Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תג נכה שאינו מוצמד לנכה הספציפי

פוסטים מומלצים

לפני 16 דקות, tinoki כתב:

הופס, הדגשתי את מה שפות”ש לא טוען, למיטב הבנתי. עדיין זהות הנכה עלומה. אנחנו רק יודעים שגם המאושפז בעל תג נכה, ללא קשר לרכב

נראה שאני נחשד כל הזמן בהסתרת פרטים... לא ברור למה...🤣

2 הנכים הם קרובי משפחה. אחד מהם הוא בעל התג והשני שבא לביקורת בבית חולים הוא גם נכה עם תג שלא רשום על רכב כל שהוא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 6 שעות, aiib כתב:

לא בטוח שהבנתי את דבריך.

לא הבנת

אתה נכנס לאיזה משהו  בלופ אינסופי שאף אחד חוץ ממך לא יודע אותו ואין לו שום קשר לקנס

לא קבלת קנס כי ברכב נסע נכה ב' ולא נכה א' כי לפקח שנתן את הקנס אין שום מושג מי נהג ברכב. 

לכן אם אתה רוצה לערער על הקנס תבין על מה נתנו אותו

אולי תעלה לפה את הודעת הקנס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, tinoki כתב:

ואתה לא נכה? ובאת לביה”ח בכדי לבקר אותו או בכדי לשחרר אותו?

אני ליוויתי את הנכה בהלוך ובחזור לבית החולים

לפני 46 דקות, TomerLL כתב:

לא הבנת

אתה נכנס לאיזה משהו  בלופ אינסופי שאף אחד חוץ ממך לא יודע אותו ואין לו שום קשר לקנס

לא קבלת קנס כי ברכב נסע נכה ב' ולא נכה א' כי לפקח שנתן את הקנס אין שום מושג מי נהג ברכב. 

יש כאן 2 חלקים. חלק אחד האם הקנס הוא מוצדק (השאלה נשאלה בפוסט אחר)
החלק השני ששייך לפוסט כאן- במידה ואחליט להישפט האם ישנה בעיה בכך שהתג שרשום על הרכב לא שייך לנכה שנסע ברכב בזמן הדו"ח.

לכן אם אתה רוצה לערער על הקנס תבין על מה נתנו אותו

ברור לי למה נתנו אותו. אני מתייעץ בפוסט אחר כאמור.

כאן זה עניין שונה.

אולי תעלה לפה את הודעת הקנס?

בשמחה (אם כי לא בטוח שכאן זה מקומו אבל מצורף.)

image.thumb.png.0960043ecba9ecc071030d4dd79ed753.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 47 דקות, aiib כתב:

אני ליוויתי את הנכה בהלוך ובחזור לבית החולים

סליחה שאני לוחץ: התאריך של הדוח הוא תאריך האשפוז/ השחרור או לא אחד מהם?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, tinoki כתב:

סליחה שאני לוחץ: התאריך של הדוח הוא תאריך האשפוז/ השחרור או לא אחד מהם?

זה לא היה אשפוז. זה היה ביקור במרפאה וזה היה אותה השעה והיום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי (וסליחה על החשד).

יש לך סיכוי לא רע בבקשה לביטול (ערעור). הסיבה היא שבאת עם הנכה - צרף מסמכים. אם אין לך דוחות קודמים בירושלים יש לך סיכוי טוב לביטול. אם תטען להם שלא הפרעת לא יבטלו את הדו"ח, משום שזה לא אחד מהעילות לביטול - את זה עושים רק במשפט.

בבית משפט יש פחות משמעות לזהות הנכה, למרות שהניירת לא תפריע. תציג את התמונות מהזוית הנכונה ותטען שזה לא מפריע. תציג פיזית את התג של המאושפז עם תיעוד הטיפול שתואם בתאריך. לא אמורים לבדוק שזה לא הנכה של התג שעל רכבך, ובינינו, לא משמעותי.

אגב, אני מכיר את המקום מקרוב (אשפוזים עם הילד ועוד) ולעניות דעתי במיקום הספציפי לרכב קטן כשלך אכן יש מפרצון שאינו מפריע לתנועת האמבולנסים.

לפקחים ישנה הנחיה ככה"נ לאכוף שם לכל האורך, זה כביש גישה למיון ילדים. הם אוכפים שם גם חניית רכב נכה ללא מעלון על חניית נכה מעלון (100 ש"ח).

עריכה אחרונה על ידי tinoki

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, tinoki כתב:

אוקיי (וסליחה על החשד).

