Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו GTI 2016

Ghost7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים ?

אשמח לעזרה בנוגע לרכישת רכב מסוג פולו GTI שנת 2016 עשה 117,000 קילומטראז׳.

זה נמצא במגרש בראשון לציון והוא מפורסם במחיר הרבה יותר נמוך מהמחירון וזה מאווווד מחשיד כי זה לא רכב זול. מחירון לפי יצחק לוי 68k מחיר במגרש 58k ביד 2 המחירון עובר כבר את ה70k זה נראה כמו מלכודת אז הייתי שמח לייעוץ 

פורסם

התשובה בגוף השאלה...

לפני 31 דקות, Ghost7 כתב:

נמצא במגרש בראשון לציון והוא מפורסם במחיר הרבה יותר נמוך מהמחירון וזה מאווווד מחשיד

לפני 31 דקות, Ghost7 כתב:

זה נראה כמו מלכודת אז הייתי שמח לייעוץ

מחזק ומסכים עם התשובות שענית בעצמך.

תמשיך לחפש ורצוי מפרטי.

• אהבתי 2
פורסם

אזהרת מסע לגבי POLO GTI בשנתונים האלה.. 
היה לי את האחות ה תאומה A1 עם אותו המנוע 1.8 192 סוסים, ד"א , אם תמצא אחת כזאת , אמור להיות באותו הטווח מחיר 
בכל אופן , אני קניתי אותה , ושדרגתי יחסית מהר לA3, אבל זה לנושא אחר . 
הבחור שקנה ממני הפתגר לו הגיר אחרי ל 2KKM , לפני הקניה , הוא לקח לבדיקה,  בבדיקה אמרו שהכול בסדר, מצד שני , בבדיקה רשמו לו גם שמעל 70KKM אין אחריות על הגיר , קיצר בדיקה לפח(כמו כל השאר). 
זה אותו הDSG7  DQ200 המקולל שיש בכל מקום , ועם הכח שיש לאוטו הזה , הסבירות שתצטרך לטפל במח גיר , ושחיקה יותר מהירה של הקלאצ'ים עולה . קח את זה בחשבון פשוט .

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם
לפני 11 שעות, ninickname כתב:

אזהרת מסע לגבי POLO GTI בשנתונים האלה.. 
היה לי את האחות ה תאומה A1 עם אותו המנוע 1.8 192 סוסים, ד"א , אם תמצא אחת כזאת , אמור להיות באותו הטווח מחיר 
בכל אופן , אני קניתי אותה , ושדרגתי יחסית מהר לA3, אבל זה לנושא אחר . 
הבחור שקנה ממני הפתגר לו הגיר אחרי ל 2KKM , לפני הקניה , הוא לקח לבדיקה,  בבדיקה אמרו שהכול בסדר, מצד שני , בבדיקה רשמו לו גם שמעל 70KKM אין אחריות על הגיר , קיצר בדיקה לפח(כמו כל השאר). 
זה אותו הDSG7  DQ200 המקולל שיש בכל מקום , ועם הכח שיש לאוטו הזה , הסבירות שתצטרך לטפל במח גיר , ושחיקה יותר מהירה של הקלאצ'ים עולה . קח את זה בחשבון פשוט .

קצת מוזר בהתחשב שהמומחים, גם כאן, טוענים שהגיר היבש לא מותקן במכוניות שבמנוע שלהן  מעל 150 סוסים. מצטרף לתהייה שהעליתי בזמנו בקשר לסוג הגיר שמותקן בטיגואן. מכל מה שאני מבין לא אוהבים בוואג לספק אינפורמציה לגבי סוג הגיר המותקן. 

פורסם
לפני 7 שעות, רועי5 כתב:

קצת מוזר בהתחשב שהמומחים, גם כאן, טוענים שהגיר היבש לא מותקן במכוניות שבמנוע שלהן  מעל 150 סוסים. מצטרף לתהייה שהעליתי בזמנו בקשר לסוג הגיר שמותקן בטיגואן. מכל מה שאני מבין לא אוהבים בוואג לספק אינפורמציה לגבי סוג הגיר המותקן. 

לא אוהבים לספק אינפורמציה. 

הטיגואנטים של פעם היו מגיעים עם גיר רטוב של 6 הילוכים. 

מה קורה במכוניות החדשות עם מנוע 2000, החלשים עם 150 סוסים, יש שם תיבה 7 הילוכים, אבל אין לי מושג אם ייבש או רטוב 

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

• תוכן חדש...