Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע נכבה בסלד סרק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה ה-BX שלי החליטה להצדיק את עצם היותה צרפתיה "מתוחכמת"...

המנוע נכבה בסלד סרק, ללא קשר להתנעת בוקר או חום מנוע.

זה קורה לרוב אם אני נוסע בהילוך מסויים בסל"ד בינוני (מעל 2500) ומכניס קלאץ'.

למישהו יש רעיון מה גורם לזה?

פורסם

אממ.. מדובר בהזרקה, אז אני מסיק שניקוי אינג'קטורים צריך לפתור את הבעיה?

באשר להצתה, פלאגים וחוטי הצתה הוחלפו.

אגב בית המצערת נוקה ותערובת כוונה בתקווה שיעזור אבל הסתבר שטעינו...

פורסם

בBX 1600 GTI הותקן אותו מנוע ותיבת הילוכים כמו בפיג'ו 205 1600 GTI.

מערכת ניהול המנוע כללה (לצערם הרב של הבעלים) Ait flow meter פרימיטיבי :? במקום Map sensor כמו בBX19GTI 8) .

כמו כל מכוניות פיג'ו סיטרואן שצויידו במערכות דומות, סבלו גם הBX16GTI והפיג'ו 205 GTI 1600 מבעיות קשות של כיוון ויציבות סרק (במיוחד כשהרכב קר) בעיקר בגלל כשל וזיוף ב-AFM.

סביר להניח לכן, שזה המקור לתקלה.

חבר לדיאגנוסטר ותדע מייד :idea:

HFturbo

פורסם

סוף סוף!!! תודה!

זה גם היה החשד שלי אבל המוסכניק שלי אמר שאני טועה ושניקוי בית מצערת אמור לפתור את הבעיה. הבעיה לא נפתרה וסל"ד סרק התייצב על פחות מ-500 סיבובים!!!!!!!!! JESUS!!

כיוונתי את הבורג ששולט על הסל"ד קצת למעלה והבעיה נפתרה חלקית, המנוע לא מדומם יותר אבל הסל"ד משתגע! עולה יורד וחוזר חלילה....

לפי מה שאני מבין החלפת AFM צריך לפתור את הבעיה, אבל אולי יש דרך אחרת? משום אני חושב שההחלפה תעלה כמו האוטו...

נ.ב. איפה וכמה יעלה לי לעשות דיאגנוזה למחשב?

פורסם

קודם כל, אפשר בכלל לקנות מחשב דיאגנוסטיקה ב40 יורו בערך בEBAY. למשל במכירה הזו:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2411778276&category=30921

מעבר לזה, לצערי מחשבי דיאגנוסטיקה יש רק במוסכים מורשים, או למי שיש מחשב עם תוכנת דיאגנוסטיקה מתאימה.

אבל צלצל אלי ואני אתן לך טלפון של מישהו שאולי יכול לעזור.

225203-056 אריה

HFturbo

• תוכן חדש...