הכל בסדר... אבל עכשיו תצטרך להרגיע אותי אחרי כל ההפחדות...:

לפני 9 דקות, tinoki כתב:

יש לך סיכוי לא רע בבקשה לביטול (ערעור). הסיבה היא שבאת עם הנכה - צרף מסמכים. אם אין לך דוחות קודמים בירושלים יש לך סיכוי טוב לביטול. אם תטען להם שלא הפרעת לא יבטלו את הדו"ח, משום שזה לא אחד מהעילות לביטול - את זה עושים רק במשפט.

לעיריייה אין יכולת לבדוק ע"ש מי התג של הרכב? 0אם זה חשוב אני יכול להוסיף עכשיו...יעזור?)
למה אי הפרעה לתנועה זה לא עילה? (ובנוסף, עצם זה שהם מבינים שיש לי קייס בבית משפט לא אמור לגרום להם לגרום יותר לבטל את הדו"ח?)
למה זה שהבאתי את הנכה זה כן סיבה? (יותר מאי הפרעה)

לפני 9 דקות, tinoki כתב:

בבית משפט יש פחות משמעות לזהות הנכה, למרות שהניירת לא תפריע. תציג את התמונות מהזוית הנכונה ותטען שזה לא מפריע. תציג פיזית את התג של המאושפז עם תיעוד הטיפול שתואם בתאריך. לא אמורים לבדוק שזה לא הנכה של התג שעל רכבך, ובינינו, לא משמעותי.

מה עם ניצול לרעה?... 13,000 ש"ח?... (אגב, זה נראה לי כבר 14,400 ש"ח)

לפני 9 דקות, tinoki כתב:

אגב, אני מכיר את המקום מקרוב (אשפוזים עם הילד ועוד) ולעניות דעתי במיקום הספציפי לרכב קטן כשלך אכן יש מפרצון שאינו מפריע לתנועת האמבולנסים.

הרכב שלי לא כזה קטן... (יונדאי טוסון) אבל עדיין המפרץ היחסי גדול+ עיקול התנועה שמאלה אין כל הפרעה. (יש מקרים שחונים שם 2 רכבים. באחת מהתמונות רואים...)

לפני 9 דקות, tinoki כתב:

לפקחים ישנה הנחיה ככה"נ לאכוף שם לכל האורך, זה כביש גישה למיון ילדים. הם אוכפים שם גם חניית רכב נכה ללא מעלון על חניית נכה מעלון (100 ש"ח).

נכון...

מה שמצחיק שכשבאתי לחנות עצרה לידי שוטרת (לא תנועה ולא בתפקיד) והמליצה לי לא לחנות כי זה שטח אזור מוגדל. היא המליצה לי לחנות בין 2 חניות נכים על המעטפה. היה נשמע לי יותר בטוח לחנות איפה שחניתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, aiib כתב:

לעיריייה אין יכולת לבדוק ע"ש מי התג של הרכב? 0אם זה חשוב אני יכול להוסיף עכשיו...יעזור?

לא בודקים.

לפני 5 דקות, aiib כתב:

למה אי הפרעה לתנועה זה לא עילה?

כי זו עילה משפטית (אתה מכחיש ביצוע עבירה) ואין להם סמכות לדון בזה.

לפני 6 דקות, aiib כתב:

למה זה שהבאתי את הנכה זה כן סיבה?

סיבה לביטול - אתה אדם נורמטיבי ושומר חוק שהביא נכה לטיפול. ציין כי חשבת שמותר לחנות שם לנכים וחשבת שזה לא מפריע

לפני 7 דקות, aiib כתב:

מה עם ניצול לרעה?

המקרה שלך הוא לא ניצול לרעה, מקסימום עבירה טכנית (ולפי לשון החוק זו איננה עבירה כלל).

לפני 8 דקות, aiib כתב:

היא המליצה לי לחנות בין 2 חניות נכים על המעטפה.

עצה רעה מאוד.

לא בכדי יש שטח בין חניות נכים. לא רק למעלון, נכים נכנסים לרכב רגיל וזקוקים ליותר ספייס.

• רעיון טוב! 1

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היית ממליץ לשנות את נוסח בקשת הערעור?

להלן:

שלום רב,
הנידון: דו"ח מספר ....
בתאריך... היינו בביקורת בבית החולים שערי צדק.

