Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניון בטאבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בזמן האחרון השכנים קצת שיגעו אותי כי אומרים לי שאני חונה בחנייה שלא שייכת לי

החלטתי להוציא נסח טאבו לכל הבניין ובבירור רשום שיש 8 חלקות בבנין, ורק ל6 מהם יש שיוך של חניון .

בבנין ישנם 7 חניות, ולדברי השכן בעבר שקנה את הדירה אמר שזה מה שהוחלט והדירה נמכרה עם אותו החניון ה"ריק".

להבנתי אם אין רישום בטאבו של הצדמה של חניון לאותה דירה, אז מלכתכילה שהדירה נקנתה אין לה שום זכות לאותה חנייה

ולפי התשריט בטאבו, אותו חנייון שנתפס ע"י השכן שטעון שזהו מקומו
אין בכלל אות או סימון של צבע שמראה שאותו חניון בכלל נכנס לחלוקה של השטחים.

שאלתי היא האם יכול להיות כי יש לו זכות לאותה חנייה משפטית אבל אין לכך עדות בטאבו ? 

האם רכבי יכול להיגרר מאותו מקום אם השכן יפנה לגרר או למשטרה, האם הם פועלים לפי רישומי טאבו ?

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
פורסם
לפני 1 דקה, Alberrto כתב:

שאלתי היא האם יכול להיות כי יש לו זכות לאותה חנייה משפטית אבל אין לכך עדות בטאבו ? 

יכול להיות אבל אז בטח הוא צריך לרשום את החניה על שמו אבל עדיין צריכה להיות עדות לכך ברישומים (בעלים קודמים או סימון על השרטוט).

האם מדובר על מושע?

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 23.6.2024 בשעה 19:33, DareDevil כתב:

יכול להיות אבל אז בטח הוא צריך לרשום את החניה על שמו אבל עדיין צריכה להיות עדות לכך ברישומים (בעלים קודמים או סימון על השרטוט).

האם מדובר על מושע?

תסלח לי על הבורות אני לא כך כל יודע למה הכוונה
אבל אני מצרף תמונה של תשריט הבניין עם חלוקת השטחים של החניונים
ובנוסף את המסמך הטאבו ( כמובן צינזרטי כמה דברים )

הבעלים של חלוקה מס' 1 , טוענים כי החניון שלא מסומן בתשריט עם אותו וצבע שייך להם ( השטח בין ד' כחול לבין ה' כחול )

taboo.png

מוסיך גם את הטאבו 
תת חלקה 1 ותת חלקה 3 שייכת לאותו השכן (השכן שמתווכח)

נסח (1) (1) (2)_page-0001 (1).pdf

עוד משהו שחשוב לציין, השטח שלא מסומן במסמכים ישנים שהצלחתי לעלות, היה פעם רשום תחת האות (ו') , אך היה שיוני במקומו 

הוא זז מהשטח ה"ריק" ללא הסימון והצבע, למקום האדום שכרגע תחת האות (ו') כלומר הבעלים כנראה החליף את המקום של החניון עם השטח הלא "תפוס" 

עריכה :

מצאתי את הסריקה של תשריט הטאבו המקורי של הבניין,
אפשר לראות שהמקומות של החניון שינו מקום, ואף החנייה ה7 היתה תחת אות שונה לחלוטין

טאבו מקורי.png

פורסם (נערך)

בכל המסמכים שצירפת, לדירה 1 ולדירה 7 אין חניה רשומה (מוצמדת) בטאבו.

יש מקום חניה אחד שנרשם כשטח משותף משום מה, ויתכן שהוצמד לאחת הדירות בתקנון הבית המשותף, או בהסכם מאוחר יותר בין הדיירים.

בשני המקרים, תצטרך רוב מיוחס כדי לשנות את ההחלטה.

בכל מקרה- אם יש בידי השכן הסכם כזה, שיתכבד ויציג אותו בפניך, שאם לא, לפי המסמכים שאתה מציג, השטח שיך בחלקים שווים לכל הדיירים בבניין

עריכה אחרונה על ידי natco
  • אהבתי 3

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, natco כתב:

יש מקום חניה אחד שנרשם כשטח משותף משום מה, ויתכן שהוצמד לאחת הדירות בתקנון הבית המשותף, או בהסכם מאוחר יותר בין הדיירים.

בכל מקרה- אם יש בידי השכן הסכם כזה, שיתכבד ויציג אותו בפניך, שאם לא, לפי המסמכים שאתה מציג, השטח שיך בחלקים שווים לכל הדיירים בבניין

האם במקרה ויש כזה הסכם , האם ניתן לראות הערה כזו בנספח טאבו ?

