוף מקורי - אבל רק אחת כזאת.

מן הסתם זו גם אולי תוספת לא מקורית. כי מדובר בדגם LX שהוא הפשוט יותר ואין שום סיבה שיגיע עם סנרוף במקור

תודה רבה לעונים

אני בכל אופן לא נראה לי יחליף את הרכב בשביל זה. זה לא משהו שכל כך מטריד אותי. סתם עניין אותי לדעת אם זה פורצדורה קלה ועלות קטנה(יחסית). אז אולי הייתי עושה. אבל אם זה בסדר גודל כזה לא נראה לי ששווה את הפינוק...

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, mottis כתב:

Nezilot Shemin Hastam...

קצת סוטה מהנושא, אבל במחשבים אפשר לנקד עם כפתור Alt ימני.

אפשר להשתמש באתר הנקדן ואז לקבל: נְזִילוֹת שֶׁמִּן הַסְּתָם

עריכה אחרונה על ידי borsood
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 10 שעות, itaysamurai כתב:

חברה בשם ש.א סביר שעדיין קיימת, התקינה במשך שנים ברכבים חדשים ומשומשים אלפים רבים של חלונות גג, אישית עוד רואה (קל לזהות, יחידה חיצונית שמותקנת על הגג ולא בתוכו) אותם עובדים. אם היו נזילות באופן משמעותי היינו שומעים על זה והם לא היו עובדים כ"כ הרבה שנים.

לא צריך להלחיץ סתם.

נכון מאוד, בעבר הלא רחוק היה מאוד פופולרי בכל הדגמים, כאופציה בתשלום אצל היבואן או אפטרמרקט.

לגבי נזילות. חלון גג מקורי זה לא דבר אטום לגמרי. הוא תמיד נוזל קצת. בשביל זה מסביב לחלון יש מגש אגירה וממנו ב 4 פינות צינוריות ניקוז מים שיורדות למטה ליד הגלגלים. 

אף פעם לא הבנתי אם בגגות לא מקוריים גם קיים ניקוז כזה או שבונים על זה שהחלון גג עצמו ידי אטום לגמרי.

פורסם

ברכב של אישתי
Honda HRV  בן 7

יש חלון גג מקורי 

לא נזל מעולם. מצד שני אפשר לספור את הפעמים שפתחנו אותו באצבעות כף יד של חיזבלון עם ביפר. 

אחד הדברים המיותרים לדעתי. 

• מצחיק 2

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כמו שכתבתי, חלון גג מקורי נוזל רק כשצינוריות הניקוז סתומות.

במצב זה מגש אגירה מתמלא מים כשהאוטו עומד בגשם. 

ואז, כשמתחילים לנסוע המים מטפטפים או נשפכים פנימה, תלוי כמה מים הצטברו שם. 

כל עוד הניקוז תקין, כל המים שנזלו דרך הגומיה של הגג מנתקזים למטה בדומה למים שמתנקזים מהאיזור שמתחת למגבים. 

פורסם
לפני 8 שעות, רמי חי כתב:

מן הסתם זו גם אולי תוספת לא מקורית. כי מדובר בדגם LX שהוא הפשוט יותר ואין שום סיבה שיגיע עם סנרוף במקור

תוספת מקורית לגמרי עם קוד דגם ייחודי לדגם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעתיים, pasat04 כתב:

היה כאן בעבר משתמש שהתקין (הדביק) חלון גג דמי.

יכול להיות שזה היה @אושריקו ?

לפני 10 שעות, רמי חי כתב:

סתם עניין אותי לדעת אם זה פורצדורה קלה ועלות קטנה(יחסית). אז אולי הייתי עושה. אבל אם זה בסדר גודל כזה לא נראה לי ששווה את הפינוק...

אתה יכול לשאול בחברה הזו: https://baruch-glass.co.il/service/חלון-גג-סאן-רוף/

• רעיון טוב! 2
פורסם

החלפתי טרופר אחד ב... טרופר שני. בראשון היה חלון גג, בשני לא. מתגעגעים אליו מאוד פתיחת החלון היתה הדבר הראשון שעושים אחרי שמתניעים. מכניס אור, איוורר, והרגשה של נסיעה יותר בטבע. 

• רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 26 דקות, Jack457 כתב:

החלפתי טרופר אחד ב... טרופר שני. בראשון היה חלון גג, בשני לא. מתגעגעים אליו מאוד פתיחת החלון היתה הדבר הראשון שעושים אחרי שמתניעים. מכניס אור, איוורר, והרגשה של נסיעה יותר בטבע. 

אתה מתכוון להגיד ששווה לעשות לרכב. או שכדאי לקנות רכב עם סנרוף?

פורסם
לפני 7 דקות, רמי חי כתב:

אתה מתכוון להגיד ששווה לעשות לרכב. או שכדאי לקנות רכב עם סנרוף?

לא בהכרח זה או זה. בין שני רכבים שאחד בברור עדיף על השני סנרוף לא היה מכריע אצלי את הכף. אבל אם הנתונים דומים אז כן.

אם אחליף בקרוב את הרכב שטח (כן אני מחליף הרבה, מחלה כזו) אלך על סנרוף. בלילה, לראות כוכבים, משהו. (תגיד אז למה לא רכב עם ברזנט ותפתח לגמרי, זה כבר הארדקור בשבילי. 

לגבי הרכבה, לא בדקתי את זה. על הנייר נראה פתח לצרות (חיתוך פח, נזילות, חשמל עם איזולירבנדים) אבל נראה לי שהיום יש מוצרים הרבה יותר טובים מפעם. מישהו בדק עלות אצל חברה רצינית? 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...