Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת דלק

מעבר לפיתרון נפתר ע"י מרק10,

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכל המבינים, 

רכב יונדאי אקסנט שנת 2007. 

בדרך לא אמלא דלק עד שהידית קופצת אלא עד כמעט הסוף. הפעם מילאתי עד שהידית קפצה, מלא מלא. חלמתי בהקיץ.התחילה נזילת דלק מסיבית טפטוף מהיר. שמתי לב אחרי כמה מטרים שחניתי ליד חנות בסמוך. נסעתי 2 סיבובים עם הרכב והנזילה הפסיקה לחלוטין.

רכב מטופל מדי שנה במוסך מורשה יונדאי.

טפו טפו ללא תקלות במעט שנוסע.

מאז התקרית מקפידה לא למלא עד הסוף ואין נזילה.

בקיצור, מה הסיבה האפשרית לנזילה?מה הנזק הכספי?יש לי להעביר טסט עוד שבוע..

תודה מראש למשיבים

פורסם

זה מטפטף גם כשהרכב עומד או רק בנסיעה?

לדעתי זה יכול להיות פקק דלק תקול או אולי חיבור פילטר דלק (במידה ויש כזה ברכב במקום חשוף) תקול.

עוד סיבה הגיונית היא ניקוב מיכל איפשהו למרות שנשמע לי פחות סביר כי אז היית ממש מריחה דלק כל הזמן (לעניות דעתי)

פורסם (נערך)
בתאריך 24.7.2024 בשעה 00:27, Aviv13467 כתב:

זה מטפטף גם כשהרכב עומד או רק בנסיעה?

לדעתי זה יכול להיות פקק דלק תקול או אולי חיבור פילטר דלק (במידה ויש כזה ברכב במקום חשוף) תקול.

עוד סיבה הגיונית היא ניקוב מיכל איפשהו למרות שנשמע לי פחות סביר כי אז היית ממש מריחה דלק כל הזמן (לעניות דעתי)

היי

תודה על התגובה

טיפטף גם בנסיעה וגם כשעמד כשהמנוע דומם. לכן נסעתי מעט, חשבתי שאולי המיכל התמלא יותר מדי. באמת אחרי נסיעה ממש קצרה זה פסק. אפשר לומר מבחינת כמות נזל איזה כוס חד פעמית אחת אולי מעט יותר.הנזילה מתחת לרכב מהקצה של המיכל למטה.ככה זה נראה אולי הגיע ממקום אחר. זה קרה לפני למעלה מחודש, אין ריח של דלק מאז. וגם אין איזו ירידה דרסטית במד דלק. אני שואלת כי במוסך לפעמים מספרים סיפורים שאני לא מבינה, מנצלים את חוסר ההבנה ודוחפים תקלות גדולות אפילו שלא תמיד זו התקלה. בקיצור לצערי מחרטטים אותי...ורציתי לדעת מה הכיוון...תודה!

עריכה אחרונה על ידי שירונת
פורסם
לפני שעה, שירונת כתב:

היי

תודה על התגובה

טיפטף גם בנסיעה וגם כשעמד כשהמנוע דומם. לכן נסעתי מעט, חשבתי שאולי המיכל התמלא יותר מדי. באמת אחרי נסיעה ממש קצרה זה פסק. אפשר לומר מבחינת כמות נזל איזה כוס חד פעמית אחת אולי מעט יותר.הנזילה מתחת לרכב מהקצה של המיכל למטה.ככה זה נראה אולי הגיע ממקום אחר. זה קרה לפני למעלה מחודש, אין ריח של דלק מאז. וגם אין איזו ירידה דרסטית במד דלק. אני שואלת כי במוסך לפעמים מספרים סיפורים שאני לא מבינה, מנצלים את חוסר ההבנה ודוחפים תקלות גדולות אפילו שלא תמיד זו התקלה. בקיצור לצערי מחרטטים אותי...ורציתי לדעת מה הכיוון...תודה!

אין מה לברר במוסך. בחלק התחתון של פתח המילוי של הדלק קיימת צינורית בעלת קוטר קטן שתפקידה לנקז שאריות

דלק שטפטפו. במקרה שלך הצינור התמלא בדלק ולאחר פרק זמן מסויים כול הדלק נזל ממנו לכביש בדיוק במיקום שציינת.

סעי לשלום.

• אהבתי 2

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 11 שעות, מרק10 כתב:

אין מה לברר במוסך. בחלק התחתון של פתח המילוי של הדלק קיימת צינורית בעלת קוטר קטן שתפקידה לנקז שאריות

דלק שטפטפו. במקרה שלך הצינור התמלא בדלק ולאחר פרק זמן מסויים כול הדלק נזל ממנו לכביש בדיוק במיקום שציינת.

סעי לשלום.

היי

תודה רבה על התגובה!

סליחה על הבורות, זה אומר שכל רכב שיש לו עודפי דלק זה יוצא החוצה מהרכב על הכביש?

פורסם
לפני 49 דקות, שירונת כתב:

היי

תודה רבה על התגובה!

סליחה על הבורות, זה אומר שכל רכב שיש לו עודפי דלק זה יוצא החוצה מהרכב על הכביש ? כן

זה נקרא גם צינור עודפים ולדעתי הוא קיים כמעט בכול רכב.

פורסם (נערך)
לפני שעה, מרק10 כתב:

זה נקרא גם צינור עודפים ולדעתי הוא קיים כמעט בכול רכב.

היי

תודה רבה! ניזכרתי שניסיתי לצלם באותו יום, בכל זאת לפני למעלה מחודש. לא הכי יכולה להתכופף עקב מגבלה ברגל. צירפתי את הסרטון. זה בדיוק מצד הרכב ליד גלגל אחורי ליד איפה שמילאתי דלק. ושוב תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי שירונת
  • פיתרון
פורסם (נערך)

כול עוד את לא מריחה ריח של דלק או/גם מיכל הדלק מתרוקן גם כאשר הרכב לא בתנועה אין לך מה לדאוג.

* ברכב שלי הייצרן מכנה את הצינור שסימנתי בעיגול אדום "צינור ניקוז מים" אשר עלולים להצטבר בחלק התחתון של פתח המילוי אבל בפועל הוא מנקז גם דלק שנשפך.

מצורפת תמונה.

94f8a16s-1920.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...