זה מה שמופיע בקובץ הפרטני של דירה מס' 1

image.thumb.png.6c2155199c91a7b16880878e3cba0e9d.png

זה מה שמופיע בנספח המרוכז לכל הבניין :
image.thumb.png.755f8e8f0a9ba33c5cb49a74ace47f01.png

זה התקנון המסוכם שמצאתי :
image.thumb.png.bb58a76746ec284c158e8f0699c4c2ea.png

להבנתי כל שטח הבניין שזה 570 מטר מרובע, היה שטח משוטף לכל דיירי הבניין ובהמשך יצאה תקנה כי מספר שטחים הוצאו מהשטח השמותף והוצדמו למספר דירות , נכון ?

פורסם (נערך)

עדכון מצאתי את הצו רישום וגם התקנון המסוכם, להבנתי אין שום הצמדה של חניון לדירה 1 ודירה 7.
האם מישהו יותר בקיא בנושא יכול לאמת , תודה רבה מאוד מעריך את עזרתכם 

תקנון מסוכם (1).pdf צו רשום בית (1).pdf

פורסם

ההפקעה היא לטובת עיריית ראשל"צ.

ההסכם הזה הוא כנראה המקור לרישום המתואר בתשריט הטאבו, כי הוא מתאר אותו בדיוק...

עדיין לא נמצאה שום אסמכתא לזכויות של השכן על החניה שלא צבועה כהצמדה

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השטח הזה משום מה לא מוצמד לאף דירה.

לא ברור למה, אבל זה מה שהתכנית וההסכם מראים.

שהשכן יראה לך את המסמך שמוכיח אחרת.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

תודה רבה על העזרה, המון תודה על תגובתכם והתיחסוכתם בנושא, מעריך זאת מאוד.

גם בתקנון המסכום וצו הרישום, אין שום עדות לכך 
אשמח אם מישהו יכול להעיד בנושא.

ועוד שאלה, איך יכול להיות כי החניון "זז" מקום, והשתנו האותית ?
יכול להיות כי הבעלים הקודמים החליטו לשנות את מיקום החניון והחליפו אותו עם החניון המשותף של כל הדיירים , האם זה משהו שניתן לעשות ?

פורסם
לפני 51 דקות, Alberrto כתב:

אשמח אם מישהו יכול להעיד בנושא.

לפני שעה, natco כתב:

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

האם צו הרישום, בית בפנקס הבתים המשותפים שצרפתי לפני למעלה, אפשר לראות את ההצמדה , לפיו  אני לא רואה שקיימת כזו הצמדה ?
מספר דירות עברו מספר ידיים, קיים רק דייר יחיד שלא השתנה בבניין לאורך כל תקופתו ולדיבריו לא היה שום הסכם שכזה,

במקרה והוא באמת קיים האם הסכם כזה עדיין תקף, אפילו אם מדבר בהסכם שנכתב ע"י דיירים אחרים לגמרי ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם יש הסכם כזה לדעתי הוא צריך גם להיות חלק מהסכם המכירה של אותה דירה כשהתחלפו הבעלים. אם יש לו 2 חניות מן הסתם הוא מכר את הדירה יחד עם 2 חניות. אם הדייר הנוכחי סיפח לעצמו את החניה הנוספת מהשטח המשותף בהסכמת שאר הדיירים, גם זה צריך להיות כתוב וחתום.

אבל מאחר ולא רשום את זה בנסח טאבו שלאחת הדירות מוצמדות 2 חניות ואין שום דבר שמזכיר את זה בשאר כמסמכים שהבאת, נראה שלא קיים כזה דבר.

תבקש מהשכן להביא הוכחה כתובה.

אם אין לו, החניה הזו לא שייכת לאף דירה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 45 דקות, Alberrto כתב:

האם צו הרישום, בית בפנקס הבתים המשותפים שצרפתי לפני למעלה, אפשר לראות את ההצמדה , לפיו  אני לא רואה שקיימת כזו הצמדה ?
מספר דירות עברו מספר ידיים, קיים רק דייר יחיד שלא השתנה בבניין לאורך כל תקופתו ולדיבריו לא היה שום הסכם שכזה,

במקרה והוא באמת קיים האם הסכם כזה עדיין תקף, אפילו אם מדבר בהסכם שנכתב ע"י דיירים אחרים לגמרי ?

מה שנטכו כתב..

Ready To Rock
Ready To Rumble

• אחראי פורום
פורסם

סליחה על ההסטה (כאילו מה תעשו לי), אבל אני סאקר של תשריטים ושרטוטים ידניים, יכול לבהות בהם שעות.

והפונט הזה...🥰

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 11 דקות, itaysamurai כתב:

סליחה על ההסטה (כאילו מה תעשו לי), אבל אני סאקר של תשריטים ושרטוטים ידניים, יכול לבהות בהם שעות.

והפונט הזה...🥰

אני מאוד מזדהה איתך

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...