Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח להתייעצות כללית/טכנית -

קניתי לפני שבועיים רנו גרנד קופה 2019 דיזל, מצ"ב מצוין, היסטוריית טיפולים מלאה, עבר בדיקה מקיפה במכון בדיקה מקצועי.

נכנס בחמישי להחלפת רצועת טיימינג (היה ידוע מראש שצריך להחליף), הותקן קיט מקורי.

מרגע שהרכב יצא מהמוסך המזגן לא מקרר בכלל, עד הרגע שנכנס למוסך היה מקפיא.

חזרתי היום למוסך שמתנער מאחריות וטוען שאין קשר בין החלפת טיימינג למזגן. שלח אותי לחשמלאי רכב שבדק ואמר שהלך המדחס.

המוסך ממשיך להתנער ואומר שזה צירוף מקרים ולא באחריותו 

שאלות

1. לא מבין גדול במכונאות. האם יכול להיות קשר כלשהו? איכשהו בטיפול פגעו במדחס או ניתקו משהו שקשור?

2. האם אני המוזר פה שמצפה ממוסך לקחת אחריות על תקלה שנגרמה במוסך עצמו? ולא מאמין בצירוף מקרים כזה מוזר?

תודה רבה.

פורסם (נערך)

בהחלט נשמע כמו צירוף מקרים מוזר, עם זאת בתהליך הטיימינג אין הרבה התעסקות עם המדחס או חלקים שקשורים אליו, הייתי ראשית מוודא שבאמת המדחס הלך, כלומר אולי בודק אצל עוד חשמלאי, שנית, הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו, וגם פה לא בהכרח תהיה פגיעה במדחס, זה רצועה מתוחה יתר על המידה (או מקט לא נכון) ויצרה איזה עומס חריג על הפולי ובאיזושהי צורה גרמה לו למות, אם הרצועה נגישה הייתי נוגע בה קצת ורואה אם יש לה איזה אפשרות תזוזה קלה (נניח סנטימטר) כדי לשלול את זה. כל עוד לא הוכח שבתהליך הטיימינג המדחס נפגע, המוסך צודק...

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם
לפני שעתיים, yogev_b17 כתב:

1. לא מבין גדול במכונאות. האם יכול להיות קשר כלשהו? איכשהו בטיפול פגעו במדחס או ניתקו משהו שקשור?

2. האם אני המוזר פה שמצפה ממוסך לקחת אחריות על תקלה שנגרמה במוסך עצמו? ולא מאמין בצירוף מקרים כזה מוזר?

בשאלה הראשונה אתה שואל, ובשניה אתה קובע עובדה על סמך התשובה שאתה לא יודע מהשאלה הקודמת.

לא כולם גנבים, רכב בן 5, בדרך כלל הגרנד גם עם ק"מ גבוהה. יתכן מאוד שיש בלאי.

פורסם
לפני 6 שעות, yogev_b17 כתב:

שלח אותי לחשמלאי רכב שבדק ואמר שהלך המדחס

שלח את עצמך למזגניסט מטעמך.

פגעו במדחס או ניתקו משהו שקשור

כן בהחלט יכול להיות.

צירוף מקרים

גם יכול להיות.

תא המנוע צפוף והגישה קשה בהחלפת רצועת תזמון .  יכול להתנתק משהו צנרת / חשמל/ רכיבים,  במערכת המיזוג

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...