Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו טס להודו לעסקים, אשמח לשמוע איך היה? מה ההבדלים מטיסת מטיילים? האם צריך את כל החיסונים? למה לשים לב? מה לעשות ובעיקר מה לא לעשות?

הטיסה עצמה בספטמבר לpune.

פורסם

חיסונים זה לקבוע תור למרפאת מטיילים. שם יש רופאי טיולים שיודעים לפי אזור מדויק לתת המלצות. 

בנוסף תבקש מרופא/ת המשפחה שלך שיציידו אותך בתרופות לטיול. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 3 דקות, ניקו פ. כתב:

חיסונים זה לקבוע תור למרפאת מטיילים. שם יש רופאי טיולים שיודעים לפי אזור מדויק לתת המלצות. 

בנוסף תבקש מרופא/ת המשפחה שלך שיציידו אותך בתרופות לטיול. 

אבל זה לא באמת טיול. אז השאלה איזה חיסונים צריך. חייב להיות איפשהו רשימה..

פורסם

אמנם זה כן משנה אם אתה ישן בשטח לעומת במלון 5 כוכבים, אבל לחיידק/וירוס/טפיל שבמים לא משנה אם אתה עובד או נופש. מפת הזיהומים היא דינמית בחלקה. כלומר יש רשימה קבועה ויש רשימה משתנה לפי אזורים באותה המדינה, בהתאם למחלות ותפוצתן. אם אתה רוצה להיות בטוח, אני חוזר על ההמלצה למרפאת מטיילים. אם אתה רוצה רשימה שגרתית תקרא באתר של הcdc, אבל קח בחשבון שאת החיסונים (במידה וצריך) בכל מקרה עושים במרפאת מטיילים, ושהאתר של הcdc לא יודע לסנן אופי טיול לפי עיר או לפי אופי ומבחינתו בין אם אתה נעול במלון ובין אם אתה עושה קמפינג זה אותו דבר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

טסתי כמה פעמים להודו במסגרת העבודה. אכן ביקור במרפאת מטיילים נדרש. הם יודעים להתחשב באופי הנסיעה. עשו לי נגד צהבת אבל לאחר התלבטות ויתרו על משהו אחר כי זו רק שהייה בעיר.

עריכה...

עכשיו אני רואה מי פות"ש. יש בפולין מרפאות מטיילים?

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם
לפני 28 דקות, A_lex כתב:

טסתי כמה פעמים להודו במסגרת העבודה. אכן ביקור במרפאת מטיילים נדרש. הם יודעים להתחשב באופי הנסיעה. עשו לי נגד צהבת אבל לאחר התלבטות ויתרו על משהו אחר כי זו רק שהייה בעיר.

עריכה...

עכשיו אני רואה מי פות"ש. יש בפולין מרפאות מטיילים?

זאת בידיוק השאלה. לא יודע. אצטרך לברר. בגלל זה עניין אותי איזה חיסונים, כדי לראות אם אוכל לעשות במרפאה הרגילה.

פורסם (נערך)

המיקרובים בהודו לא רק שלא נבהלים מחליפות של אנשי עסקים אלא שיש מיקרובים שבטוחים שיוכלו לקבל נדבה שמנה מהם.

מרפאת מטיילים, כל החיסונים שצריך בהתאם לאיזור, הצטיידות בתרופות ועזרה ראשונה ולהיזהר בדיוק כמו תרמילאי.

עריכה: נזכרתי איך אני הייתי שם כתרמילאי. בעצם עדיף שתיזהר באמת.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

למה ככה?

בתור תרמילאים גם כן שמרנו על הגיינה.

תמיד מחטאים את הפייה של הבאנג עם מצית לפני שמפילים ראש

😄

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • מצחיק 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הסיפור די דחוף כי יש חיסונים שצריכים איזה מינימום זמן כדי להיות בתוקף או יותר ממנה אחת.

יש אזורים שמצריכים נטילת טיפול למניעת הדבקות במלריה, עליך להצטייד בתרופות מראש וליטול אותן לפי ההוראות, אאלט גם תקופת מה אחרי שתחזור לביתך.

וכמובן להקפיד על כללי ההיגיינה..

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתה תקופה שהייתי מבלה בהודו שבוע בחודש בממוצע.. ספציפית בבנגלור. 

לפני הטיסה הראשונה הלכתי למרפאת מטיילים וכמו ילד טוב הזרקתי כל מה שאמרו לי. 

לקחתי איתי גם כדורים נגד delhi belly. לא נזקקתי להם. 

בגדול, במלון מכובד אין בעיה לאכול הכל. מחוץ למלון, לא משנה כמה המסעדה טובה ויקרה, אל תאכל פירות וירקות טריים.

אם יש איתך הודים שגדלו בהודו אבל חיים היום מחוץ להודו, תצמד אליהם ותאכל מה שהם אוכלים. הם מאבדים את החסינות ומפחדים פחד מוות לחטוף קילקול קיבה, ויש להם הבנה טובה יותר איך לא לחטוף אותו.

חוץ מזה תשתדל לפתוח את העיניים והאזניים. הודו זו חוויה. לא תמיד חוויה טובה אבל בהחלט חוויה.

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

בגדול אל תאכל שום דבר קר או לא מבושל.
אל תשתה מים שלא יצאו מבקבוק חתום שנקנה במקום נורמלי (לא ברחוב) 
היתר כנראה שלא קריטי אם אתה בפונה/בנגלור/היידראבד במלון נורמלי ומבלה את היום בעבודה

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תובנות של אשתי מנסיעה למרוקו, בה היתה היחידה בקבוצה שלא שלשלה ברמה של לא להספיק להגיע לשירותים:

אכלה רק במלון.

אכלה רק מיני מאפה, ריבות, חמאה ופירות וירקות אותם שטפה וקילפה בעצמה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...