אקדים ואדגיש הרכב משמש נכה והוא בעל תג נכה שהופיע על שמשת הרכב הקדמית
כפי שקורה בבתי חולים לא היה מקום חניה סמוך ואף חניות הנכים היו בתפוסה מלאה.
חניתי במפרץ בכביש שמיד אחריו יש תמרור של אזור קנס מוגדל. כלומר התמרור לא חל לפניו אלא רק לאחריו. ולא לחינם הפקח לא צילם את התמרור אלא צילם את העמוד מגבו...
לאחר שכתבתי את כתב הבקשה הזה קיבלתי את התמונות שצילם הפקח, ראיתי שהוא צילם תמרור בתחילת הרחוב. להלן תגובתי: 1. עצם העמדת תמרור נוסף ממקטע נוסף מהווה הטעיה שעל קטע זה אין איסור חניה (שהרי אינו מפריע ונמצא אחרי מדרכה) 2. אני בכלל הגעתי מכיוון השני כך שלא עברתי את התמרור הזה 3. לאחר קבלת התמונות הלכתי לראות את התמרור, ברור שהתמרור נמצא במיקום שאינו נראה בבירור גם למי שמגיע מהכיוון למטה שהרי הוא נמצא על הצומת עצמה ואין שדה ראיה ישיר לנהג שעסוק בפניה שמאלה עם השתלבות הולכי רגל.
גם אם נתעלם מטענה זו, בתור רכב עם תג נכה מותרת החניה בכל מקום שאין בו הפרעה ממשית לתנועה. במקרה שלי לא רק שלא הייתה הפרעה ממשית אלא אף לא הייתה הפרעה כלשהיא מכיוון שהחניה היא בתוך מפרץ שאינו בנתיב הנסיעה ובשביל שחניה זו תפריע לתנועה יש צורך בירידה מהנתיב...
מצורף בזה תמונות של החניה (שרטטתי את נתיב הכביש כדי להראות שהחניה היא מחוץ לגבולות הכביש) ושל מיקום התמרור כנספח 2.

בנוסף לטענות אלו, לטענתי יש פגם מהותי בדו"ח, מכיוון שגם אם נאמר שיש איסור חניה במקום למרות שהתמרור הוא לאחר החניה, מכיוון שהרכב הוא בעל תג נכה העבירה היא הפרעה ממשית לתנועה, ברגע שהפקח לא התייחס בדו"ח לכך שהרכב הוא בעל תג נכה ולכך שבכל אופן הוא נתן את הדו"ח עקב הפרעה לתנועה מעלה כמה טענות: 1. הפקח בעצם מודה שהוא לא ידע שהרכב הוא בעל תג נכה. דבר זה בעייתי כי היה עליו לקחת בחשבון את נקודה זו והיא לא נלקחה. 2. הפקח בעצם מודה שלא הייתה הפרעה כלשהיא לתנועה. הלכך דינו של הדו"ח להיפסל. 

מעבר לכך שלטענתי אין כל הצדקה חוקית לדו"ח המדובר, אבקש לפטור אותי לכל הפחות לפנים משורת הדין, הן בגלל ההטעיה ממיקום הצבת התמרור, הווי אומר רק מכאן ואליך החניה אסורה והן בגלל הקנס המוגדל שהוא מוגזם ומעיק על התזרים החודשי במיוחד שהחניה לא הפריעה לתנועה ומדובר בנכה עם תג נכה עקב מוגבלות בתנועה שהגיעה לבדיקה רפואית עקב מצבה הרפואי.

אודה לדחיית הדו"ח
תודה רבה
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא טוב.

זה פול גז בניוטרל. אף אחד לא יקרא את זה.

אין לי הזמן להכתיב לך. קח מנסיוני המועט את מה שכתבתי לך: יש נכה. לא ידעת, חשבת שזה לא מפריע, מבקש התחשבות.

• רעיון טוב! 1

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שקורה כשלכולםםםם יש תו נכה.

אז אין חניה בחניות נכים.

לחלק יש תו נכה כדי להגיע לבית חולים, לחלק כדי לחנות בכל רחבי ישראל, בלי לשלם בכחול לבן, ובמיוחד בלי צורך בתו תושב לאיזור מסויים.

חלק מנסים להשיג חניה בשטח הציבורי ברחוב.

וכאשר בדרך כלל לכל נכה רשומות שתי מכוניות, אז כל דיכפין יחנה ויחסום ויתפוס חניה נכה.

רק מנסה להבין - פקח שתופס רכב חונה בחניית נכים, אם הוא מוצא שהנכה לא ברכב, זה לא 13 אלף שח לרשות? נשמע לי כמו משהו ששווה בדיקה.

כנל אם רואים רכב שבן אדם יוצא ממנו או נכנס אליו והוא חונה באיזור מוגבל לחניה או שאין לו תו תושב

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, KipodYam כתב:

רק מנסה להבין - פקח שתופס רכב חונה בחניית נכים, אם הוא מוצא שהנכה לא ברכב, זה לא 13 אלף שח לרשות? נשמע לי כמו משהו ששווה בדיקה.

כנל אם רואים רכב שבן אדם יוצא ממנו או נכנס אליו והוא חונה באיזור מוגבל לחניה או שאין לו תו תושב

נראה לי שאין סמכות לפקח לבדוק האם הבנאדם הוא נכה או לא.
יש נכויות שא"א באמת לראות אותם בעיניים ולא כל אחד שיוצא מהרכב שלו זה מוכיח שהוא לא נכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...